בית פורומים בחדרי חרדים צפון

אלי פרידמן בלהיט מרגש בעקבות פרשת החטופים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2014 00:55 לינק ישיר 
אלי פרידמן בלהיט מרגש בעקבות פרשת החטופים

שיר חדש של אלי פרידמן בביצוע מרגש עם יצחק מאיר, השיר "קיים את הילד" הוקלט השבוע ומקבל משמועות חדשה ושונה ברוח חטיפת הנערים.

האח ידידיה מאיר כותב: "יהי רצון שהקב״ה יקיים את הילדים האלה, נפתלי, גיל-עד ואייל, לאבותיהם ואימותיהם"

הנה הלינק לשיר

https://www.youtube.com/watch?v=9TPINJ25ino

סינגל חדש לאלי פרידמן שמארח גם את  יצחק מאיר למילים מתוך הברכה שאומרים לאחר ברית המילה.

על הסינגל ותהליך יצירתו, פרסם האח הגדול של יצחק, ידידיה מאיר בעמוד הפייסבוק שלו: "לפני למעלה משנה שלח לי הזמר והיוצר אלי פרידמן לחן שכתב על מילים מתוך התפילה המרגשת שאומרים בברית המילה, ממש ברגע שנותנים לתינוק את שמו: ״קיים את הילד הזה לאביו ולאמו. ישמח האב ביוצא חלציו ותגל אימו בפרי בטנה… ואעבור עלייך ואראך מתבוססת בדמייך. ואומר לך בדמייך חיי״.

האמת שגם בלי הלחן של פרידמן המילים האלה תמיד ריגשו אותי (כמו כל הורה שעמד בברית המילה של בנו), אבל מאז ששמעתי את הסקיצה אני משגע את פרידמן כל כמה שבועות שכבר יקליט את השיר שלא מפסיק להתנגן לי בראש. יש בו הכול. את השמחה על הלידה, ההתרגשות מהברית, הקשר לגורל היהודי (בדמייך חיי) והתפילה לכך שהילד עוד יגדל וישמח את כולנו.

לפני כמה שבועות הציע לי פרידמן לארח את אחי יצחק מאיר בשיר הזה ואני כמובן התלהבתי מאוד, אבל משום מה התעכבתי עם משלוח השיר. ביום חמישי האחרון שרשרתי ליצחק סופסוף את הסקיצה למייל. הוא התלהב כמוני (חסר לו שלא!) וקבענו כולנו שמיד בתחילת השבוע ניסע לאולפן להקליט את השיר.

זה היה ביום חמישי בבוקר. ביום חמישי בלילה יצאו שלושה נערים לצומת גוש עציון… אתמול השיר הוקלט כמתוכנן, אבל פתאום הכול מקבל משמעות מצמררת. יהי רצון שהקב״ה יקיים את הילדים האלה, נפתלי, גיל-עד ואייל, לאבותיהם ואימותיהם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2014 12:19 לינק ישיר 

גלגל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2016 12:30 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2016 23:15 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2016 01:12 לינק ישיר 

יעקבשס כתב:
ראיתי כתבה מעניינת שפורסמה באתר 'טל חיים'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2016 00:38 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2016 03:07 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2016 04:07 לינק ישיר 

MAKKKPITZ כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2017 16:56 לינק ישיר 

AKKKK כתב:
KKKKKK

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים צפון > אלי פרידמן בלהיט מרגש בעקבות פרשת החטופים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext