בית פורומים בית שמש

בקרוב סניף דואר חדש ברמת בית שמש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/1/2010 19:44 לינק ישיר 

כך סוכם בפגישה בלשכת סגן ראש העיר הרב שמואל גרינברג בה השתתפו מנכ"ל דואר ישראל ובכירי הדואר והצוות המקצועי בעיריית בית שמש

בהמשך לפעילותו המאומצת של סגן ראש העיר הרב שמואל גרינברג לפתרון מצוקת הדואר ברמת בית שמש א' יזם סגן ראש העיר פגישה בלשכתו בהשתתפות מנכ"ל דואר ישראל מר אבי הוכמן ובכירים מחברת דואר ישראל ועיריית בית שמש. בפגישה נכחו מנכ"ל העירייה עו"ד מתי חותה, היועץ המשפטי של העירייה עו"ד מיקי גסטוירט ומר ניסים כהן מנהל מח' נכסים וכן הר' יאיר אייפרמן עוזרו הפרלמנטארי של ח"כ הרב אורי מקלב יו"ר הוועדה לפניות הציבור בכנסת. הרב שמואל גרינברג הודה למנכ"ל הדואר על נכונותו והיענותו להיפגש ולכנס את כל הגורמים הן מצד רשות הדואר והן מצד עיריית בית שמש, מנכ"ל דואר ישראל סקר בפני הנוכחים את המצב לאשורו כאשר עד היום יצאו למעלה מששה מכרזים למציאת מפעילים ולאחר שלא היו מתמודדים בגלל יוקר הנדל"ן ברמת בית שמש א' יצא לאחרונה מכרז למציאת נכס מתאים להפעלת דואר ברמת בית שמש א' שיושכר ע"י חברת דואר ישראל ובכך יגדלו הסיכויים לאיתור מועמדים להפעלת סוכנות דואר ברמב"ש א'. כידוע הנושא קיבל חיזוק נוסף כאשר ח"כ הרב אורי מקלב יו"ר הועדה לפניות הציבור זימן את הגורמים לישיבות שקיימה הועדה לפניות הציבור. באחת הישיבות ביקשו בדואר ישראל לבחון אפשרות למתן שירותים באמצעות מבנה יביל "דוארית" אשר תוצב בשטח אותו תקצה העירייה לשם כך זומנו הגורמים האחראים בעיריית בית שמש. בפגישה סוכם כי מחלקת נכסים בשיתוף עם סגן ראש העיר תעשה כל שבידה ע"מ לקדם הליכים להביא לאישור שימוש בשטח של העירייה לשם הפעלת המתקן ומתן שירותי דואר באמצעותו. מלשכת סגן ראש העיר נמסר כי הסניף ברמת בית שמש א' יהיה סניף הדואר הראשון שיפתח בשכונת רמת בית שמש א' לאחר שיותר מעשור קיימת השכונה ללא סניף למתן שירותי דואר, פתיחת הסניף ברמב"ש א' מצטרפת לבשורה שנתבשרו לא מזמן תושבי הקריה החרדית בבית שמש על פתיחה מחודשת של סניף הדואר במרכז המסחרי בשכונת בית ומנוחה, עד לפתיחת הדואר ברמב"ש א' ניתן להיעזר בשירותי הדואר בשכונת בית ומנוחה המנוהלת למופת ללא תורים וללא עומסים.

כאמור בחודש הקרוב ייפתח סניף דואר ברמב"ש א' במבנה יביל ובחודשים הקרובים ייפתח הסניף במשכנו הקבוע.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 19:46 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 19:47 לינק ישיר 
בתמונה נראים סגן ראש העיר ומנכ"ל דואר ישראל מר אבי הוכמן בפגישה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 20:02 לינק ישיר 

הלוואי .......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 23:24 לינק ישיר 

מהיכרות של כמה שנים שלי עם שמוליק, הבן אדם  עובד נכון וחזק  אין ספק שעתידו עוד לפניו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 23:40 לינק ישיר 

ואגב אם יורשה לי: ואיך אפשר בלי להכניס לכאן את "טוב"

להערכתי יש המון מהמצביעים שהצביעו ל"טוב" לא בשביל הישגים כאלו ואחרים

אלא בשביל "אמירה" נטו!!

ולכן כמצביע טוב אני לא משתוקק שאלי יכנס ויקבל תפקיד משמעותי

כי לא הצבעתי לו בשביל זה (וממש לא מעניין אותי מי יאייש את שפ"ע או שפ"ע  חרדי)

כן מעניין אותי להראות שיש ציבור גדול שמאס בשטויות ובתככים של החצרנים למיניהם

כן מעניין אותי להראות שיש ציבור גדול שחשוב לו גם איכות סביבה ולימודים גבוהים

כן מעניין אותי להראות שיש ציבור גדול מודרני בדעותיו ולא קנאי

בנוסף אני לא חושב שעתיד תנועת "טוב" תלוי בתפקיד שאלי יקבל או לא יקבל

אלי אני מאחל ומפרגן מכל הלב שתקבל תפקיד ענק ומועיל!!!!!  

ודברי הם רק לחיזוק (ברור שאין לי אינטרס כזה או אחר לשום צד) 

אבל  בשורה האחרונה "קולות האמירה" יצביעו בבחירות הבאות "טוב"

אגב בינינו לנו לא יספרו סיפורים כי אנחנו מכירים את שמוליק, הוא איש פוליטי

וכל מעשיו הם פוליטיקה נטו!!  בתכלס אני בטוח שבסיטואציות אחרות

הוא היה חותם על המצע של "טוב" בעצימת עיניים

בכל מצב  זאת דעתי ואם יש חולקים עלי יהיה מעניין לשמוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2010 09:56 לינק ישיר 

"באמנותו" ללא ספק עתידו של שמוליק לפניו. 

דר"א, כבר שנים אני מחפש אדם שעתידו מאחריו.

ובקשר להבחנותיך על אלי פרידמן - לא זכיתי להכיר את היהודי, לכך אני מעדיף שלא להביע דיעה. 
אכן, בעניין מפלגת טוב אני מסכים שזו בגדר מחאה גרידא, זו תופעה המהווה חלק ממרד העסקנים שאנו חווים בימים אלו. שמוליק חייב למנף את המרד לטובתו, ובחכמה רבה בלי תגובות רגשיות הוא יכול להפוך את טוב ללא רלוונטית. טוב בקלות יכולה להיות קבלן הקולות של שמוליק כשיתחרה על כס ראש העיר בבחירות הבאות.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2010 09:50 לינק ישיר 

אם אפשר להקטין את התמונות כך שלא יפריעו לצפייה בדיון!

מר גרינברג מבטיח לנו כבר שנים שאו טו טו נפתח סניף דואר ברמבש"א
אני מקווה שהוא לא הולך להתבזות שוב.
מבחינתי הבן אדם הוא פשוט בזיון מהלך בעניין הזה... כבר שנים ארוכות מר גרינברג טיפטף כתבות המעצימות את פועלו הרב בעניין בעיתון "חדש". כבר שנים הוא מספר לנו כמה מאמצים הוא עושה כדי שיפתח דואר ברמבש"א וטופח לעצמו על השכם.
בינתיים, עולם כמנהגו נוהג...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2010 09:27 לינק ישיר 

נו מר גרינברג ועוזרו היקר מר גולדהירש עברו כבר אי אילו ימים ???????

אפילו מבנה יביל לא מסוגלים להניח ????????????

כבר אמרתי חוץ מכותרות בעיתונות וקצת תמונות של מבט נאדא גורנישט כלום .......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2010 18:18 לינק ישיר 

הבוקר נאלצתי לעמוד שעה שלימה בתור בדואר ברמה ב' כדי לשלוח מכתב לחו"ל בול ב7.80 ש"ח
נו מה לעשות סגן ראש העיר החי על חשבון כולנו מר שמוליק היקר היה צריך לאכול אצל (הפרטים שמורים במערכת)  בפורים בכדי ל....... אז מה הפלא שאין לנו עדין שום דבר שנראה מריח או אפילו פאטה מורגנה של דואר ברמה א'?
אגב כשכבר היגיע תורי נודע לי מהקופאית כי לא ניתן לעשות כלום כי סגרו להם (כן גם להם) את המחשב בסיסמא ראשית מהדואר הראשי ואאלץ להמתין עוד כשעתיים עד שיואילו בטובם לפתוח את הסיסמא .

הרתיחה היגיע לכלל פיצוץ ואני לא אתפנה אם נחזור שוב לימים בהם נאלץ ללכת לשיינפלד לקבל דואר 

שמוליק, 6000 משפחות צריכות סניף דואר ראוי לשמו אולי בכל זאת תוכיח למה אתה מקבל משכורת ? אולי בכל זאת במקום לטפל בשטויות ולהצטלם בכל פוזה אפשרית תוכיח פעם גם מעשים קונקרטיים בשטח? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2010 11:16 לינק ישיר 

לרב גרינברג ישנו כנראה ארסנל מוכן של הודעות המתחלקות לשני סוגים.

אחת המכריזה כי הנה אוטוטו בשעטו"מ נפתח סניף דואר לרווחתם והצלתם של 6000 משפחות, שסוף סוף יזכו לראות את "האור" בידי מצילם. משל מדובר בחסד עצום, ולא בשירות מינימאלי שכל אזרח במדינה מתוקנת זוכה לו.

ומודעה שניה, המבשרת כי "כבר בימים הקרובים" יפתח קו ישיר שיחבר את רמת בית שמש לירושלים, וכך יוכלו אלפי המשפחות (בזכות מטיבם הנ"ל) לחסוך סוף סוף את השוטטות הארוכה והמייגעת, בכל בית שמש החרדית, רק בגלל שחטאו בחפצם לעלות ירושלימה.

דע עקא, שהאור לא נראה בקצה האופק, ואין דואר או קו אוטובוס חדש לרפואה. אך הרב גרינברג מסתמך אולי על זיכרונם הקצר והעדרי של תושבי הרמה, וממש לא מרגיש בושה לצאת לעיתונות מידי שבועיים/שלושה  "בפירסומים דרמטיים", לטובת הציבור עם שני המסרים דלעיל, בהנחה כי בבוא יום פקודה לא יזכרו לו את אשר תעתע והיתל בכלל התושבים.

אז אנא מהרב גרינברג, במידה ונשאר לך מעט יושרה וחוט שדרה, פשוט קום וזעק בקול: נ-כ-ש-ל-ת-י.!!
נכשלתי בשליחותי-בשני נושאים אלו שנטלתי על עצמי, ואין בידי להושיע (מבלי להמעיט בשטחים אחרים שם הוא כן עושה גדולות ונצורות למען הכלל והפרט) אך בנושאים אלו הסאה הוגדשה, ואולי הגיע הזמן שיעביר את הפרוייקט הזה, לאנשים מתאימים יותר לזה.

אני מניח גם שמכתב מעין זה לא יזכה לשזוף אור בעיתון "חדש" מסיבות מובנות. על אף שכל מילה כאן, היא אמת צרופה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2010 13:24 לינק ישיר 

הביקורת במקומה אבל נראה לי כחוסר ניסיון שיווקי של הסובבים אותו, ולא רצון ממשי למכור אשליות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2010 15:09 לינק ישיר 

זה בסוף אולי כן יגיע הדואר והאוטובוס
אבל המנהג אצל שמוליק גירנברג הוא לכתוב דברים בעת החלום ולא לאחר  ההגשמה

שמוליק גרינברג לא יודע כמה ההתנהלות הזו מזיקה
אז
הנה לכם דוגמה
 היה רצון לפני כשנה להביא לידי כך שיהיה כאן חלקת שומרי שבת בבית הקברות
אך דא עקא שרב העיר שמקורו ממרוקו צריך היה את הכבוד שלו וכאן בעיר אין אשכנזי אחד שיורק לכיוון שלו
אזי בראותו ששמוליק מפרסם דברים נעמד על רגליו האחוריות כך שבזכות האהבה לפירסום הכל נגוז מה גם שהפירסום העלה את חמת החילונים בעיר כי דברים כאלה צריכים להיעשות בשקט.

בעיקבות הפרשיה הזו הזיק שמוליק לעוד כמה דברים שהוא עצמו לא יודע והנה כאן הוא קורא על כך לראשונה
הסיפור על חלקת שומרי שבת היה רק חלק מהפרשה שכן פרידמן החל בפגישות בנושא עם רב העיר וחיים בן מרגי הרבה לפני כן שכן אלי פרידמן רצה להקים כאן גם חברה קדישא לפי מנהגי האשכנזים (פרידמן אף אירגן לשם כך מתנדבים שיעשו את הכל חינם לשם שמים) העינין היה כבר בדיבורים אך  עקב הנושא הרגיש שכן החברה קדישא של המועצה הדתית לא רצתה בכך היה נדרש לענין שיחות ריכוך רבות דבר שדרש זמן ומחשבה, פרידמן פנה לשם כך אף לרבנים הראשיים ועוד גורמים שהביעו את נכונותם לסייע, אבל אז קפץ על הרב ביטון רוגזו של שמוליק והענין נקבר עוד לפני שהגיע לבית העלמין 

