בית פורומים בית שמש

הגיע הזמן להכניס את הגר"ע יוסף לתמונה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/4/2010 21:40 לינק ישיר 
הגיע הזמן להכניס את הגר"ע יוסף לתמונה.

בעקבות הריצות הפיתולים של ראש העיר , והדיבור בלשון חלקלקה בכל הנושא של המקוה בדולב , הגיע הזמן לקחת את ראש העיר לרב ולספר לו שראש העיר עומד מאחרי גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בא. להלן חלק מהגזרות של המקווה .
1. אישה חייבת לשהות במקוה לא פחות מ45 דקות לפני הטבילה .( וזה לא משנה כמה היא הסתדרה בבית.
2. אישה אשר צובעת את שיערה ( רח"ל) לא תוכל לטבול במקוה זה חציצה. ( ספק דרבנן דוחה כרת דאורייתא).
3. ספרדים אשר נוהגים וכן פשט המנהג בכל התפוצות לא תוכל לטבול בבין השמשות .
4. אישה עם צפורניים מובנות או לק לא תוכל לטבול.
וכן גזרות אשר לא היו בתקופות השפלות ... מי ביקש ממכם לפסוק הלכות בשביל הציבור הספרדי והציבור הדתי לאומי . רוצים תבנו מקווה כמו ברמה ב'.
והגר"ע ישמע שראש העיר הולך לגרום לציבור שלם גזרות כאלה , ועוד ממפלגת ש"ס .
זה על באמת להחזיר עטרה ליושנה לגרום לנשים להפסיק ללכת למקווה . עד לאן הגענו ..די צריך לשים לזה סוף לצאת למלחמת חורמה .
ואני יודע שהיום נשלח מכתב ע"י מישהו שמתפלל בבוקר אצל הגר"ע והוא יכניס לו את זה . ימים יגדו אם זה מחלוקת לשם שמים.

השקעה בידע מניבה את התוצאות הטובות ביותר.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2010 23:20 לינק ישיר 

בלי להכיר את פרטי הסוגיא לעומק

ייתכן שרה"ע נתון בלחצים קשים מצד גורמים כאלו ואחרים

(ויודעי דבר מעידים שהרבנים עצמם חוששים מאותו עסקן ידוע..ואכמ"ל )

ולכן דווקא לחצים חזרה יעזרו לו להראות לאותם עסקנים. שעם כל רצונו להיות בצד שלהם

עדיין יש עליו לחצים חזקים חזרה..

ושוב אני לא מכיר את הפרטים אלא מעלה השערות בלבד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 20:25 לינק ישיר 

קיבלתי מחבר עיתונאי את תגובת ראש העיר והרי היא לפניכם כפי שהגיע מהדובר.

ראש העיר מתוקף תפקידו חייב לדאוג לכלל תושבי העיר ולצרכיהם השונים. במשך שנים רבות ניטש ויכוח חריף על אופן הפיקוח ההלכתי במקוואות ברמב"ש א' אשר מתגוררים בה בעיקר חרדים ודתיים לאומיים.

מייד עם היכנסו לתפקידו, כינס ראש העיר את כל המעורבים בנושא לישיבה במועצה הדתית, והצדדים השונים הצליחו להגיע לעמק השווה בהסכם הבנות מיוחד, אשר יסיים את הויכוחים התמידיים, ולפיו שתי המקוואות בשכונה יחולקו בין שני המגזרים, כאשר מקווה אחת תהיה בפיקוח הלכתי-תורני של הרה"ג דוד ספקטור ואילו המקווה השנייה תהיה בפיקוח הלכתי-רוחני של הרה"ג צבי דוידוביץ. הסכם זה נחתם ע"י ראש המועצה הדתית דאז מר חיים בן מרגי והרבנים הגאונים ספקטור ודוידוביץ, ובידיעתו ובהסכמתו של המרא דאתרא הגאון רבי שמעון ביטון שליט"א רב העיר.
ומשכך, ההסכם אמור לרצות את כל הצדדים, והטענות אינם טענות אמת, כמו גם העובדה שגם במקווה אשר בפיקוח הלכתי של הרה"ג דוידוביץ, לא כופים על אף אחת וכל אישה רשאית לנהוג ע"פ פסיקת הרבנים להם היא נשמעת, ובכללם מרן הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א.

מיותר לציין שלא נתקבלה אף פניה ממרן הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א בנושא זה, ולהיפך, ברור לי כי זוהי דעתו של מרן, אשר למען האחדות חייבים למצוא פשרות, והסכם זה הינו פשרה מכובדת ביותר, ברוח המשנה "שנים אוחזין בטלית יחלוקו". כך גם דרכי מאז ומתמיד לפשר ולגשר בין כלל האוכלוסיות ולשמש גשר חי להצלחת העיר, והאמת והשלום אהבו.

לא ראיתילא שמעתילא אמרתי.תן חיוך הכל לטובה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2010 01:54 לינק ישיר 

יאנגמן כתב:

קיבלתי מחבר עיתונאי את תגובת ראש העיר והרי היא לפניכם כפי שהגיע מהדובר.

ראש העיר מתוקף תפקידו חייב לדאוג לכלל תושבי העיר ולצרכיהם השונים. במשך שנים רבות ניטש ויכוח חריף על אופן הפיקוח ההלכתי במקוואות ברמב"ש א' אשר מתגוררים בה בעיקר חרדים ודתיים לאומיים.

מייד עם היכנסו לתפקידו, כינס ראש העיר את כל המעורבים בנושא לישיבה במועצה הדתית, והצדדים השונים הצליחו להגיע לעמק השווה בהסכם הבנות מיוחד, אשר יסיים את הויכוחים התמידיים, ולפיו שתי המקוואות בשכונה יחולקו בין שני המגזרים, כאשר מקווה אחת תהיה בפיקוח הלכתי-תורני של הרה"ג דוד ספקטור ואילו המקווה השנייה תהיה בפיקוח הלכתי-רוחני של הרה"ג צבי דוידוביץ. הסכם זה נחתם ע"י ראש המועצה הדתית דאז מר חיים בן מרגי והרבנים הגאונים ספקטור ודוידוביץ, ובידיעתו ובהסכמתו של המרא דאתרא הגאון רבי שמעון ביטון שליט"א רב העיר.
ומשכך, ההסכם אמור לרצות את כל הצדדים, והטענות אינם טענות אמת, כמו גם העובדה שגם במקווה אשר בפיקוח הלכתי של הרה"ג דוידוביץ, לא כופים על אף אחת וכל אישה רשאית לנהוג ע"פ פסיקת הרבנים להם היא נשמעת, ובכללם מרן הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א.

מיותר לציין שלא נתקבלה אף פניה ממרן הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א בנושא זה, ולהיפך, ברור לי כי זוהי דעתו של מרן, אשר למען האחדות חייבים למצוא פשרות, והסכם זה הינו פשרה מכובדת ביותר, ברוח המשנה "שנים אוחזין בטלית יחלוקו". כך גם דרכי מאז ומתמיד לפשר ולגשר בין כלל האוכלוסיות ולשמש גשר חי להצלחת העיר, והאמת והשלום אהבו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2010 13:35 לינק ישיר 

בוקר טוב לכולם מבואנוס איירס הרחוקה.
אני לא מבין מה הולך כאן? מי שיקבע לאישה הלכות מעבר להלכות שהיא נהגה עד עתה לפי דעת תורה כמובן.
מי אמר שמנהג האשכנזים נכון? אני לא אומר שהוא לא נכון אבל אני לא מתערב להם שלא יתערבו לנו!!!
אני חושב שראש העיר אין לו כוח הוא כבר לא מנהל את העיר מי שמנהל אותו זה החברה האשכנזים מושכים אותו בקרניים לאן שהם רוצים והוא בסך הכל מהנהן עם ראשו!
התנהלתו הדברים המקוה בדולב מוכיחה רק דבר אחד שאבוטבול לא מסוגל לומר להם לא! לא יכול לעצור בעדם!
אז אולי שיתפטר?
אישה שהולכת לא צריכה להמתין 45 דק' ולא חצי שעה היא צריכה לבוא להיכנס אם באה מוכנה מהבית לטבול ולצאת . מי קבע את הזמן המדוייק הזה 45 ? ולמה לא שעה?
השטויות של הציבור החרדי מוצאים אותי מדעתי. צריך פעם אחת להראות להם מהיכן ...... לא יעלה על הדעת התנהגות הזו!!
צריך להפגין צריך להפוך את העיר ולהסביר לאדון אבוטבול או שאתה מנהיג של כולם או שתקח את החפצים שלך ותעוף לכל הרוחות.
החוצפה הזו שלציבור אחד מקבל והציבור השני כאילו לא קיים לא יכול לעבור לסדר היום .

אדון אבוטבול היקר לא הצבעתי לך כי פחדתי ממך, למרות כל ההתקפות של על וקנין העדפתי אותו מאשר אותך מאחר שאותו אני כבר הספקתי להכיר ואצלך ידעתי שאתה מנוהל ע"י חוטים..... אין לך את כושר המנהיגות? אין לך את היכולות? תקום ותלך......
הציבור הדתי לאומי הוא לא נטע זר הוא תרם לעיר הרבה יותר מהציבור החרדי שחלקו הופך לנטל
הציבוד הדתי לאומי רובו שירת ביחידות קרביות ונתנו את נשמתם למען הארץ .
אתה אדון אבוטבול צריך לקבל החלטה האם אני ממשיך להתנהל בזגזג או שאני ראש עיר חזק ראש עיר של כולם שחושב על השכונות הלא חרדיות בדיוק כפי שאתה חושב על השכונות החרדיות.

ברור לך דבר אחד. לך ולסגנך לשעבר שהיה מסעדן (פשוט שכחתי את שמו) זו הקדנציה האחרונה שלכם!! נכאן אתם הולכים יש לבית. כל החלטה שתקבלו עכשיו יכולה רק לעזור לכם בעתיד. הציבור הדתי לאומי מאס בך ומאס בסגנך הרואה את עצמו בלבד. לא סתם שם משפחתו בלעיש כשמו כן הוא בלע- איש לא רואה אף אחד חושב על עצמו ועל כיסאו אנשים כאלה לא מגיעים רחוק

אני מקווה עד שאחזור לארץ הדברים התהפכו לטובה לכלל הציבור החסידי הליטאי הספרד והדתי לאומי.

בינתיים שבת שלום

אבידן כלפה
בואנוס איירס ארגנטינה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2010 20:00 לינק ישיר 

אבידן אכן מילה בסלע.

השקעה בידע מניבה את התוצאות הטובות ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2010 20:30 לינק ישיר 

אבידן היקר,

נכון שראש העיר מנוהל ע"י אינשי דלא מעליי, (אנשים לא הגונים) שמושכים אותו בחוטים.

חבל על כך, וחבל שגם אני כחרדי הצבעתי לו, אבל אולי אם נקרע חוט אחד, ישנם שתי

אפשרויות, או שכל העיר קורסת, או שהעיר מתחילה להתנהל כמו שצריך.

לדעתי בית שמש בשקיעה כרגע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2010 02:59 לינק ישיר 

ערב טוב לכולם....
אני כבר שבוע בבואנוס איירס בשבת התארחתי אצל רב הקהילה היהודית סיפרתי לו על המתרחש בבית שמש בכלל ועל נושא המקוואות בפרט.
הוא היה בהלם!!!! לא האמין למשמע אוזניו סיפר לי על חיי הקהילה היהודית בבואנס איירס פשוט מדהים אין חרדים אין דתיים לאומיים ואין חילונים כולם יהודים כולם מכבדים את כולם.
למה אצלנו זה קורה? תחשבו איך אנחנו נראים כלפי חוץ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 13:23 לינק ישיר 

אבידן היקר, עם כזו שלווה הייתי מציע לך להישאר שם עד שגם הם יזרקו אותך!!!
הרב דוידוביץ' אינו קיצוני ולכן ניתן לסגור איתו דברים בצורה הגיונית אבל שאר הליצנם שמתקראים רבנים בפי עסקנים רדודים הם סכנה לעיר ולשכונה!!!

מי שלא טועה, לא עושה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 17:47 לינק ישיר 

מייבניער החביב:( צר לי לאכזב אותך אבל בכל הפגישות שלי ברחבי הגלובוס אני מתקבל בחום גם אצל הגויים ובעיקר אצל היהודים!!!! הקהילות היהודיות שרובם כידוע לך חרדים איתם אני בקשר טוב מעבר לקשרי מסחר.
הרב דוידוביץ מבחינתי הוא סכנה לכולם למה לא ניתן לחיות בשלום? בשלווה? למה תמיד מלחמות?
בימים האחרונים אני רואה באינטרנט את המלחמות שכיום מבצעים החילונים בחרדים ותאמין לי זה כואב לי!

תבין דבר אחד ידידי אם יצא לך להסתובב בעולם אז תבין כמה שונאים אותנו הגויים לא כי אנחנו ישראלים. לא כי אנחנו גורמים לערבים לחיות תחת כיבוש הם שונאים אותנו כי אנחנו יהודים....

אז מספיק לנו מלחמות בחוץ לפחות בבית נעשה שלום....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > הגיע הזמן להכניס את הגר"ע יוסף לתמונה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext