בדקתי את שלושת חשבונות הגז שלי וגילתי שבכל חשבון שילמתי 3 ש"ח יותר לקוב .היום אני משלם22.70 לקוב. פלוס 29 ש"ח תשלום קבוע. שזה 350 בשנה בשביל כלום.בבדיקה אם השכנים יש שמשלמים17 ש"ח או 19 שח וכולנו בחברת גז אחת.חברות הגז חושבות ומחשיבות את הציבור החרדי למפגרים.אסור לנו לשבת בחיבוק ידים ולומר זה מה יש.צאו לילחם על הכסף שלכם.חברות הגז משלמות כ9.70 ש"ח לקוב.ובמחיר שאני משלם זה 130% רווח. המחיר לצרכן צריך לאיות15 ש"ח לקוב ו10 ש"ח ת"ק. ויש צרכנים שמשלמים את המחיר הזה כבר היום.אני מבקש מכל אחד ואחד שיצלצל לחברת הגז שלו ויתמקח ולא יוותר בגלל שאם לא רוצים להפסיד לקוחות.אני מחובר לאמישראגז.אבל לא משנה .כולם אותו דבר.בסופו של חשבון זה כסף גדול שגונביםמכל צרכן .אז לטלפוניםםםםםםםםםםםם
נשלח ב-20/9/2012 04:35
משהאש כתב:
בדקתי את שלושת חשבונות הגז שלי וגילתי שבכל חשבון שילמתי 3 ש"ח יותר לקוב .היום אני משלם22.70 לקוב. פלוס 29 ש"ח תשלום קבוע. שזה 350 בשנה בשביל כלום.בבדיקה אם השכנים יש שמשלמים17 ש"ח או 19 שח וכולנו בחברת גז אחת.חברות הגז חושבות ומחשיבות את הציבור החרדי למפגרים.אסור לנו לשבת בחיבוק ידים ולומר זה מה יש.צאו לילחם על הכסף שלכם.חברות הגז משלמות כ9.70 ש"ח לקוב.ובמחיר שאני משלם זה 130% רווח. המחיר לצרכן צריך לאיות15 ש"ח לקוב ו10 ש"ח ת"ק. ויש צרכנים שמשלמים את המחיר הזה כבר היום.אני מבקש מכל אחד ואחד שיצלצל לחברת הגז שלו ויתמקח ולא יוותר בגלל שהם לא רוצים להפסיד לקוחות.אני מחובר לאמישראגז.אבל לא משנה .כולם אותו דבר.בסופו של חשבון זה כסף גדול שגונביםמכל צרכן .אז לטלפוניםםםםםםםםםםםם
נשלח ב-20/9/2012 06:33
אני משלמת לפזגז 37.9 לקוב!!!! התקשרתי לאיים עליהם שאני עוברת לחברה אחרת בגלל המחיר, אז הם טענו שהיות ואני משתמשת מעט בגז (1-2 קוב לחשבון) המחיר יקר יותר, ומי שצורך הרבה מקבל הנחה. אשמח לשמוע את המחירים ממי שצורך לא יותר מ-2 קוב לחשבון.