| נשלח ב-4/12/2009 00:41 |
|
| |
שלמה, להפציץ את הפורום עם לינקים להתעללויות של ציבורים אחרים? בינהם גם 'מחנכים דגולים ברוח הפשרנות והפתיחות הדלי"ת'?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 01:18 |
|
| |
דולה איזה תשובה דבילית אתה מעלה
בא נראה כמה אחרים גרועים שנאמר צרת האחרים נחמת טיפשים אולי תכתוב שבקולמביה כל חמש דקות נרצח מישהו
שלמה מעלה סוגיה כואבת (אולי בציבורים אחרים היא כואבת עוד יותר אז מה) אז בוא נתייחס לגופם של דברים יש אנשים חרדים שעושים שטויות ועלינו להוקיע זאת זה הכל, מה קרה תמיד צריך לטאטא מתחת לשטיח עם התירוץ החרדי האווילי הזה, מה אתה רוצה הרי אצל האחרים החילונים הדלי"ם והכופרים מעשנים סמים ורוצחים וכו' האם לכן אנחנו יכולים לישון בשקט כי טרם היגענו לפסגות האלו? מי שמתקשה לבקר את עצמו ואת הציבור אליו הוא שייך. משדר חולשה בצדקת דרכו ובחוסנו הרעיוני. אנחנו צריכים להיות טובים ולא בזכות זה שהאחרים רעים יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 01:36 |
|
| |
יש כבוד, יש לך כבוד?
אני עניתי את מה שעניתי כי שלמה ניסה להראות שהחרדים הם כאלה.. זה כמו שכל פעם שיש חרדי מתעלל או אנס מורחים את העיתונים והחדשות עם כותרות על החרדי שעשה כך ואחרת.. ואני עונה שזה דבילי להדגיש תמיד את ההדגשה הזאת, זה לא מוריד מערכינו, אנחנו לא צריכים להתנצל, וכן יש גם אצלינו אנסים מתעללים גנבים שודדים ומה לא. אבל הם אפסיים בשולי שולי החברה.. תצחק!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 08:08 |
|
| |
תוקן על ידי - פום_פאקערט - 04/12/2009 08:33:46
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 08:47 |
|
| |
להתנצל בהחלט לא
אבל להתחיל לטפל בבעיות כן למחות כנגד מקרים שקורים כן
דולה אולי אתה לא יודע אבל בבתי הסוהר עד לפני 15 שנה לא היו מנין חרדים וכיום לצערי יש יותר ממאתיים ולא בגלל עבירות של צוורון לבן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 11:19 |
|
| |
כי הבעיה היא שישנם כאלה הקורים לעצמם חרדים.
פעם כל מי שהיה חרדי היה קורא לעצמו חרדי, היום יכול כל אחד להקרא חרדי, גם יעבץ קורא לעצמו חרדי אז מה? לכן המצב אצל החרדים קשה?
במה אדם נקרא חרדי?
היום יש כל מיני המחשיבים את עצמם חרדים, חרדלניקים גם קוראים לעצמם חרדים, אבל אצלהם לפחות הם הוסיפו [חרד]לניקים הדבר הכי משונה שהטובניקים עוד לא קבעו לעצמם שם נפרד ולכן הם ממשיכים עד היום לקרא לעצמם חרדים בלי שום שם אחר. אולי יעשו טובה ויתכנסו על דעת שבעת גמדי וחכמי התנועה הקדושה, ויקימו ועדה עם שלט למען מציאת שם לתומכי התנועה ללא לחץ של עסקני הגדולים ועפ"י דעתם של רבנים חשובים נסתרים.
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 13:33 |
|
| |
שלום! חוסר מודעות למעשים, היא חלק מהבעיה במגזר החרדי. חרדי שמתעלל בבנו, חושב לפעמים שהוא מחנך אותו. אם התקשורת החרדית תעסוק בעניין, ותגדיר מעשים כלאלו כהתעללות, אולי אותו אדם יחשוב לפני כן "מה שאני עושה כעת, זו התעללות, לא חינוך!".
כנ"ל לגבי טיוח מע"מ. הנעשים יותר ויותר בלתי נדירים במחוזות חרדיים. עושה המעשה, חושב לעיתים שהיצא הרע תוקפו, אין לו שליטה על היצר, והוא "יחזור בתשובה" ביו"כ... אם היה "שם וכינוי" למעשה, הלה היה חושב פעמיים לפני מעשה: "מה שאני עומד לעשות זה התעללות מינית". אולי העניין היה נמנע.
כך משיחה שקיימתי בעבר עם עו"ס שמטפל בתחום.
העובדה שמעשים כגון אלו מטוטאים אל מתחת לשטיח, ולא מכבסים את הכביסה המלוכלכת בחוץ... גורמת לוסר מודעות אצל חלק מהאנשים לחומרת מעשיהם.
אני משוכנע לחלוטין שהאב עם הסכין, ממש לא היה מודע לחומרת מעשיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 13:39 |
|
| |
ואני משוכנע שהאב עם הסכין היה מודע למעשיו והוא אדם חסר תרבות, נבל, ומגיע לו כריתת לשון וחוסר מגע עם ילדיו או כל בר חינוך..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 13:48 |
|
| |
אני מציע שתברר אצל שכניו... אני ממש לא יתפלא אם יתברר שהוא מוגד על ידם כ"אדם עדין נפש שמעולם לא פגע בזבוב...: אני לא אתפלא גם אם יתברר שהוא משתייך לחסידות או לקהילה המתאימה, גם יקבל תקשורת חרדית אוהדת דוגמת "האם המרעיבה".
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 14:44 |
|
| |
כל האשכול בטעות יסודו, פותח האשכול רצה להעלות על נס את העניין שקיימת התעללות ובעיות אצל חרדים ולומר שהנה גם לחרדים יש בעיות, אבל הוא כנראה לא יודע שזה לא רק לא חדש אלא היקף הסיפורים הללו במגזר הוא ממש לא נתפס, זה שזה לא מפורסם לא אומר שהם לא קיימים, סח לי מאן דהוא הנושא תפקיד סוציאלי כל שהוא בשכונה על היקף הסיפורים ועל קיצוניותם לעומת מגזרים אחרים וזה מדהים (או אולי לא) מה שיותר מזעזע זה מקרים לא מעטים של התעללויות מחרידות אצל משפחות קיצוניות בטענה של חינוך ואדיקות ולא פעם העניין מושתק ומכוסה ע"י רבנים כמו בסיפורים, לטענת אותו אדם (אגב מדובר באדם מכובד וחשוב גם בקנה מידה המקובל על מקוה) סוגי המקרים במגזר הם יותר קיצוניים בצורתם מהמגזר הכללי כי בד"כ הם באים מתוך פאנטיות.
ואגב מקוה שוב אתה משקר בפומבי, זה לא סוד שהרב יעבץ לא קורא לעצמו חרדי, בטח לא אם חרדי זה מה שאתה מייצג.
|
|
|
|
|