בית פורומים חרדים רחובות

שמחת בית השואבה בקהילת דורשי ה'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2013 16:34 לינק ישיר 
שמחת בית השואבה בקהילת דורשי ה'

בקהילת דורשי ה' התקיימה שמחת בית השואבה ביום ראשון בסוכתו של רב הקהילה הרב נתן וינפלד שליט"א.
השתתפו כל בני הקהילה לצד עסקנים ואישי ציבור מכל גווני הקשת הפוליטית בעיר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 16:38 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 16:39 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 16:40 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 16:42 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 16:48 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 22:27 לינק ישיר 

מסכן מתן דיל אחרי מכתב תמיכה מהגראי"ל שטיינמן שליט"א לרשימת שס"ד לא יהיה לו מקהילת דורשי ה אפילו קול אחד. חבל שהוא מנסה לקושש קולות מציבור הבני תורה שלא יסור ימין ושמאל ללא דעת תורה. את הזמן שהוא משקיע לחינם בקהילת דורשי ה הוא היה יכול להשקיע בהצלחה מרובה בציבור אחר שכבר הוכיח שבשביל הבטחות שונות ומשונות הם מסכימים לכרות ברית גם עם האויבים הגדולים ביותר של הציבור החרדי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2013 03:18 לינק ישיר 

רחובותי 10 זה נשמע שאתה יודע מה מתן דיל משקיע בקהילת דורשי ה' .... אולי תספר לנו על דברים אלו מה הם???? מה גם שמה שידוע לי קהילת דורשי ה' אינה תומכת במוצהר באף אחת מהרשימות ושומרת על קשר טוב עם כלל הנציגים בעירייה מכל הגוונים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2013 03:18 לינק ישיר 

רחובותי 10 זה נשמע שאתה יודע מה מתן דיל משקיע בקהילת דורשי ה' .... אולי תספר לנו על דברים אלו מה הם???? מה גם שמה שידוע לי קהילת דורשי ה' אינה תומכת במוצהר באף אחת מהרשימות ושומרת על קשר טוב עם כלל הנציגים בעירייה מכל הגוונים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2013 11:54 לינק ישיר 

תוקן על ידי ממוקד ב- 27/09/2013 11:57:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2013 21:12 לינק ישיר 

רחובות 100 אתה מתכחש לעובדה שמתן דיל מנסה לגייס את תמיכת דורשי ה? אין לי שום מושג מה הוא מבטיח להם וזה גם לא מעניין אותי כי אני בטוח שהם לא ימכרו את הערכים שלהם תמורת הבטחות. ולגבי מה שכתבת שקהילת דורשי ה לא מביעה תמיכה באף רשימה נדבר שוב כשהרב וינפלד יחתום על קריאה לקהילתו לתמוך ברשימת שס"ד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2013 21:20 לינק ישיר 

אז ככה... רחובותי 10 אכן אין לך מושג על מה שאתה מדבר.... מתן דיל אינו מעוניין בשום תמיכה חרדית...זה רק יבריח לו מצביעים חילוניים שבהם הוא מעוניין. ובהקשר לקהילת דורשי ה', הערכים שעליהים אתה מדבר אינם מוכרים לי במפלגת שס"ד... מה גם שהרב וינפלד אמר שהוא לא הולך לחתום על שום מסמך הקשור לבחירות ואינו מתערב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2013 03:04 לינק ישיר 

יש לי בהחלט מושג ובגלל שאני לא מעוניין להזיק למתן דיל אני לא כותב פה מה שהוא דיבר בסוכת הרב וינפלד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2013 12:14 לינק ישיר 

אני מכיר את המושגים שלך והם לא רק מוגבלים אלא אפילו מופרכים... ואם אתה טוען שהוא רודף אחרי דורשי אז למה שזה יזיק לו?? אתה סותר את עצמך... קודם אמרת שהוא רוצה אותם וכעת אתה טוען שזה יזיק לו... בקיצור : רחובותי 10 המידע שלך הוא חלקי ולוקה בחסר...וכבר אמר כאן מישהו שמי שיודע לא מדבר ומי שלא יודע מדבר..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > שמחת בית השואבה בקהילת דורשי ה'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext