בית פורומים חרדים רחובות

כמה מקבלים תמורת יום חניה על מדרכה באדום לבן ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2013 10:48 לינק ישיר 
כמה מקבלים תמורת יום חניה על מדרכה באדום לבן ?

צולם  בסמוך לרח'  הרצל 172 ברחובות  בתאריך  ט"ז  אדר  תשע"ג  בהסכמת  המצולם.

אין  להעתיק  ו/או  להשתמש  בתמונות  ללא  קבלת  רשות  בכתב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 00:27 לינק ישיר 

מראה ידוע. בכל אופן .תודה על הצילום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 01:18 לינק ישיר 

כל יום אני עובר שם ועדיין אני לא סגור על זה האם הוא אמיתי או בובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 03:29 לינק ישיר 

כושי 101

שוחחתי  עם  נושא  השלט  וביקשתי  את  הסכמתו  לצלם  אותו

מסתבר  כי  מדובר  בטיפוס  חביב  ביותר  ששמח  על  כך  שמאן  דהוא  בכלל   משוחח  איתו.

רציתי  לתגמל  אותו  תמורת  ההסכמה  לצילום,  אך  סירב  לחלוטין  לקבל  תמורה  באופן  כלשהו.
לפתע  בעברית  ברמה  טובה  אך בהיגוי  שלא  היה  מוכר  לי,  החל  להסביר  לי  כי  בארה"ב  האינדיאנים  דורשים  תמורה  לכך  שמצלמים  אותם,  לצורך  דמי  קיום  מינימליים  לעיתים  קרובות.ומיד  החל  לספר  לי  כי  הוא נמצא  כשנתיים  בישראל,  שהה  באולפן/מרכז  קליטה  וכי  מוצאו  מארה"ב  מ....  שבט  אינדיאני!!!  דבר  שגם  ניכר היטב  על  על  תוי הפנים  שלו.  וכי  הגיע  ארצה  לאחר  שמוסלמי  בכיר  ביותר  בארה"ב  התחיל  למרר  את  חיי  האינדיאנים  ועושה  כל  מאמץ  לנשל  אותם  מאדמותיהם  ומהסביבה  הטבעית  בהם  גרו  דורות  רבים.

רצ"ב  תצלומים  נוספים

תוקן על ידי ארבל45 ב- 28/02/2013 03:40:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2013 22:07 לינק ישיר 

ממתין  למצב  שחינמון  ידוע  ומתועב  שמופץ  לאוכלוסיה  הכללית  והדתית  יעתיק  את  התמונות  ויטען  שיש  לו  עליהן  זכויות  יוצרים.
זאת  תהיה הזדמנות  פז  לחסל  את  המקומון  הזה  מבחינה  משפטית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 08:19 לינק ישיר 

חשבתי שאכפת לך כמה עולה באדום לבן, נראה שאתה רוצה רק להרוויח בשחור..... מתוך ידיעה, לא מקבלים היום סכום רציני על שימוש בתמונה לא שלך, צריך להוכיח נזק, כמו שימוש בסלוגן, אבל תמונה?! בקושי 1000/2000 ש"ח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 08:49 לינק ישיר 

אין  לי  שום  כוונה  להרוויח  מהעלאת  התמונות

אך  איך  לי  שום  כוונה  שמישהו  יעשה  קופה  על  חשבוני

חוצמזה,  על  שימוש  בתמונה ללא  אישור  מקבלים  בבימש"פ  הרבה  יותר  מאשר  כתבת.   הסכום  על  הפרת  זכויות  יוצרים/קנין רוחני  שגם  תמונות  נכללות  בכך,  מקבלים  לעיתים  קרובות  ובפרט  באם  הדבר  נעשה  ע"י  גורם  עסקי/מסחרי  גם  10000 ש"ח  לפני  הוכחת  נזק  כאשר  באם  נגרם  נזק  הסכום  שוטפים  בבימש"פ  הרבה  יותר  גבוה.

תוקן על ידי ארבל45 ב- 04/03/2013 08:51:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 17:51 לינק ישיר 

בדידי הווה עובדא. האמן לי השופט דרש הוכחה של נזק עתידי, ועל פי רוב נגמר בפשרה, אבל מי אני שאפריע לפרנסתך.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2013 00:14 לינק ישיר 

כבר  כתבתי  במפורש,  שאינני  מתפרנס  מכגון  דהא.

באשר  להחלטה  שיפוטית,  ידוע  לי  מחבר  שבאמצעי  תקשורת  מסויים  העלו  תמונות  שהוא  צילם  ללא  רשות,  והצליח  לקבל  בממוצע  7500 ש"ח  עבור  כל  תמונה  בתביעה  משפטית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > כמה מקבלים תמורת יום חניה על מדרכה באדום לבן ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext