בית פורומים בית שמש

אשכול למען התחרדות העיר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2009 14:42 לינק ישיר 
אשכול למען התחרדות העיר

אשכול למען התחרדות העיר

ביום ראשון לאחר הפגנת השנאה שהתקיימה ברחבת העירייה
התעצמה בי הרגשת ההודיה לקב"ה על זה שלא עשני כמוהם
אשר על כן כל מי שיש לו רעיונו, עצות, איך לגרום להחרדת העיר כמה שיותר מהר
מתבקש לפרסמם למען הרבות כבוד שמיים

כמו כן ניתן לשלוח רעיונות ועצות לכתובת [email protected]
ונשתדל להפיק את מירב התועלת לצורך העניין

כמו כן מכיון שידוע לי על עשרות חרדים שעברו לגור בעיר התורה והחסידות בית שמש
ועדיין לא העבירו את כתובתם לעיר מתבקשים כל מי שעדיין לא עשו זאת שישתדלו לעשות את זה בהקדם

כדי שכבר בעתיד הקרוב נוכל לברך על המוגמר עם התחרדותה הסופית של העיר

ויה"ר שנזכה עוד הרבה קודם לבניין ביהמ"ק בביאת גוא"צ במהרה בימינו אמן

מכיון שאני יודע שזה ירגיז כמה עיתונאים מקומיים שרוב החדשות שלהם הם מצטטים מכמה אתרים חרדיים
שידעו רק שזה היה המטרה שלי שהם יכתבו גם את זה וזה יבריח עוד כמה אנשים מהעיר
--

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 15:16 לינק ישיר 

היות ולצערי ג'קי אדרי עסוק כרגע וכמו כן כמה מהניקים המרכזיים של התנועה העולמית "טוב" לכן אני מבקש להגיב כאן בשמם, ויה"ר שזה יהיה למען אהבת התורה של לומדי התורה לשמה בכוללים אחה"צ סרוגים ולא סרוגים.

ה"חמס" הזה שאתם החרדים השחורים הקיצוניים והברברים עוברים על איסור גזל מדאורייתא העיר הזאת היא עיר סובלנית ולא תסבול סוג כזה של קנאות חרדית פאנטית, אנחנו נפנה לחנן 10 ולגבעת שאול ג' לטפל בבעיה של כניסה לבתים באזורים חילוניים.

לא נקבל מצב של ההשתלטות החרדית הזאת בכדי לכפות את דעתם על תושבים שעובדים את ה' בכל לב. אנשים אלו בבית שמש הישנה הרבהיותר טובים מכל החרדים מימי הבייניים שכל מה שמעניין אותם הוא ללמוד תורה על חשבון משלמי המיסים.

לכו לצבא! פרזיטים, לא תקבלו שידוכים. אנחנו נהרוס לכם את הסידור המלא, ונוביל את יעבץ להיות מנהיגינו הדגול עד לכבישתה של בית שמש בטובניקים חמושים עם ניקים.

כל מי שיכול לפנות לתקשורת ולספר את הסיפור של הבחורה התמימה שעלתה לאוטובוס ונרגמה באבנים שיפנה למטה במרכזי של מאוכזבי טוב הנמצאים באופוזיציה. יחד נוביל את המאבק בזורקי האבנים המועטים והמרובים כאן.

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 15:19 לינק ישיר 

ובתור ניק אחר, סליחה לא יודע איך מחליפים.

אנחנו נמשיך להקפיץ את האשכול הזה עד שמשה אבוטבול יביא לכאן אלפי משפחות חילוניות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 15:30 לינק ישיר 

מקוה_נייעס כתב:
היות ולצערי ג'קי אדרי עסוק כרגע וכמו כן כמה מהניקים המרכזיים של התנועה העולמית "טוב" לכן אני מבקש להגיב כאן בשמם, ויה"ר שזה יהיה למען אהבת התורה של לומדי התורה לשמה בכוללים אחה"צ סרוגים ולא סרוגים.

ה"חמס" הזה שאתם החרדים השחורים הקיצוניים והברברים עוברים על איסור גזל מדאורייתא העיר הזאת היא עיר סובלנית ולא תסבול סוג כזה של קנאות חרדית פאנטית, אנחנו נפנה לחנן 10 ולגבעת שאול ג' לטפל בבעיה של כניסה לבתים באזורים חילוניים.

