אני סבור שהמקרה של הומינר שלא מוכן לכבד את ההסכם שנחתם עמו ולפנות את מקומו הוא חמור מאוד .
כזה אדם מן הראוי שיידע שהציבור מוקיע התנהגות נלוזה זו למרות כל ההסברים והתירוצים ואחר כך שלא יתפלאו למה אנשים לא נותנים אימון באנשים משלנו .
נשלח ב-15/1/2013 00:23
מצחיק שאומרים את זה הליטאים אנשי דגל שהם המועדים הגדולים ביותר לאי כיבוד הסכמים. עיין ערך אריה שטאובר ברחובות שלא התפטר בקדנציה אחת לפני האחרונה לטובת נציג אגודת ישראל. עיין ערך יצחק פינדרוס בביתר ועוד ועוד...
נשלח ב-15/1/2013 00:27
אני לא לנכנס למגזרים אלא ברמת העקרון הנציגים חייבים לדעת שהם מחוייבים לתת דין וחשבון על מעשיהם קודם כל לציבור שולחיהם ולא למקושרים .
ואי כיבוד הסכם בכל קונסטלציה חמורה מאוד כי זהו פתח להיגרר לסחבת רבת שנים ללא מוצא .
לכן יש לחסל תופעה זו באיבה ולא לחכות שיימשך ללא הרף עד שיואיל בטובו לכבד את מה שהוסכם .
נשלח ב-15/1/2013 00:29
הרב הומינר עושה מה שהגדולים מורים לו בדיוק כפי שהייתה זו הטענה של יצחק פינדרוס ושל אריה שטאובר. לא יכול להיות שפינדרוס ושטאובר יכולים לצפצף על הסכמים חתומים ולומר שהגדולים לא מאפשרים להם להתפטר, ופתאום כשיש מישהו מאגודת ישראל שפעם אחת עושה דבר כזה אז קופצים עליו. נגמר העידן שדגל בעלי בתים. זה נגמר בארצי וגם ברחובות
נשלח ב-15/1/2013 00:32
וזה כמובן מבלי לדבר על זה שדגל הפרה את אותו הסכם שבו אתה מנופף. מה שדגל התחייבה היא לא סיפקה כך שלא ניתן לדרוש רק צד אחד בהסכם... וכאן מבחינתי נגמר הדיון כי אתה הרי רק רוצה להשמיע מבלי להתייחס לעובדות. כך היה גם כאשר מוצגים הוכחות לפעילותו של הרב הומינר למען הליטאים. מה שבטוח. הרב הומינר ימשיך להיות שליח ציבור עוד הרבה מאד שנים ולסייע לכל התושבים גם לליטאים שמחזירים לו רעה תחת טובה.
נשלח ב-15/1/2013 01:34
הבעיה של הומינר היא שהוא ייזכר כזה ש"דחף" את דגל התורה ללכת לבחירות לבד, וסוף סוף להפסיק את השלום המדומה עם קרטשניף ולהראות את הכח האמיתי שלה.
נשלח ב-15/1/2013 07:16
הומינר אולי צודק במקרה הספציפי אך גורם נזק עצום לשאר העסקנים שילמדו ממנו להפר ברגל גסה הסכמים חתומים .
נשלח ב-15/1/2013 10:55
הטענה . שגם שטאובר לא קיים(שצריכה עדין בדיקה האם היא נכונה)
היא סיבוה ???? אם הוא גנב גם אני גנב?? זה משחק ילדים טיפשי.2 מדוע הומינר לא בא לטעון זאת בבית הדין אליו הוא זמן?? זו הרי טענה צודקת.
ו
נשלח ב-15/1/2013 10:56
ועוד דבר קטן אל תגיד על הו הומינר רבותיו. יש לו רק רבע אחד ומדבריך נשמעה קצת זילזול באדמו"ר שליט"א
נשלח ב-15/1/2013 11:16
כושי101 כתב:
הבעיה של הומינר היא שהוא ייזכר כזה ש"דחף" את דגל התורה ללכת לבחירות לבד, וסוף סוף להפסיק את השלום המדומה עם קרטשניף ולהראות את הכח האמיתי שלה.
אדרבה. הגיע באמת הזמן לראות את יחסי הכוחות. הליטאים מאד מאד יופתעו לגלות שקרעטשניף מביאה מאות (!!!) קולות יותר מהם. מה שבטוח שאם יהיו בזכות זה שתי נציגים חרדים גם של דגל וגם של אגודת ישראל אז זה בטח טוב.
תוקן על ידי dudis ב- 15/01/2013 11:18:54
נשלח ב-15/1/2013 11:40
כושי101 כתב:
הציבור הליטאי ברחובות מפוצל למחצה לשליש ולרביע, השכינו תחילה שלום באהליכם, אח"כ תוכלו להטיף ככל שתרצו בשם "השלום".
נשלח ב-15/1/2013 11:54
מראהעצמי כתב:
הטענה . שגם שטאובר לא קיים(שצריכה עדין בדיקה האם היא נכונה) היא סיבוה ???? אם הוא גנב גם אני גנב?? זה משחק ילדים טיפשי.2 מדוע הומינר לא בא לטעון זאת בבית הדין אליו הוא זמן?? זו הרי טענה צודקת. ו
זה נכון ששטאובר לא קיים את חלקו ברוטציה אבל לא זו היתה הסיבה שהביאה את הומינר לנהוג כך, והסיבה שלא בא לטעון את טענותיו בבי"ד בעיר, נבעה משום שעמד על זכותו ההלכתית ש"התובע הולך אחר הנתבע", (וזאת גם אם שניהם גרים באותה עיר וכבר היו דברים מעולם) וכל בי"ד שהומינר העלה, בדגל סירבו ודחו.
נשלח ב-15/1/2013 15:33
הוא מסרב לקיים רוטציה ועוד בא בטענות הלכתיות - צביעות במיטבה .
נשלח ב-15/1/2013 17:07
הומנר מעולם .לא ענה לביצ הדין על הפניה. ואפילו את טענת הולכים אחר הנתבע.
אם תביא את העתק התשובה הזו לבית הדין של הומינר אני נשבעת שאביא את הדיון מבית הדין.
נשלח ב-15/1/2013 17:37
עצמאותינקה כתב:
הומנר מעולם .לא ענה לביצ הדין על הפניה. ואפילו את טענת הולכים אחר הנתבע. אם תביא את העתק התשובה הזו לבית הדין של הומינר אני נשבעת שאביא את הדיון מבית הדין.
תמשיכו לגחכך את עצמכם ולאבד את טיפת האמינות האחרונה... הדברים פורסמו בשעתו וגם המכתב עצמו פורסם בהרחבה ככתבו וכלשונו... וגם פרוטקול בי"ד עצמו פורסם...
בפועל הרב הומינר נהג על פי ההלכה מבלי שום פקפוק וזו גם הייתה דעת דיינים אוביקטייבים... אין לשום צד על פי ההלכה הצרופה והידועה יכולת לכפות על מישהו דיון במקום שנגוע באינטרסים, וזה מלבד הכלל הידוע בהלכה של הולכים אחר הנתבע.
נשלח ב-15/1/2013 17:39
דבר אחד עליכם להפנים. שום דבר לא יעזור. הרב הומינר ימשיך לכהן כנציג יהדות התורה בעירייה בקדנציה זו ובעז"ה גם בקדנציה הבאה. תפנימו את זה ותפסיקו להתבכיין. והאמת שגם אין לכם על מה להתבכיין כי מה שהליטאים מקבלים בקדנציה זו מפעילות הרב הומינר זה שווה ערך ל-4 קדנציות של מה שקיבלו עד עכשיו...