| נשלח ב-9/9/2012 23:55 |
|
| |
בתור חבר חדש בפורום....קצת הבנה!
היי אני ניק חדש , ופתחתי את הניק , בשביל פורום בחדרי חרדים-בני ברק בלבד ! כי באמת אני חושב שפורום בני ברק צריך להיות הפורום הכי תוסס ולא פורום שקט , לא יודע עם שמתם לב אני משתדל להביא לכאן כמה שיותר ניעס ועדכונים שאני מקבל במכשיר שלי בכדי להעיר את הפורום ועוד....
רק אני רוצה להבין כמה דברים ברשותם ...(ההנהלה)....
1-האם לא כדי גם להביא ניעס שלא קשורים לבני ברק ? 2-הסקר פה בפורום לא מעודכן , וכמובן שלגביי בני ברק לא חסר על מה לעשות סקרים אז אולי כדי להחליף סקר? והאם זה רעיון לפתוח אשכול "הצעת סקרים" וההצעות המענינות יעלו לסקר...
זהו בינתיים.... מקווה שאתה תסלחו לי סתם פתחתי אשכול , ומקווה שאתם נהנים מהחדרות והשתתפות שלי כאן, עם יש הערות נא לכתוב לי באישי. הפורום הזה לקחתי כפרויקט אישי להרים אותו !
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 12:26 |
|
| |
ברקניק. לעניות דעתי בני ברק כעיר חרדית מרכזית, אמורה לספק משכן לידיעות מגזריות ושאינם. אני שאינני תושב בני ברק, אבל נמצא בה כמה פעמים בשבוע לצורך עיסוקים שונים שמח להשתתף בפורום הזה, ואשמח אם הידיעות שלו לא יסתכמו ב''ילד נפל מנדנדה בחוב רב אשי - מצבו קל'' וכיוצא בזה, אלא בפורום שיהפוך אט אט לפורום ברמה ארצית. בהצלחה לכולכם ממודיעין עילית........
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 13:32 |
|
| |
ברקניק שלום, גם אני כחבר חדש מצטרף לאמירתך ובקשותיך, אני חושב שאנו יכולים לעשות פה עבודה טובה ומוצלחת, פורום תוסס שהתושבים יקבלו תגובות מ"נבחרי"(  ) הציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 15:28 |
|
| |
ברקניק אני חושבת שאפשר להביא ניעס שלא קשורים לב"ב הבנתי שגם מי שלא תושב ב"ב יכול להיות חבר בפורום ולכתוב הודעות או שיש כללים חדשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 16:10 |
|
| |
פרסומאית. אני לא תושב ב''ב, ולכבוד לי לכתוב בפורום ב''ב. לא נראה לי שהפורום צריך להתמקד אך ורק בביצה הבני ברקית הגם שהיא יכולה לפרנס דפים שלמים... אלא שיהיה פורום מכובד בעל השפעה ורב גוני. והכי חשוב שלא יהפך לפורום לזבי חוטם ולכל מיני טיפוסים מפוקפקים שמסתובבים בפורים השכנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 20:47 |
|
| |
| ברקניק כתב: |  |
היי
אני ניק חדש , ופתחתי את הניק , בשביל פורום בחדרי חרדים-בני ברק בלבד !
כי באמת אני חושב שפורום בני ברק צריך להיות הפורום הכי תוסס ולא פורום שקט ,
לא יודע עם שמתם לב אני משתדל להביא לכאן כמה שיותר ניעס ועדכונים שאני מקבל במכשיר שלי בכדי להעיר את הפורום ועוד....
רק אני רוצה להבין כמה דברים ברשותם ...(ההנהלה)....
1-האם לא כדי גם להביא ניעס שלא קשורים לבני ברק ?
2-הסקר פה בפורום לא מעודכן , וכמובן שלגביי בני ברק לא חסר על מה לעשות סקרים אז אולי כדי להחליף סקר?
והאם זה רעיון לפתוח אשכול "הצעת סקרים" וההצעות המענינות יעלו לסקר...
זהו בינתיים.... מקווה שאתה תסלחו לי סתם פתחתי אשכול , ומקווה שאתם נהנים מהחברות והשתתפות שלי כאן,
עם יש הערות נא לכתוב לי באישי.
הפורום הזה לקחתי כפרויקט אישי להרים אותו ! |
|
ראשית, מעריך אני מאד (ובטוח בכך שכך גם כל השאר) את השתתפותך ותרומתך והרצון הטוב שלך להצלחת הפורום. יישר כח!
1-מבחינתי, בשמחה רבה. תתחיל להעלות את הידיעות ונראה מה תהינה התגובות.
2-כוונתך לסקר שמופיע בצד השמאלי של המסך? (איפה אתם עושים קניות לפסח)
רעיון יפה! אתה יכול לפתוח אשכול של "הצעות לסקרים" ואנו נשתדל להעביר את התוצאות לגורמים הרלוונטיים.
המשך ערב טוב לך ולכל החברים בפורום!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 16:35 |
|
| |
| חריידישער כתב: |  | | פרסומאית. אני לא תושב ב''ב, ולכבוד לי לכתוב בפורום ב''ב. לא נראה לי שהפורום צריך להתמקד אך ורק בביצה הבני ברקית הגם שהיא יכולה לפרנס דפים שלמים... אלא שיהיה פורום מכובד בעל השפעה ורב גוני. והכי חשוב שלא יהפך לפורום לזבי חוטם ולכל מיני טיפוסים מפוקפקים שמסתובבים בפורים השכנים... |
|
מסכימה
|
|
|
|
|