לא נקבל מצב של ההשתלטות החרדית הזאת בכדי לכפות את דעתם על תושבים שעובדים את ה' בכל לב. אנשים אלו בבית שמש הישנה הרבהיותר טובים מכל החרדים מימי הבייניים שכל מה שמעניין אותם הוא ללמוד תורה על חשבון משלמי המיסים.

לכו לצבא! פרזיטים, לא תקבלו שידוכים. אנחנו נהרוס לכם את הסידור המלא, ונוביל את יעבץ להיות מנהיגינו הדגול עד לכבישתה של בית שמש בטובניקים חמושים עם ניקים.

כל מי שיכול לפנות לתקשורת ולספר את הסיפור של הבחורה התמימה שעלתה לאוטובוס ונרגמה באבנים שיפנה למטה במרכזי של מאוכזבי טוב הנמצאים באופוזיציה. יחד נוביל את המאבק בזורקי האבנים המועטים והמרובים כאן.

מקוה ידידי היקר,
תודה על התגובה אם אפשר רק כמה תיקונים.
שורה 4 - אין מה לפנות לחנן 4 החרדים השחורים הקיצוניים והברברים לא נשמעים לגדולי תורה.
שורה 7-  "כל מה שמעניין אותם הוא ללמוד תורה" - ממתי זה מה מעניין אותם? ללמוד תורה? חחחח 
שורה 8 - הרב יעבץ לא יעבץ.
ד.א אם תוכל למסור לניק חדש_ביש כי הוא מקבל משכורת בשביל לדברר את העיר ולא בשביל ללהג בפורומים.
ידידך
מחשבות

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 17:17 לינק ישיר 

מקוה את האהבת תורה שיש בכולל לפנה"צ בו זכיתי ללמוד שנה לא תמצא בשום מקום .

הדרך לעשות עיר חרדית היא להפוך את לבבות יושביה ליראה ואהבה את בורא עולם . כמו שעשו עזרא ונחמיה עם שבי ציון ומשם הביטוי החרד לדבר השם .

אני מוכן שנלך בדרך שהביאה את ר' מוישה ואת הרב נסימי לכאן לפני עשר שנים . זאת הדרך לעשות עיר חרדית .

לא על ידי חמס התושבים והצקה לנשים צנועות ע"י בלניות או סוטים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 18:26 לינק ישיר 

ראינו מה קרה מהפיכת הלבבות אצלכם.

אוי לנו אם אלו התוצאות, עובדה רוב ילדיכם יורדים מהדרך אין לילדים שלכם כמעט מושגי יהדות, ונדיר למצוא משפחה שהילדים שלהם גדלו כמו האבות.

זה עובדה לא דעה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 19:50 לינק ישיר 

איני מבין מדוע קוראים לזה התחרדות, האם אנו חייבים כחרדים דין וחשבון למר ג'קי (או ג'וקי) אדרי שונא תלמידי חכמים (עיי' פסחים מט:) או למר דוד לוק השנה ופירש או לכל מיני צרי עין ואופק, מורת לנו לגור בכל מקום זוהי מדינה דמוקרטית ונקנה דירות בכל מקום אפשרי וזול, מותר לנו ואיננו חייבים כלום לאף אחד, גטאות היו בגרמניה הנאצית פה הם לא יהיו, נגיד זאת בקול גדול ללא פחד, וכפי שבשם הדמוקרטיה החלפנו את שלטון האימים של מר וקנין ובוטבול ואדרי וכל הגברדיה השטלת באנ"ש המבינים את צרכינו כך בשם הדמוקרטיה נמשיך לגור בכל מקום ללא פחד ומורא.
ונחזק את ידי העושים במלאכת הקד ברכישת דירות ובתמיכה מסיבית ובעיתון חדש המסייע רבות למלאכה הנפלאה.
זוהי לא התחרדות זוהי חגיגת דמוקרטיה במיטבה.

