|
|
| נשלח ב-28/7/2009 18:25 |
|
| |
ואיפה הכרת הטוב למשה אבוטבול?
לאחרונה שמעתי מהרבה אנשים תלונות שכבר עבר מהבחירות תקופה ארוכה ולא רואים שום שינוי בעיר
הזבל נשאר אותו זבל!
הגינות נראים כמו שהיו עד היום! כלומר טוב שלא נברא משנברא!
ניקיון העיר נשאר אם אותו הזנחה כמו שהיה עד היום!
בקיצור לא רואים שום שינוי בעיר.
לא משנה שבהרבה דברים הם לא צודקים --
רציתי לידע אותכם בתור אחד שקשור לאחד ממנהלי המוסדות הגדולים בבית שמש את חלק מהדברים שהוא עשה לרווחת מוסדות ולומדי התורה
עובדה שאין חולק עליה, אפשר לשאול את הגזבר, שתקציב החינוך החרדי עלה פי כמה וכמה, שאם עד היום מוסדות התורה היו נאנקים תחת עול תשלום המים והחשמל שזה סכום לא קטן לפחות עול זה הוסר מהם
כשבשלטון הקודם קיבלו רק חלק מועט מהמוסדות (אלא שהיו להם קשרים)וגם אלה שקבלו קיבלו רק שבעים וחמש אחוז.
חוץ מזה כל מוסד יקבל השנה על כל תלמיד 50 ש"ח עבור רכישת ציוד חדיש לרווחת התלמידים שמשתמשים היום עם כסאות ושולחנות אכולים, ועכשיו יוכלו ללמוד יותר בהרחבת הדעת, כנאמר "כלים נאים מרחיבים דעתו של אדם" ודבר זה גם לא היה בשלטון הקודם.
וכמו כן כל ראש מוסד מנהל או כל אחד שקשור בהפצת תורה יודע שכאשר הפניה מופנית יעשה ראש העיר ככול שביכולתו עד שהעניין יסודר על הצד היותר טוב.
אני הייתי עד ביום צום שבעה עשר בתמוז בשעות אחר הצהריים שהם השעות הקשות של הצום שקודם השאיר אחד מראשי הישיבות הודעה לראש העיר וחזר אליו בשעות קשות אלו ונענה בחפץ לב לבקשת אותו ראש ישיבה האם יש עוד מישהו שהיה מתמסר כך לציבור
באו נעצור ונחשוב לרגע בתור אנשים בני תורה
האם בחרנו בראש העיר משלנו כדי שישקיע את כל כספי הציבור בגינות פאר שזה גם דבר חשוב או שקודם כל צריך להשקיע את מירב המשאבים כדי להעמיד את מוסדות התורה בעיר על הקרקע.
באו לא ניהיה כפויי טובה נכיר טובה לראש העיר על פעולו למען המטרה האמתית שהיא חינוך בנינו לתורה ומצוות.
ולא להיתפס לקטנוניות פה המדרכה לא טובה. ופה הכביש לא טוב, ופה הגינה לא מספיק יפה
לא לשכוח את העיקר תורה!! ועוד תורה!! ועוד תורה!!
לא מזמן שוחחתי אם אחד מהמזכירים במוסד חשוב בעיר ושואל אותי תגיד לי למה לראש העיר אין שכל? נכון שבנו המוסדות הוא משקיע כמו שצריך. אבל את זה אף אחד לא יודע. שיעבוד אם שכל שכולם ידעו שהוא עושה משהו שיבנה גינות וכו' וכו'.
אבל אנחנו אומרים נכון שזה דבר חשוב,אבל הדבר הכי חשוב והכי נחוץ זה להשקיע בעמלנו אלו הבנים
בתודה מראש
אחד מתושבי העיר שמפריע לו חוסר ההכרת הטוב שמצויה במיעוט של הציבור
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 16:41 |
|
| |
תגיד לי כמה שטויות יכול לצאת לך מהפה????????????
אלא אם אתה ראש מוסד אז אני לוקח את מילותי בחזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה העזרה בדיוק? אה?
שלמנהלי המוסדות יהיה עוד קצת כסף בכיס?
ראש העיר נתן להם חשמל חינם!
הם הורידו את שכר הלימוד????????????
הם הוסיפו משהו ללימודים????
בסך הכל יהיה להם כסף לקנות עוד איזה דירה להשקעה!!!!!
עוד רכב חדש!!!!!!
בושה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 16:44 |
|
| |
לא ראש לא עיר לא תורה ולא סחורה....
כולנו מבינים את המצוקה, נושכים שפתיים וצועדים קדימה...
העיר רצה אחורה, שום דבר מתוך ההבטחות לא קויימו. ורק בעיתון העילג הכל נראה כאילו הפכנו להיות עיירת נופש ציורית...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 16:53 |
|
| |
חבל שאין צימרים להשכרה.......
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 18:12 |
|
| |
יש עדיין הרבה דברים שראש העיר חייב לתקן, ובעיקר לתושבים ולא למנהלי המוסדות שגם כך נוסעים עם שלל רכבים מפוארים ומביטים בנו מן החלונות הכהים של הרכב ומחייכים לעצמם בהנאה.
ראש העיר חייב לשפר את מראה פני העיר, חייב לשפר את הכבישים, את המדרכות, את הגינות, ואת תחנות האוטובוסים.
ראש העיר חייב להראות לתושבים שהוא עושה משהו לשיפור היופי של העיר.
בנתיים לצערינו העיר נראית בדיוק כמו אצל ראש העיר הקודם. מלבד שיפורים מזעריים לא נעשה שום דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2009 12:05 |
|
| |
חדש בביש דבר אחד בטוח, האשכולות שאתה פותח כאן כל הזמן הם וודאי הכרת הטוב לאבוטבול.
ויש לך הרבה על מה להכיר לו טובה..... אבל למה כל הציבור צריך להצטרף אליך?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|