דבר ראשון צריך להפחית את כמויות האוטובוסים שגורמים לפקקים עצומים ברחובות מרכזיים. ואיך לדעתך אפשר להפחית? לצערי המצב חסר תקנה. מה שלא יעשה יכול להיות רק רע כך שהמצב העכשויי יישאר באין ברירה...
אפשר להפחית. ברחוב הרב לנדאו אין כניסת אוטובוסים לרחוב. אין חנויות של אוכל. הרחוב הכי רגוע בעיר. לדעתי, להפחית את האוטובוסים. להרחיב את המדרכות. בואו לפה מוצאי שבת ותראו משפחות על טפן עומדות בתחנות הבין עירוניות וחוסמות את כל המדרכה.
נשלח ב-10/12/2015 01:19
מסנגד כתב:
זה בעיה בחינוך. יש דוגמא אישית של המבוגרים שחוצים באמצע הכביש או ברמזור אדום.
אפשר להפחית. ברחוב הרב לנדאו אין כניסת אוטובוסים לרחוב. אין חנויות של אוכל. הרחוב הכי רגוע בעיר. לדעתי, להפחית את האוטובוסים. להרחיב את המדרכות. בואו לפה מוצאי שבת ותראו משפחות על טפן עומדות בתחנות הבין עירוניות וחוסמות את כל המדרכה.
להרחיב זה לא פתרון. כיון שאת מצמקת את התנועה בכביש והפקקים יתארכו...
נשלח ב-15/12/2015 12:12
יש לך פתרון אחר? המדרכות צרות. ילדים ומשפחות עומדים האחד על השני בתחנות הבין ערוניות. אם אני רוצה לעבור שם אני אמורה לרדת לכביש, להתפרפר מפחד ואז לעלות שוב למדרכה כי אין דרך אחרת לעבור.
נשלח ב-15/12/2015 22:09
אין לי.
נשלח ב-16/12/2015 17:25
כשהיתי בבני ברק ראיתי ברח' רבי עקיבא שוטרות עומדים ברמזור ונותנים קנס למי שעובר באדום
נשלח ב-17/12/2015 21:35
שוטרות בבני ברק?
נשלח ב-20/12/2015 15:46
את לא הולכת ברחובות ? כשניהייתי כלה גם עברתי ברחובות , וראוה ליידער כמה כאלה שוטרים ושוטרות