וכאן רציתי לומר לך שמוליק
המצביעים שלך לא צריכים לדעת אם אכן עשית שהרי הם שפוטים של הממסד וממילא הם יצביעו עבורך מקסימום הם פחות יהיו מרוצים ממך אבל לפחות לא תהרוס עם הפירסום בדברים שהשתיקה יפה להם .
ואלו שלא הצביעו עבורך מסתמא גם לא יעשו זאת גם תוכיח שאתה קוסם אז די תרד מזה עונג השבת ישאר לכולנו אותו הדבר גם אם לא נקרא עליך בעיתון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2010 15:50 לינק ישיר 

יש כבוד , אני לא יכול לחלוק על העובדות אבל אני מתפלא על המסקנות.

ברור שהמצביעים השפוטים ימשיכו להצביע, אבל בשביל להיבחר לראשות העיר לא מספיק קומץ חרדים, בשביל זה צריך הרבה יח"צ איכותיים. מן הסתם אפילו קומץ מצביעי טוב יסגרו איזה דיל ריק מתוכן איתו  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2010 19:42 לינק ישיר 

שמתם לב שאין תגובה מצד שמוליק והדבר ברור אין לו אינטרנט הרי כך פסקו הרבנים

הא לא????????????.

אז איפה הדואר?
איפה בית העלמין ?
ואיפה האוטובוס קו 419??????????

נראה לי כישלון אנחנו זוכרים ולא שוכחים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2010 02:18 לינק ישיר 

מוישעאמס

אני כמצביע טוב לא הולך לסגור שום דיל כיוון שאין לראש עיר אשכנזי חרדי כל סיכוי
בנוסף לכך טעות אני עושה פעם אחת אנני רוצה כאן ראש עיר חרדי זה לא יביא כיתות לעיר ולא ישנה כלום במצב הניקיון ואיכות החיים
עוד סיבה שלא אצביע לחרדי כיוון שידידי אלי פרידמן נכנס לקואליציה רק כדי לא לצאת טמבל בלי כלום ביד אבל בתכלס ראש העיר נישלט ע"י הרבנים של דגל ולא מאפשר כאן את הקמתה של ישיבה תיכונית חרדית כי הוא קיבל על כך טלפונים מהרבנים
מה שאומר שעדיין אני נחשב לאזרח סוג ב' כיוון שאני מהסוג
שהולך לשלוח את ילדי לישיבה כזו אשר על כן אין לי שום יומרה כשיורקים עלי לומר שיורד גשם
 אני מקווה מאוד שאלי לא יסגור שום דיל עם שום מועמד חרדי ממסדי שיספר סיפורים אבל בפועל הוא נשלט ע"י גורמים דיקטטורים שחושבים שהם המיצגים היחידים של הק-ל עלי אדמות
ואם תשאלו על מה יצא קיצפי אז ככה רשמתי את אחד מילדי לישיבה תיכונית חדשה שהולכת להיפתח כאן בבית שמש ורבאיי קורנפלד ביקש מהם שלא יקימו את זה כאן ברמה א' ולא די בכך אותם רבנים דואגים גם להזהיר את ראש העיר לבל ינתן לישיבות מן הזה שום כלום ברמה א'

כל מה שאני מבקש זה תנו לנו לחיות כמו שאנחנו רוצים
לא אני לא מנסה לחנך אף אחד אבל הרבנים קורנפלד פרלשטיין וגולדשטיין מנסים גם לספר סיפורים שהם מבינים אותי וגם לשלוט עלי תודה באמת תודה אתם כולה רבני קהילות 

ואחרי כל הסיפור הזה שמוליק עוד יספר לנו שהוא איש טוב ומייצג את טוב
היזהרו מן הצבועים הרי אני מכיר אותך ואני יודע בדיוק כמה אתה חושב שאני צודק אני יודע גם כמה אתה "מאוהב" באותם רבנים ובכל זאת מכרת את נישמתך.

תוקן על ידי בעל_קורא ב- 04/03/2010 08:54:12

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > בקרוב סניף דואר חדש ברמת בית שמש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext