בית פורומים חרדים רחובות

דורשי ה'- מה חשבתם? (או שלא חשבתם...)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2013 22:32 לינק ישיר 
דורשי ה'- מה חשבתם? (או שלא חשבתם...)

מה עלה על דעתכם כשהנחתם בלב העיר קראונים בלי אישור מהעירייה? ולא שהצרכים שלכם לא מוצדקים, אבל יש כללים ויש נהלים. אז נכון שיש קהילות שמצליחות לעקוף את הביורוקרטיה ולתקתק ענינים, אבל מה לעשות שאתם לא ישי אבידן ולא קרטשניף וצריך לפעול לפי הנהלים המקובלים. תמהני, הרי יש לכם ראש על הכתפיים אז מה לעזאזל חשבתם???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 22:41 לינק ישיר 

כושי יקירי חשבתי שלך לפחות יש שכל... ואתה יודע דבר או שניים מהמהלך... ולכן תמהני עליך איך אתה תמהה...?!?!?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 22:52 לינק ישיר 

וכמו שכבר נאמר באשקול שאתה פתחת מר "כושי" היקר: יש בסיפור הזה רק הצלחה אחת ברורה, הקהילה הזו הניחה רגל ובעצם הצהירה שהיא כאן בכדי לפרוח ומי שיעשה פוילישטיקים עבור אחרים יצטרך לעשות זאת גם עבורם כי הם לא ישתקו.אני רק מקווה שיש להם את האומץ גם להמשיך כי בסופו של יום, זה יהיה לטובת כלל הציבור החרדי ברחובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 23:38 לינק ישיר 

איני מנסה לייצג את דורטת קהילת דורשי הדם. אך מאין הביטחון שחך שלא דיברו גם עם ישי אבידן גם עם פנחס הומינר וגם עם אלדד גדסי ואיפלו עם עוזי סלנט. אני אומר לך שדיברו איתם ועוד אייך ואולי ראש העיר כבר התחיייב שהוא יקצה שטח עוד שלושה חודשים. למה אתה חושב שלילי???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2013 10:44 לינק ישיר 

אני רק משקף את הלך הרוח ברחוב, ייתכן שכן עירבו את המושכים בחוטים בעירייה, אבל איך שהענינים התגלגלו במהירות היה נראה שהייתה כאן פזיזות מסויימת, אלא אם כן יתברר לבסוף שבגלל העקשנות שלהם הם יצליחו לקבל שטח- או אז אני הראשון שיוריד בפניהם את הכובע.
ואגב- להכשיר שטח ולשנע קראוונים ממקום למקום בהסתמך על הבטחה של "מקורבים" זה סוג של פזיזות, ושוב- ייתכן שבסופו של יום זה יתברר כצעד נכון. ימים יגידו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2013 12:13 לינק ישיר 

ואולי אתה משקף רק את דעתך???? חשבת על זה פעם???? הרחוב מכיר את הנתונים ויודע שהייתה ברכת הדרך מגורמים בכירים מאוד בעירייה. אך כנראה קרה משהו בדרך שגרם לזה להיעצר... כל זה לא הופך את זה למעשה פזיז...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2013 12:24 לינק ישיר 

ישי אבידן זה נקרא גורם בכיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2013 12:29 לינק ישיר 

זה אחד הגורמים... ולמי שלא יודע גם הוא מספיק מקורב ויכול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2013 14:18 לינק ישיר 

אז כנראה שלא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2013 14:33 לינק ישיר 

כנראה שהפזיזות היא שלך ולא של קהילת דורשי ה' המעטירה... להיות חכם לאחר מעשה זה תכונה טבועה אצלך עוד מימים ימימה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2013 15:08 לינק ישיר 

אין דבר כזה לסמוך במאה אחוז על עסקן כזה.או אחר ולכן מי שלא ינסה אף פעם לא יצליח לעומת מי שכן ינסה. אולי יכשל אבל אולי גם יצליח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2013 15:11 לינק ישיר 

ולכן הם עשו את מה שעשו... יש בסיפור הזה רק הצלחה אחת ברורה, הקהילה הזו הניחה רגל ובעצם הצהירה שהיא כאן בכדי לפרוח ומי שיעשה פוילישטיקים עבור אחרים יצטרך לעשות זאת גם עבורם כי הם לא ישתקו.אני רק מקווה שיש להם את האומץ גם להמשיך כי בסופו של יום, זה יהיה לטובת כלל הציבור החרדי ברחובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2013 00:19 לינק ישיר 

תוקן על ידי קלעתי ב- 13/01/2013 00:23:25

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > דורשי ה'- מה חשבתם? (או שלא חשבתם...)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext