בית פורומים בחדרי חרדים צפון

להתאבד??? גשמית או רוחנית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2012 15:16 לינק ישיר 
להתאבד??? גשמית או רוחנית?

חיפשתי פה קו סיוע כזה, מישהו לדבר איתו ולא מצאתי, אנשים פה מבקשים סיוע, לי לצערי כבר לא ניתן לסייע. בת 26 שפוטרה מהעבודה לפני שנה, תומכת באמא אחרי שאבא נפטר. את המושג כדור שלג אני מכירה היטב, התקשרתי למודעה שהיה כתוב בה ״הלוואה במזומן במיידי״, לקחתי הלוואה מהשוק האפור, חשבתי שאני אשלם כל חודש צ׳ק ומה כבר יכול להיות? אחרי שחזר לי פעם אחת צ׳ק הבנתי במה מדובר, איומים שיגיעו אליי הביתה אנשים, אז לקחתי עוד הלוואה לשלם את התשלומים ואז כבר נהיה מאוחר מידי, התשלומים הפכו להיות גדולים וגדולים וההלוואות הלכו וגדול והריביות עצומות. לקראת החודש הקרב הבנתי שאין יותר מוצא, נתקלתי במודעה באתר דרושים ״ דרושה בחורה נאה לכסף גדול״. עד מהרה התחלתי לחלום שאני סוגרת את החובות ושבה להיות הבחורה שהייתי, מדובר בדירה בדרום תל אביב, שיושבות שם כמה בנות ומחכות לגברים שיגיעו, כל אחת בתורה, מוכרות את גופן תמורת כסף, הייתי שם 3 ימים, משכנעת את עצמי שאני לא באמת פה, מגיעה הביתה ומתפללת ערבית, משכנעת את עצמי שלא עשיתי כלום, אך לאט לאט התמונות חודרות, מרגישה ריחוק בעת התפילה ושואלת עצמי ״ למה את מתפללת״? האם נראה לך שאחרי שהחטאת גברים, האם נראה לך שהשם ישמע אותך בכלל? פשוט בדיחה, ואז פתאום נעשה ריחוק כזה, לא יכולה להתכוון בתפילות, מרגישה שהנשמה שלי מושחתת, ואז עולות מחשבות שאולי עדיף למות וזהו, לא יכולה יותר לעשות את זה, זו לא אני! אני בת של מלך!!! אבל אז שוב טלפון זועם של מישהו שצריך לשלם לו. חולמת כל לילה שיהיה לי סכום כסף הדרוש לשלם את כל החובות ולחיות בשלום, להקים בית בישראל עם הארוס שלי שלא מבין מדוע אני לא רוצה לקבוע תאריך לחתונה, איך אפשר להתחתן ככה??? החלום שלי, לסגור את החובות, להפסיק להגיע לדירה המזעזעת בתל אביב ולהתחתן, להקים בית נאמן בישראל, אך זה רק חלום והמציאות לצערי לא משתנה אולי עדיף למות? להתאבד? קשה לי עם המחשבה הזו, לרמוס את החיים שהקב״ה נתן לי, לא להקים בית ולהוליד ילדים והכואב מקום לצער את המשפחה שלי, אך מצד שני, כל יום נוסף בתל אביב, גורם להתאבדות של הנשמה שלי, להתרחקות מבורא עולם, אז מה עדיף? למות גשמית או לחיות חיים מזוהמים, של חטאים כל יום? חיים בלי תורה ומצוות וחיים בהם אינני יכולה להתפלל בטוהר, מבחינתי אינם חיים אמיתיים! אז מה לדעתכם עדיף? [email protected]

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2012 14:43 לינק ישיר 

האם ניסיתי לפנות לגוף כקופת העיר וכדומה שיסייעו לך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2013 18:40 לינק ישיר 

.

http://www.hebrewpublishing.com/Design--Printing/Letterhead/c-1-110-124/

http://www.hebrewpublishing.com/Design--Printing/Souvenirs/c-1-110-148/ 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2013 19:43 לינק ישיר 

אני מאחל לך בהצלחה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2013 21:17 לינק ישיר 

עברה הרבה זמן מאז, אם הסיפור אמיתי ולא סתם, אז בשביל אחרים ואחרות, יש עזרה מקצועית לסגירת חובות וליציאה ממצבים נפשיים קשים.  חבל להתמודד לבד ולא לפנות לבעלי ניסיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2016 11:16 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2016 22:24 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2016 00:33 לינק ישיר 

יעקבשס כתב:
ראיתי כתבה מעניינת שפורסמה באתר 'טל חיים'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2016 20:59 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2016 23:25 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2016 01:12 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2016 01:32 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2017 15:23 לינק ישיר 

AKKKK כתב:
KKKKKK

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים צפון > להתאבד??? גשמית או רוחנית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext