קואליצי'ה גמיונית אבל אפשרית בהחלט
אני אציג לכם תרחיש אולי דמיונית, אבך לא בלתי אפשרית
ישנם מספר הנחות שיש לקחת בחשבון,
1) שלי יחימוביץ, בוער לה בעצמות להוריד את נתני'הו, ובכל מחיר.
2) לפיד נמצא בשכרון חושים טוטאלי, אבל בניגוד לאביו, הוא יודע להתאפק מלהראות זאת בחוץ.
3) כל השמאלנים למיניהם, עד האחרון שבהם (למעט הערבים) ימכרו את כל האידולגיה שלהם תמורת קצת כבוד, ובוודאי עבור הרבה כבוד, וכך הם יהיו מוכנים להתחבר עם החרדים ולתת להם את ליטרת הבשר המצומק מה שהחרדים רוצים לקבל, והראי'ה מ-שולמית אלוני, שאמרה בזמנה, שבשביל לתפוס את הקואלצי'ה ואת הממישל "היא מוכנה אפילו ללבוש שטריימל", וגם החרדים יוכלו לחיות עם זה טוב.
4) החרדים בתוך תוכם מתעבים את נתני'הו, על כל מה שהוא מעולל להם כבר במשך 8 שנים ויותר, ובשיחות סלון, עפים גיצים על גבו של נתני'הו שאפשר להצית עם זה את כל אירן.
5) הוכח כבר אין ספור פעמים, כי ההסכמים של החרדים עם השמאל מתקיימים, וההסכמים עם הימין (מאחרי ימי בגין) של לחרדים ניסיון מר מאד.
אז עכשיו אני אציג לך את הקואליצי'ה אולי הדימיונית, אבל זה לא בלתי אפשרית.
והנה היא כך:
שלי יחימוביץ הולכת ל-ללפיד ואומרת לו, יש לך הזדמנות חייך להיות ראש ממשלה, וכיצד: היא מגבשת את כל השמאל, למעט הערבים, אז יש להם 48 מנדטים לזה אנו מוסיפים את הגוש החרדי שהם 18 מנדטים, והחרדים יכולים טוב לחיות עם זה במקרה שיתנו להם את מה שהם רוצים, והחרדים כבר היו פעם עם מרץ. והרי יש קואליציה של 66 מנדטים, ואז נתני'הו נשאר לו רק להחזיק את הלשון בחוץ בכדי שיוכלו להרטיב עליו את הבולים למשלוחי דואר.
תוקן על ידי קונטרול ב- 23/01/2013 23:45:16
|
|