בית פורומים בית שמש

מדיניות ההפרד ומשול של עירית בית שמש. מדהים!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2006 13:36 לינק ישיר 
מדיניות ההפרד ומשול של עירית בית שמש. מדהים!!!

עירית בית שמש הידועה ביכלתה לסכסך את כל אוכלוסיות העיר אלה באלה מכה שוב! והפעם בית ספר של הזרם הדתי לאומי קיבל שטח ענק באיזור חרדי מובהק בשכונה קרית חסידים ונחלת הרשי פרידמן ושכונת אבי עזרי, הפלא הגדול יותר הוא כיצד קיבל מוסד זה שטח ציבורי עוד לפני שישנה הקצאה כלשהי לאף אחד באיזור זה? האם זהו מחטף מהיר לפני שיתאכלס האיזור? בית ספר זה כבר בנה תשתיות כולל סלילת מגרשים ובניית מדרכות מעניין לראות אם בכלל יוקצו שם שטחים לתושבי המקום החרדים או שמא ילקחו כל השטחים לטובת מדיניות הסיכסוך וההפרדה ? למבקר המדינה הפתרונים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2006 14:50 לינק ישיר 

דויד 12 ידידי
בא נצא מתוך נקודת הנחה שאכן אתה צודק ועיריית בית שמש בכוונה תחילה הכניסה את הבי"ס לאזור.
תראה אם מדובר בילדים אלימים או גסי רוח וכו' ניחא
אולם אם מדובר בס"ה באוכלוסיה שונה וצבעונית יותר  מה כ"כ מפריע לך הגיוון הזה
בירושלים ובשאר מקומות עד היום השכונות מגוונות דוג' בית וגן ועוד שכונות
אני לא הייתי רוצה לגור בשכונה שחורה לגמרי (סליחה על הטרמינולוגיה) עם תושבים שנוהגים כולם  באותו אורח חיים דומה. עם אותו סידור ואותה טלית ואותו עיתון בדואר....
דויד קצת צבעוניות בחיים לא מזיק.
שבת שלום ידידי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2006 14:57 לינק ישיר 

"שכונת אבי עזרי" ??

לא ידעתי שמישהו עוד זוכר מניסיון הנפל הזה של הרב סורוצקין ופרסום נכון ז"ל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2006 15:35 לינק ישיר 

הנה לכם כמשל ענין חשוב לעין ערוך מאשר גימיק לסגירת כביש סגור בשבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2006 15:39 לינק ישיר 

מקווה נייעס "עניין חשוב לעין ערוך"? לא הגזמת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2006 18:42 לינק ישיר 

שייעלה ידידי, אינני חושב שמר דני ועקנין דואג לציבעוניותה של השכונה החרדית מתוך כוונה טובה שאנישי השכונה לא יפלו למרה שחורה עקב הצבע השחור השולט בה. בא לא נהיה תמימים , אהדם שהכריז כי בגופו יעצור את החרדים ידוע זה מכבר בתרגיליו ה"מבריקים" . לא השתכנעתי כי בצעד זה של הקצאת שטח ציבורי ראשון לפני שתושבי השכונה עצמה קיבלו משהו יש בכדי "דאגה" לציבור החרדי. מה גם שגם מי מהציבור החרדי שרוצה קצת גיוון אין כוונתו לציבור דל"י, ושלא תבין אותי לא נכון אני לא נגד ציבור זה שיש בו גם אנשים נפלאים אבל המציאות היא שאיש על מחנהו ואיש על דגלוץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2006 20:44 לינק ישיר 

שני הידידים הנפלאים דוידי ושייעלה
מי שרוצה שכונה יותר "צבעונית", הולך לרמב"ש א', ולא לרמב"ש ב'.
ודאי שלא לאיזור הרשי פרידמן.
כך שמי שדואג לחיים המעניינים של תושבי האיזור, שלא יכלול בתכניותיו גם הבאת בי"ס מזרם אחר.
גם אם מדובר בילדים טובים ואיכותיים, מדובר בסגנון חיים שונה לגמרי, שמשפיע בהכרח על ילדי הרחוב בחיקוי התנהגויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2023 18:35 לינק ישיר 

שו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2023 14:55 לינק ישיר 

לאחר שנוכחתי לראות ולדעת כי למפלגות ג ו שס לא מעניין כיצד השלוחים שלהם כראשי ערים מתפקדים ועוד שהבעיות של המגזר החרדי לא מענינות את המפלגות החרדיות יותר לא אבחר במפלגת ג או שס , ראו בעיות של שנים בערים חרדיות : חוסר נקיון משווע , פחים - צפרדעים שבורים , עכברים מטילים ברחובות , סמינרים מקבלים בנות מסקטור מסוים כמו סדום ועמורה , בניה בלתי חוקית הזויה ללא התחשבות בשכנים , חוסר תעסוקה למי שרוצה לצאת לעבוד , אין עידוד של לימודי מקצוע למי שמעוניין ועוד , אשנה את בחירתי כנראה ל בצלאל סמוטריץ אלא אם תקום מפלגה חרדית שתעזור באמת למגזר החרדי שהנני חלק אינטגרלי ממנו ואהבתי אליו גדולה כי למגזר החרדי מגיע מפלגה שתסייע לו במצוקותיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2023 23:48 לינק ישיר 
תמרלוי

[quote]דויד 12 ידידי
בא נצא מתוך נקודת הנחה שאכן אתה צודק ועיריית בית שמש בכוונה תחילה הכניסה את הבי"ס לאזור.
תראה אם מדובר בילדים אלימים או גסי רוח וכו' ניחא
אולם אם מדובר בס"ה באוכלוסיה שונה וצבעונית יותר  מה כ"כ מפריע לך הגיוון הזה
בירושלים ובשאר מקומות עד היום השכונות מגוונות דוג' בית וגן ועוד שכונות
אני לא הייתי רוצה לגור בשכונה שחורה לגמרי (סליחה על הטרמינולוגיה) עם תושבים שנוהגים כולם  באותו אורח חיים דומה. עם אותו סידור ואותה טלית ואותו עיתון בדואר....
דויד קצת צבעוניות בחיים לא מזיק.
שבת שלום ידידי

[/quote צודק צבעוניות מעולם לא הזיקה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מדיניות ההפרד ומשול של עירית בית שמש. מדהים!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext