| נשלח ב-16/7/2009 23:08 |
|
| |
מזעזע!! צפו בבלש משטרה בנהר הירדן מחטיף מכות לאשה בהריון:
זוג חרדי מבית שמש שיצא לטיול של ערב עם הרכב, סיים אותו במפוצל: הבעל בתחנת המעצר, האישה, בהיריון מתקדם - בבית החולים. בלש בלבוש אזרחי הרים יד על האישה, שניסתה לשחרר את בעלה, שנעצר רק כי התוווכח עם השוטר. צפו בוידיאו בלתי נתפס
זה קרה הערב בבית שמש, בין ידויי אבנים לבין זעקות השבר מול השוטרים: אישה חרדית שניסתה לשחרר את בעלה שנעצר מתוך ניידת המשטרה, הוכתה ואיבדה את הכרתה. האישה, בחודש התשיעי להריונה, פונתה לבית החולים כשמצבה אינו ברור. בעלה נלקח לתחנת המשטרה.
הבעל שנעצר כלל לא השתתף בהפגנה. הוא הגיע לכיכר תנועה ברחוב נהר הירדן פינת רחוב ריב"ל ברכבו, וביקש לעבור. השוטרים בניידת המשטרה שחסמה את דרכו הסבירו לו כי אין מעבר בשל הפגנה שמקיימת בהמשך הכביש, אך הוא התעקש לעבור.
לאחר דין ודברים, יצא הבעל מהרכב, והודיע לשוטרים כי הוא ממהר, ולכן לא יזיז את רכבו עד שיוכל לעבור. בתגובה, הודיע לו השוטר כי הוא עצור, והעלה אותו בכוח לניידת המשטרה שחנתה במרחק כמה מטרים.
האישה, שישבה ברכב, יצאה ונזעקה להגנת בעלה. היא התחננה מהשוטרים שישחררו אותו, וניסתה להיכנס לתוך ניידת המשטרה. בלש משטרה בלבוש אזרחי היכה אותה ומנע ממנה להגיע לבעלה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2009 23:31 |
|
| |
אל תטרחו. הנה התגובות שם.
|
1.
לא רואים לא מכה ולא התעלפות....
DAYENOU | 16/07/09
|
 |
2.
בזיון כתבה מביכה
חרד מהמצב | 16/07/09
|
2.
בזיון כתבה מביכה
אין פה לא מכות ולא נעליים
אתם פשוט חבורה של אדיוטים שרוצים להבעיר את המצב שגם ככה הוא עדין!
פשוט גרמתם לעצמכם נזק עצום היום כחרדי אני הולך עם ראש למטה אני פשוט מתבייש
חרד מהמצב | 16/07/09
|
 |
3.
מדהים איך הכל מותר לשוטרים האלה
שוקי | 16/07/09
|
3.
מדהים איך הכל מותר לשוטרים האלה
שוקי | 16/07/09
|
 |
4.
פשוט בושה איך ה"חרדים לדבר ה'"
יהודי מאמין | 16/07/09
|
4.
פשוט בושה איך ה"חרדים לדבר ה'"
מעיזים לשקר כך בפומבי!!!
קודם הם מבצעים עבירות ולא מצייתים לחוקי המדינה שבה הם חיים, ואז מתפלאים מהאופן (העדין יחסית) שבו מתייחסים אליהם.
אני מחזק את ידי משטרת ישראל (וכן את מגיב 1) בפעולותיה אלו החוקיות.
יהודי מאמין | 16/07/09
|
 |
5.
כפיייה חילונית
ניורקר | 16/07/09
|
5.
כפיייה חילונית
ניורקר | 16/07/09
|
 |
6.
לא רואים כלום
למה אתה ממציא? | 16/07/09
|
6.
לא רואים כלום
למה אתה ממציא? | 16/07/09
|
 |
7.
שם הבלש קובי מפסגת זאב בירושלים
קובי | 16/07/09
|
7.
שם הבלש קובי מפסגת זאב בירושלים
שירת פעם במרחב דוד!
קובי | 16/07/09
|
 |
8.
לכתב משה ויגנפלד...
שוטר | 16/07/09
|
8.
לכתב משה ויגנפלד...
צר לי שכתבים מוצאים זמן לשקר במצח נחושה...איפה המכות...אתה סתם משועמם ותסתכל היטב על הסרטון שצירפת ותראה את הבריונות של בני הזוג....לצערי החרדים חושבים שהם מעל החוק ולא ניתנים למעצר...כל הכבוד לשוטרי משטרת ישראל
שוטר | 16/07/09
|
 |
9.
ובזה זה נגמר?
חיים | 16/07/09
|
9.
ובזה זה נגמר?
כתבה יפה מרגשת וזהו, למה אין תלונה למח"ש וכו' שום דבר מעבירים עמוד ולמחרת סיפור מזעזע חדש.
חיים | 16/07/09
|
 |
10.
הרבה רעש אבל אין כלום
ק | 16/07/09
|
10.
הרבה רעש אבל אין כלום
אל מה עושים רעש בכלל ?
הצלם מייצר פרובוקציה והשוטרים לא מתעללים ולא בטיח.
ק | 16/07/09
|
 |
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2009 02:55 |
|
| |
נו באמת
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2009 09:49 |
|
| |
חברה גם אני לא האמנתי לסיפורי הזוועה נגד השוטרים עד שלא ראיתי במו עיני כשעברתי משם במקרה
וכשביקשתי מהשוטר המכה להזמין אמבולנס ,הוא מילמל באדישות כבר הזמנו תרגעו , בו בזמן שהאישה הייתה במצב לא טוב ( ויש לי ידע רפואי) ,והוא אפילו לא ניגש לבדוק מה מצבה... כאילו כל הסיפור הזה לא קשור אליו בכלל!!!
האישה הייתה בשמירת הריון , כולנו תקוה שלא נגרם לה נזק בלתי הפיך....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2009 11:52 |
|
| |
עדכון - הבעל ישוחרר לפני שבת ,
המשפחה מתכוונת להגיש תלונה !
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2009 12:53 |
|
| |
הבעל לא חטף מספיק מכות האלימות החרדית כאן בבית שמש ובירושלים עברה את הגבול.
המשטרה צריכה להתחיל להשתמש באמצעים יותר כואבים לדיכוי ההפגנות בדיוק כמו ההפגנות של הערבים בגליל, אין הבדל בין אבן שמושלכת ע"י ערבי לבין אבן שמושלכת ע"י מחבל חרדי!!!! נמאס מהרס שגרת החיים כאן בעיר את כל הפורעים האלה צריך לדכא ביד קשה. ואם השוטרים מרגישים מעט מואיימים מותר להם להשתמש באש חיה וכל האמצעים כשרים. בדיוק כפי שלאותם ונדליזים המכנים את עצמם "חרדים" יש את הזכות לפגוע באורח החיים שלנו להרוס רמזור ותמרור לשרוף פחי אשפה. למה? למה הם משחיתים? למה המשטרה לא פועלת איתם ביד חזקה? למה לא להשתמש בכדורי גומי? למה לא לירות להם לכיוון הרגליים? נמאס .
האישה המרעיבה צריכה להיכנס לכלא לכל החיים את הילד אסור לה לראות היא אישה מסוכנת בדיוק כמו אותם מתפרעים,
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2009 13:58 |
|
| |
אבידן היקר, הירגע. שתה קצת מים או מיץ תפוזים, אולי קפה או אייס תה, ותחשוב שניה מה עובר עליך.
האישה המוגדרת מרעיבה, בתחילת הדרך באמת היה נראה שהיא אחראית למעשיה כביכול. אבל לאחר מס' ימים הגיעו גם הראיות והטענות ההפוכות. אתה בחרת להאמין לגירסת התקשורת. לגיטימי, אתה כמו עוד הרבה אנשים פתיים שמאמינים לתקשורת, הלא ניטרלית בד"כ, בעיניים ואולי באוזניים עצומות.. לא נורא, אתה בחברה גדולה, רחמיי.. גם אני לפעמים מרחם על עצמי על קניית לוקשים פרי עטם של כתבים אלו או אחרים..
לעצם עובדות ההפגנות, אתה צודק!! אלו ימים לא יפים להסתובב כחרדים ולדעת שבגלל קבוצות מיעוט אנו נדפים מושמצים ומוצגים בחברה ברברית ופרימטיבית.. מה שהאנשים האלה לא מבינים שהמשטרה מנצחת רגע רגע, ולו בעובדה שהם מחריבים לנו את השכונות שלנו בידים שלנו.. אם היו אנשים אלו רצים לפרקליטות או לשכונות בהם חיים אוכלוסיה אחרת, ושורפת פחים חוסמת צירים ומשתקת חיים, זאת הפגנה שאולי יש בה צדדים. אבל היום שההפגנות אצלינו בשכונה? מבחינת החילונים התקשורת המשטרה וכו', אדרבא, תהרסו תחריבו תחיו בקסבות. בשביל המשטרה זה רק עוד אימון ובידור.. עצוב. באמת עצוב לנו.. עצוב פעמיים, פעם על משפחה יהודית שסובלת, ולא משנה הנסיבות. ופעם נוספת על אנשים ללא איסטרגיה שהורסים אותנו בפנים..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 08:07 |
|
| |
אבידן היקר,
זה המצב, אתה יכול או להשלים איתו או לחפש מקום שקט יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 09:02 |
|
| |
הפיתרון האידאלי עבור כולכם (אני מתכוון לקיצוניים ולפיינרך) הוא לשהות במוסד סגור ולתת לכם זריקות הרגעה, הגיע הזמן שהמשטרה תתחיל לפוצץ לכם את העיניים הרי אתם חבורת הזבל (מי ששורף פחי אשפה) ואני מציע שמדינת ישראל תשלח אותכם לאירן לסוף שבוע ארוך אני בטוח שלא נצטרך יותר...... אני סומך על הנשיא האירני שישלים את המלאכה שלנו כמדינה ערכית אסור לעשות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 09:49 |
|
| |
קודם כל תירגע.
את מה שכתבי, כתבתי בכאב, ולא כהתנצחות.
עכשיו תקרא שוב ותוכל לבקש סליחה על דברים הזוים שכתבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 11:18 |
|
| |
[quote]
האישה המוגדרת מרעיבה, בתחילת הדרך באמת היה נראה שהיא אחראית למעשיה כביכול. אבל לאחר מס' ימים הגיעו גם הראיות והטענות ההפוכות. אתה בחרת להאמין לגירסת התקשורת. לגיטימי, אתה כמו עוד הרבה אנשים פתיים שמאמינים לתקשורת, הלא ניטרלית בד"כ, בעיניים ואולי באוזניים עצומות.. לא נורא, אתה בחברה גדולה, רחמיי.. גם אני לפעמים מרחם על עצמי על קניית לוקשים פרי עטם של כתבים אלו או אחרים..
מסכימה!
|
|
|
|
|