חזקו ואמצו עושי מלאכת הקדש הדמוקרטית, והרף ודי למשחיתים וצרי האופק והעין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 19:58 לינק ישיר 

פנקסי ברשותך כמה שאלות...
1. האם בשם "חגיגת דמוקרטיה במיטבה" תרשה גם לחילוני לגור בבנין של חרדים?
2. האם לא יכולת בשם "המלאכה הנפלאה" להתאפק מלכנות אדם בשם גו'ק?
האם נראה לך שכך מתנהג וכותב יהודי שחרד לדבר ה'? אם כן האם זה גם כתוב בגמ' פסחים מט:?
3. האם לא נראה לך מוגזם לרתום את היטלר לטיעונך המגוחכים.
אשמח לתשובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 20:04 לינק ישיר 

כשיכניסו חילונים לביתר עילית ומודיעין עילית וקריה החרדית של בית שמש, וגם לנחל אוריה (שהבריחו משם כמה), אז תגיד לי שאפשר לגור איפה שרוצים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 20:06 לינק ישיר 

אשמח לענות לך אם התשובות אכן יהיו חומר למחשבה חיובית ולא חומר לניגוח.
ובכן,
ברחוב רפב"י מתגוררים חילונים כשאף אחד לא מסלק אותם משם, אם הם מוכנים להסתכן באוירה איכותית של שבת וחינוך איכותי יותר, זכותם בכל הכבוד.
2. בן אדם שכל מגמתו היא לעצור את הציבור החרדי בעיר בלי להסתכל ימינה ושמאלה מתוך שנאה עיוורת לא משנה אם הוא קיצוני או לא והכל כשר בעיניו, קשה לי להבינו ולהחשיבו יתר על המידה.
3. אם אתה לא מבין שהסתה נגד "התחרדות" קרי התפשטות תחום המושב החרדי לא מזכירה זמנים אפלים, קשה לי להבינך, די בכך שדמו של הציבור החרדי הותר בעיתונות הכללית והעליהום אינו פוסק לא תמיד עם הסבר מוצדק, אהבת ישראל פועלת כלפי אחרים אבל כלפי ציבור שומרי התורה החרדיים הכל הותר ללא דת ודין, חבל מאד שזה מזכיר תמונות לא נעימות מהעבר אבל אני איני אשם בכך.
4.מדוע כינית את טיעוני מגוחכים ללא שענית תשובה אחת ענינית עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 20:14 לינק ישיר 

1. תעשה טובה אל תיתמם... לא אני המצאתי את הועדות למינהם שאוסרים על מכירה או השכרה לכל מי שאיננו חרדי "בן תורה" שלא לדבר על חילוני.
2. אינני יודע מהיכן אתה שואב את מקורתיך, אשמח לקבל דוגמאות.
3. תתרגל לא כל ביקורת על חרדים זו הסתה כמו שלא כל פעם שאתה לא מקבל מה שאתה רוצה זה קיפוח, תפסיק להיות נחיתי, ביינתים ההסתה שאני ראיתי קיימת ברמב"ש ב' שם ראיתי היום מודעות בנוסח "רוצחים" (בפונט 700) וטח"כ משהו כמו משטרת הגיסטאפו של בחת שמש.
4. נדמה לי שתשובות 1-3 עונות על שאלה 4.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 21:55 לינק ישיר 

זאת אומרת שתנועת טוב הוקמה לעשות טוב לכל ענין ודבר שמסייע למי שאינו חרדי רגיל. יפה מאד וטוב לו שלא נברא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 22:31 לינק ישיר 

אני לא יודע למי אתה קורא "חרדי רגיל",
אבל תנועת "טוב"  הוקמה למען החרדי השפוי והלא קיצוני,
למען החרדי הטוב (תרתי משמע) ולא החרדי הנחיתי שחושב שכל העולם נגדו,
למען החרדי לדבר ה' ולא החרדי שיודע רק לפסול את האחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 23:18 לינק ישיר 

המילה נחיתי מופיעה יותר מידי בלקסיקון תנועת טוב, זה מוכיח על משהו לא בריא וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2009 17:20 לינק ישיר 

למעוניינים יש לי גמ"ח החרדת בתים \ חצרות נפרדים ע"י צוות אברכים יר"ש שהופכים פחים, מציתים אותם, מרססים קריאות קודש על קירות, בקיצער, עושים את כל מה שמקום חרדי זקוק לו.
מחיר מסובסד, אנחות לוועדי בית ולמשתתפי פורום.
לפנות באישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2009 18:05 לינק ישיר 

אני מבין שטעות הכתיב אנחות במקום הנחות לא היית בכדי....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אשכול למען התחרדות העיר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext