| נשלח ב-10/9/2009 21:25 |
|
| |
רגע של אמת
כן למרות שכולם יודעים כי אני נוגע בדבר, הדברים הבאים נכתבים ברגע אמיתי של התלהבות,
כמו רבים מתושבי השכונה החלטתי לא לקנות היום בשר בסופר כרגיל אלה להזמין ב"בני'ס"
למה? ראשית כי אני חושב שצריך לפרנס את אנ"ש ובזה יש לנו ללמוד הרבה מהחסידויות.
שנית, נכון כי אני חלק מהקמפיין ורוצה שבני יצליח,
אבל בעיקר כי בכל פעם שאני קונה בשר בסופר אני נזהר לא לגעת בזכוכית המטונפת ולא למקד את מבטי בחלוקו של הקצב שבעבר היה לבן בוהק,
במקרה יש לי קצת ידע בתחום כי בעברי עבדתי בחנות בשר, היגיינה זה הבסיס ולצערי בסופרים בשכונה (בכוונה לא כותב שמות) אין את זה וגם האריזה לא מלהיבה, לעיתים צריך להתחנן לקבל מגשית ולא שקית וכו'
החלטתי לעשות מבחן, צלצלתי 029955888 והזמנתי בשר בטלפון מבלי לראות בעין מה אני מזמין שזה ההיפך ממה שהורגלתי,
אבל כשהבשר הגיע נרגעתי או בעצם התלהבתי, הכל ארוז בקפידה בדיוק כפי שהזמנתי, בניקיון שלא מבייש בית מרקחת, כל חלק במגש מתאים שנוח לאחסן ולהקפיא בעת הצורך, כל פולקע מדוגם והכול הגיע עד לבית בזמן קצר מרגע ההזמנה,
בקיצור תענוג לקנות בשר ומהיום סוף סוף אני יהנה מהעוף
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2009 23:55 |
|
| |
איזה מרגש........
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2009 08:38 |
|
| |
מה מרגש?
שבלעבת מיחצן גם פה את מי שהוא מפרסם תמורת תשלום יפה?
ובמסווה של סיפור? עם טלפון והכל?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2009 09:14 |
|
| |
כמה עלה התענוג?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2009 12:14 |
|
| |
בלבעת,
לרגע חשבתי שאשכול בשבוע סליחות שכותרתו "רגע של אמת" יעסוק בענינים אחרים מאשר בשר, כנראה אני תמים.
ועשיו ברצינות, עם כל האהבה והערכה כלפיך,
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תרגיע,
עודף יחצנות יוצר אנטוגוניזם (לא מלמדים זאת באיזה שהוא שהוא שיעור בקורס?)... 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2009 16:21 |
|
| |
בלעבת יקר,
אולי בהזדמנות חגיגית זו תוכל להשיג עבורנו, פשוטי העם, את רשימת המוצרים/הֶכשרים/מחירים/מבצעים וכו'
למען נוכל גם אנו לשקול הזמנת מוצרים בטלפון וקבלתם כפי שתארת?
אני חושב שהרבה מבאי הפורום ישמחו במידע ואף בני'ס עשויים להנות מכך..
הרם כפפה וראה ברכה בעמלך!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2009 16:44 |
|
| |
במקביל אנא פרסם את המחירון החדש של עיתון חדש..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2009 23:44 |
|
| |
תשמע בלעבת יקר
בהתחלה כולנו התלהבנו מהקמפיין המוצלח עם הצילום המדהים
אבל אחרי שבוע של פימפום בלתי פוסק מעל כל מדיה אפשרית בית שמש (אפילו ב"עיתון" חדש)
זה כבר התחיל לצאת מהאף
בסדר, הפנמנו שאסור לקנות בשר בכל מקום. אחר כך הפנמנו שאסור לקנות בשר עד י"ח אלול
אח"כ הפנמנו שכל שטינקרי העיר היו חייבים לבוא לשתות פאנטה צמוד לאולמי כינור דוד
אז מה אתה רוצה עכשיו? אה?
אתה רוצה שנתייחס לבניס' כמו לפרסומת של סלקום בפורום?
די, מספיק!
יש גבול!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2009 11:00 |
|
| |
לונה,
אתה צמחוני?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2009 11:31 |
|
| |
לונה פארק,
גקלין,
מחשבות,
מה עובר עליכם?
"צאו והתפרנסו זה מזה" כבר נכתב באיזה שהוא מקום!
יש משהו מאוד חיובי בלפרסם ולעזור ליהודי בפרנסתו, ובפרט ליהודי שומר תומ"צ ועוד יותר מזה אם היהודי הזה גם נכנס לגדר "עניי עירך".
ו..כן.. גם אם איש הפרסום עצמו נהנה ומקדם את פרנסתו בעצם הפרסום, גם בכך אין כל רע.
אנו הקהילה , חברי הפורום, יכולים להסתכל על כל הנ"ל גם בעין טיפה פחות צרה, בעין פשוטה של צרכנים, צרכנים הנחשפים למידע שיווקי. נרצה נתעלם, נרצה נשווה, נבדוק אולי אף נקנה. אבל תסלחו לי על השאלה, מדוע נודף ריח של צרות עין ממילותיכם???
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2009 11:45 |
|
| |
וכבר שאלתי, באם אפתח חנות קונספט לממכר טיטולים מוצצים ומכשירי כתיבה, גם יפתחו לי לפחות שלשה אשכולות עם תמונות של ראש העיר ופרנסיה או יותר נכון מתפרנסיה?
יהיו כאלה שירוצו לקנות דווקא אצלי עם פירסום גדול על רגע ההכרעה וההתחבטות? ומה אם החנות תהיה באיזור התעשיה במקום בו מחפשים רק פנצ'ריה ובמקרה הטוב איזה חנות לגבס?
באמת לא הבינו למה הגזימו?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2009 16:34 |
|
| |
אחד מהרמה,
שאלת שאלה ואנסה לענות לך.
לא צרה עיני באף אחד מהרמה בוודאי לא ביהודי שאני אפילו אינני מכירו, בוודאי אם הוא ידיד של ידידי ובטח אם הוא קליינט של ידידי, ובכ"ז אשכול אחד מפרגן עלא כיפק אבל כל דבר כשמגזימים איתו נודף ממנו... איך כתבת? ריח של ההפך.
ראינו את התמונות גם השלט נראה יפה מכאן ואילך הפרסום יוצר אנטגוניזם מיותר.
אין בעיה לקדם חבר דרך פרסומת אבל לפחות תכתוב בכותרת האשכול שמדובר בפרסומות, לקרוא לאשכול שמדבר על חנות בשר בשם "רגע של אמת" ובמיוחד שזהו האשכול השלישי או הרביעי (כבר קשה לספור...) בשבוע האחרון, זה קצת מוגזם? לא נראה לך?
בכל מקרה יישר כח לירוחם על הרמת קמפיין פרסומי מוצלח, עצם העובדה שאין אחד ברמה שלא שמע על בניס נזקפת לזכותו, כל הכבוד!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2009 08:03 |
|
| |
עד לרגע זה עמדתי מהצד אבל כשאני רואה את הדברים יוצאים מפרופורציה הגיע הזמן שאומר גם את דעתי.
למה למען השם מפריע לאנשים מסויימים שיש מישהו שעוזר לחבירו? מה איכפת למיסטר מחשבות כמה בלעבת עוזר למישהו לקדם מכירות? מאיזה מידה רעה זה מגיע שא"א לסבול את זה שיש מישהו שעושה למען חבירו או עצמו?
מחשבות ושאר האנשים שמפריע לכם אתם לא מתביישים לומר את דעתכם בפומבי? ת'אם יודעים מה אני כבר הולך להזמין בבני'ס!
|
|
| נשלח ב-15/9/2009 09:24 |
|
| |
מקוה , יש יחידה באמ"ן שנקראת "איכפא מסתברא " יש שם את מיטב המוחות שתפקידם להפריך את המסקנות והערכות המודיעין בכדי למנוע טעויות . אתה ממש מתאים לשם תמיד הפוך מהזרם
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2009 10:39 |
|
| |
הנקודה היא לא חוסר פירגון אלא ניצול לרעה של הפורום.
מטרת הפורום היא להוות במה להחלפת דעות. הפורום גם משמש פלטפורמה להעברת מידע שימושי רלוונטי לתושבי בית שמש.
כשהחבר בלבעת, או כל חבר אחר, מנהל בפורום קמפיין פירסומי, הוא מנצל את החשיפה של הפורום לצרכיו האישיים (או צרכים אישיים של כל אדם אחר).הגם שחברים נוטים להשאיר הודעות בפורום גם לצרכים אישיים, זה נחשב חלק מהעברת המידע הרלוונטי לרווחת התושבים. עם זאת, לדעתי, האשכולות האחרונים בנידון חרגו מרצון כנה לחלוק מידע עם התושבים והפכו לפירסום המאופיין באגרסביות של דחיפת מידע תוך שימוש בתכסיסיים רדודים.
מעבר לשימוש הציני בפורום אני חושב שיש כאן גם מימד של גזל. בעלי הפורום נהנים מהחשיפה של הפורום על ידי מכירת שטחי פירסום. בעלי בני'ס מוזמנים להשתמש בבאנרים אלו תמורת תשלום.ואם יטען הטוען שאכן בעלי הפורום קיבלו פיצוי כספי עבור אשכולות אלו, אומר אף אני כי בעלי הפורום שלא כהוגן נוהגים. שיטחי הפירסום - הבאנרים- הם לגיטימיים ומקומם ידוע מראש לכל חבר בפורום. ההתייחסות אליהם היא פירסומית ובשל כך היא סובייקטיבית . ההתייחסות למידע באשכולות אמור להיות יותר אובייקטיבי וחף מנגיעות של בעלי עניין. די בולט שהחבר בלבעת הוא בעל עניין בהצלחה השיווקית של בני'ס. (ובעל עניין לא בהכרח אומר שהוא הוא מפיק מזה הנאה כלכלית) ובאותה מטבע די ברור שהחבר בלבעת לא התכוון אך ורק לשתף אותנו במידע שימושי.
למען הסר ספק, אמש רכשתי מוצר בחנות בני'ס ונהנתי מאוד. אני מאחל להם ולמר בלבעת הצלחה מרובה, כתיבה וחתימה טובה, ופרנסה בשפע.
תוקן על ידי מוישעאמס ב- 15/09/2009 10:37:12
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2009 11:32 |
|
| |
א קיצער, מישהו עוד קנה שם? התרשמות?
|
|