בית פורומים חרדים רחובות

זעם בוועדה לבדיקת השריפה על הדלפת מסמכים לערוץ 2

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/4/2012 11:13 לינק ישיר 
זעם בוועדה לבדיקת השריפה על הדלפת מסמכים לערוץ 2

ביום חמישי האחרון בטקס הרמת כוסית לקראת החג ציינו יו"ר האיגוד ברחובות חבר המועצה שאול ליבי וכן מפקד השרות טפסר שמעון גמליאל כי בקרוב הולכת להיפתח תחנת כיבוי חדשה בעיר יבנה. עוד ציינו השניים כי 4 כבאים חדשים עומדים להיכנס לתחנת רחובות לאחר החגים. בשורה נוספת היא הקמת בית לגמלאי תחנת כיבוי האש. הכבאים קיבלו בונוס לכבוד חג הפסח ממנהל התחנה.

מפקד הכיבוי טפסר שמעון גמליאל ציין כי הקלטות האירוע הגיעו לערוץ 2 שם פורסמו הקלטות האם אביבית במהלך האירוע.

שאול ליבי יו"ר האיגוד ציין על האירוע עצמו: "הזמננו לאירוע את מנהלת אגף הרווחה אירית שיפריס בתוקף תפקידי כמחזיק תיק הרווחה. עברנו בשבוע האחרון טרגדיה נוראית. במקרה אני מכיר את המשפחה מקרוב. ביקשתי להודות למי שעסק במלאכה הקשה. עשיתם עבודת קודש. מצד שני אמרתי כי הימים שאני נמצא עם המשפחה ומנחם אותה לצערי רב סרן שמועתי הגיע לבית המשפחה. ביקשתי מהכבאים לא לדבר על פרטי האירוע ולהשאיר את התקשורת למי שממונה על העניין הזה. בקרוב יצטרפו אלינו עוד 4 כבאים נוספים ואני מאחל לכל תושבי רחובות חג שמח וכשר."

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > זעם בוועדה לבדיקת השריפה על הדלפת מסמכים לערוץ 2
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext