בית פורומים ביתר עילית שלנו

מה השוני בבניה בלתי חוקית מביתר משאר הערים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/4/2023 11:25 לינק ישיר 
מה השוני בבניה בלתי חוקית מביתר משאר הערים

מעניין בכל הערים בארץ שמישהוא רוצה לבנות העיריה מחייבת אותו להגיש טפסים וכו ולתלות ליד הבית דף שיכיל את מהות הבניה בביתר עלית זה לא קיים בכלל !! פתאום אתה מגלה שהשכן ממולך מרים עוד 3 קומות וחוסם לך את האור אתה פונה לעיריה מגיע פקח ילד וכאילו מתעניין והולך לדרכו כאילו זה חוסאן , ושאתה שואל מה ניתן לעשות , אין מה לעשות למה? כי זה אחרי הקו הירוק והחוקים לא חלים כאן ואת העיריה והעומד בראשה ואת מפלגת ג שהיא הביאה לנו את ראש העיר זה בכלל לא מזיז ומה קורה כאשר אין דין ואין דיין איש את רעהו חיים בלעהו , אז מציעים לך לפנות לבית הדין רבני שאין להם שום כח בכלל , בימים אלו השכן הגיש לעיריית ביתר ברחוב שמן למאור תוכניות להקמת קומה אחת , שאלתי אותו ובפועל כמה אתה בונה הוא אומר לי 3 קומות שאלתי זה לא מחליש את הבניין הוא אומר לי לא יודע שאלתי העיריה לא תתנגד הוא אומר לי זה לא מעניין אותם העיקר תגיש להם חתימות של 70% מהשכנים אמרתי לו אבל אין חניה אמר לי יסתדרו אמרתי לו הביוב עולה מעומס אמר לי נראה מה אפשר לעשות , ורוב הבניין אנשים מאוד טובים ולא רוצים לריב ולא להתווכח ומעדיפים לסבול בשקט כי גדול השלום , אבל למה לעזאזל העיריה מתעלמת מכזאת בניה מטורפת וחריגה למה תושבים שקטים וטובים צריכים לסבול בגלל מה בגלל ראש עער שלא רוצה להתמודד או שמא הוא יצר מפלצת שאינו יכול להתמודד מולה מפלצת של בניה בלתי חוקית , מסביב לביתר יש מילוני דונמים רקים למה שלא ישתמשו בהם להקמת מבני תעשיה ופרנסה לכלל התושבים באזור ערבים ויהודים ויש מספיק מקום לעוד עשרות שכונות וללא בעיית חניה

תוקן על ידי דודביטון ב- 14/04/2023 11:31:26

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2023 22:10 לינק ישיר 

ברחוב שמן למאור יש 6 בנינים בני 4 קומות , כל בנין מוסיף 3 קומות , כל קומה מתחלקת ל 4 דירות כלומר 6×4×3 כלומר עוד 72 משפחות , למטה בחכמת אליעזר יש מלא סתימות בביוב כתוצאה מעוד 32 יחידות דיור , אז מה ראש העיר רוצה שאנשים ישחו בחרא זה מפלגת ג וזה ראש העיר וזו מחלקת ההנדסה , לך תסביר להם שהם משוגעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2023 22:21 לינק ישיר 

השכן שלי משמן למאור אומר לי תרגע ברחוב הרב שך הרימו 4 קומות מעל בנינים של 2 קומות ואין פוצה פה ומצפף למרותנשאין שם בכלל חניה ולקחו חצי גינה ציבורית מה אתה מבלבל את המוח אתה מבין שיש מצוקת דיור , אנשים צמאים לבתים במחיר סביר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ביתר עילית שלנו > מה השוני בבניה בלתי חוקית מביתר משאר הערים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext