| נשלח ב-6/8/2009 17:52 |
|
| |
ואם הייתי עושה כרצונכם.......... אז מה? הצבעה גלויה!
נאמר שהייתי עושה כמו שכמה וכמה ניקים [ואני מדגיש ניקים, ולא אנשים] רוצים, והייתי עוזב כאן ומקים פורום חדש שבשביל להתקבל כחבר לא צריך להיות חבר מרכזי בתנועה הקדושה "טוב" , מה הייתם עושים כאן בלעדי?
תראו את הפורום של "אגודה אחת" פורום מת לגמרי, מה תעשו? שבועיים תחגגו בכאילו, ליאור רוט יכתוב את הדעת תורה, מחשבות את השנאה לקנאים, בלבעת ימשיך להכניס את העלון, עוד כמה קללות וגידופים נגד מונטג, עוד כמה ברכות לשמוליק גרינברג, ועוד כמה מכתבים של אלי פרידמן. נו ואז מה?
תוכלו לקרא לפורום "הפנטזיה של הטובניקים"
מי שבעד שירים את ידו!
הנה יש לכם הצבעה, תחשבו טוב לפני שאתם מצביעים בעדי, אחרי הכל תחשבו על הסבל שסבלתם כשהתקפתי אותכם!, יש לכם את האופציה להיפטר ממני בואו נראה אם לא תפספסו את זה!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 19:09 |
|
| |
מקוה
לא לא לא
אני כלל לא מסכים עם דעותיך אתה לא כלב נושך אלא חמור נושך כמו שאמר ר' עקיבא שכשהוא היה עם הארץ אמר מי ייתן לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור וזה בדיוק מה שאתה עושה לרב יעבץ בהתקפותיך הפרועות.
אבל אחרי הכל בלעדיך הפורום מת
כלב שנושך הוא כלב שלא קיבל תשומת לב חמור נושך זה מקווה נייעס
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 22:22 |
|
| |
מקוה יקירי,
כנראה ששוב הדם עלה לך לראש והפריע לך להבין את הנטען.
אנחנו ובמיוחד אני נהנים מאוד מהמצאותך בפורום, אתה תורם עניין, תורם חדשות ומביא פלפל לפורום.
אין לאף אחד בעיה כשאתה טוען לעניין ותוקף לגופם של דברים אבל כשאתה תוקף לגופם של אנשים בלשון פוגענית ומתלהמת, זה מוריד את הרמה של כל הפורום וזה מיותר.
אני יודע שזה קצת קשה לך, כי אז צריך לטעון טענות מבוססות ולא מספיק לומר משומד, חוזר בשאלה וכו' ואז יש סיכוי טוב ש"ינצחו" אותך כפי שעשה מוישעמעס, אבל זהו טבעו של דיון עינייני.
בתקוה להבנתך,
מחשבות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 22:30 |
|
| |
מחשבות, אתה מה זה אופטימי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2009 00:12 |
|
| |
| מקוה_נייעס כתב: |  | נאמר שהייתי עושה כמו שכמה וכמה ניקים [ואני מדגיש ניקים, ולא אנשים] רוצים, והייתי עוזב כאן ומקים פורום חדש שבשביל להתקבל כחבר לא צריך להיות חבר מרכזי בתנועה הקדושה "טוב" , מה הייתם עושים כאן בלעדי?
תראו את הפורום של "אגודה אחת" פורום מת לגמרי, מה תעשו? שבועיים תחגגו בכאילו, ליאור רוט יכתוב את הדעת תורה, מחשבות את השנאה לקנאים, בלבעת ימשיך להכניס את העלון, עוד כמה קללות וגידופים נגד מונטג, עוד כמה ברכות לשמוליק גרינברג, ועוד כמה מכתבים של אלי פרידמן. נו ואז מה?
תוכלו לקרא לפורום "הפנטזיה של הטובניקים"
מי שבעד שירים את ידו!
הנה יש לכם הצבעה, תחשבו טוב לפני שאתם מצביעים בעדי, אחרי הכל תחשבו על הסבל שסבלתם כשהתקפתי אותכם!, יש לכם את האופציה להיפטר ממני בואו נראה אם לא תפספסו את זה! |
|
למה אתה חושב שאתה מעניין מישהו בכלל?
אני חושב שלרוב חברי הפורום זה לא יזיז אם תהיה או לא תהיה פה- אתה סתם עוד אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2009 00:45 |
|
| |
מקוה, תשאר כאן!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2009 17:09 |
|
| |
פום,
לראשונה אני מסכים איתך!
אתה יודע למה? משום שתמיד מה שלא אטען הוא יבוא עם פילפול מה לא טוב בי, הרי לענות למה שאני אומר חוץ מלומר שלא אמרתי כלום אין לו מה לומר, אז בא נאמר שלא אדבר על הרב הראשי לחגיגות יום העצמאות, הוא כבר ימצא דבר אחר!
אני מעולם לא טענתי לגופו של איש! מעולם! טענתי למעשיו! וזהו בוודאי ובוודאי דבר חשוב מאוד, אם זה היה רק אני אני עוד יכול להבין אותו, אבל כאשר הגראי"ל שטיינמן שליט"א הגרמ"י לפקוביץ שליט"א, אביו שליט"א, דודו ראש ישיבת פונוביז שליט"א, המרא דאתרא הרב פערלשטיין שליט"א, הרב מרדכי גולדשטיין שליט"א, ועוד ועוד רבנים מדברים נגדו בצורה חריפה, ולא נגדו בצורה אישית אלא בצורה עינינית נגד השקפותיו. אז אני יודע שאם לא אומר את הדברים בצורה ברורה אשב בגהינום יחד עם עוד כמה כותבים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2009 17:47 |
|
| |
אל תדאג מקוה מהגיהנום, תתפלא אבל תוכל לראות שם כמה שהיית בטוח שלא תראה יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2009 18:35 |
|
| |
תשמע,
אני מכון לבוא לבקר אותך שם אם זה יעשה לך טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2009 19:53 |
|
| |
לא נראה שאתה בַשֵל לעזוב יש לך מקום יותר נעבור כולנו ......
אני גם לא מאמין שתתאפק מלהגיב כאן
מקסימום תפתח ניק נוסף כדי לשמור על הכבוד
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2009 20:17 |
|
| |
מקוה, רק בשביל לדעת שיש בעולם הגיון יותר עקום משל השויגער שלי כדאי שתשאר
אבל האמת, לך לעזאזל, תמיד אפשר יהיה לקרוא איזה אשכול דבילי ישן שלך כדי לגחך
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2009 07:26 |
|
| |
מגלומן
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2009 10:07 |
|
| |
מקוה נייעס במקום גדולים אל תעמוד . מהיכי תיתי שחובת המחאה עליך ושכל מילה שקולה אצלך . אתה פוקר ומומר לכמה לאווים וארורים שבתורה בשאט נפש .
אחר מאה ועשרים אם לא תשוב בתשובה שלמה תראה עולם הפוך .
בעלי בתים שזילזלת בהם יכנסו לגן עדן ויבנו להם חופה מהריר שנזל מפיהם כאשר נרדמו בשיעור אחרי יום עבודה .
אנשים כדוגמת התנהגותך בפורום יחשבו כחברים בכת מספרי לשון הרע שאינם מקבלים פני שכינה ותמתין לך חבית של צואה רותחת כדין מבזה תלמיד חכם שאין רפואה למכתו . שוב בתשובה שלמה .
תשאיר לגדולים את העבודה לטפל בתופעות שליליות חבל עליך .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2009 12:20 |
|
| |
חובת המחאה על כל יהודי באשר הוא, אם הוא נאמן לה' ולתורתו מחויב למחות באנשים החוטאים ומחטיאים את הרבים וכל מי שיש בידו למחות ולא מיחה יתפס באותו עוון.
אין לי טענות על ניק כמו שלך, הטענות שלי הם רק לבן אדם העומד מאוחרי הניק שהוא היה פעם חרדי למהדרין.
אני יחזור על דבריהם של חכמינו אלף פעמים, הכת של הדתי לאומי הם עובדי ע"ז בשיתוף. דברי מרן הגר"א וסרמן זצללל"ה.
וכך כתב מרן החזו"א באגרותיו, [בערך הספר אינו בפניי] שלדבר על אנשים מסוימים חשובים זהו גופי תורה. ואני יכול עוד להאריך בנושא אבל נדמה לי שאתה מאבד את שפיותך כשאני אומר את האמת בפנים שלך.
חבל
|
|
|
|
|