בית פורומים בית שמש

שמועות: ליאור רוט עזב את קו עיתונות בגלל המודעות של ר' אלי פרידמן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/1/2011 15:39 לינק ישיר 
שמועות: ליאור רוט עזב את קו עיתונות בגלל המודעות של ר' אלי פרידמן

מישהו יכול לאשר/להכחיש?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2011 16:45 לינק ישיר 

הוא אכן עזב גם בגלל הפרשות שקשורות לפרידמן אבל לא רק

הסיפור עם האיסור של העסקונה\ רבנים לפרסם שום דבר שקשור לפרידמן הן מטעמו והן מטעם אחרים שרצו ובקשו לפרסם מודעות ברכה על עזרתו של פרידמן בנושא הנוער עבור אירגונים שונים כמו הקשיבה ויד אליעזר ועוד פעולות רבות שלא ניתן רשות לפרסמם בשום עיתון לא רק בקו עיתונות אלא גם בחדש ואף במידע ברמה לא הותר לפרסם כל אלו היו הקש ששבר את גב הגמל של ליאור והוא הודיע על הפסקת עבודתו

אבל בנוסף לכך עומדת העובדה שקו עיתונות נכנע לרבנים בכך שהפסיק לחלק את העיתון בבתים וגם נפגע מהם בכך שחלק מהעסקנים החרימו אותו ואימו על בעלי עסקים שלא לפרסם בעיתון  ובנוסף לכך העיתון גם החרים את טוב כדי להראות שהוא שומע לאותם רבנים דבר זה יצר מצב שבו אין כל הצדקה לעיתון שבעת ובעונה אחת גם מוחרם ע"י חלק מהעסקנים וגם נכנע להם מצב אבסורדי לחלוטין שלא מאפשר התנהלות נאותה ובכך אפשר לומר שהעיתון יורה לעצמו ברגליים. 

ובמצב שכזה ליאור רוט הבין שאין לו מה לחפש בעיתון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2011 17:35 לינק ישיר 

אם אני קורא נכון את המפה, העיתון בעצם עומד להימחק.

בטח העסקנים למינהם עסוקים בנטילת קרדיטים ודרישות של משכורות מעיתון חדש על הסרת המתחרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2011 15:51 לינק ישיר 

בושה וחרפה הסיפור הזה מראה לכם איך יש שני אנשים מכוערים בציבור שמסתובבים פה בתוך הרמה וחושבים את עצמם לראשי העיר מר טומבק וגיסו ...ההוא הידוע במעשיו ......
הנ"ל חושב שהוא מיצג את הרבנים מחפש תעסוקה של מדון וריב
חיבים לנקות אותם משכונתינו רמה א'
טומבק הזה בן אדם דוחה שמחפש להרוס לאנשים את בתיהם הוא התקשר לעיתון השבוע בזמנו שהם רצו לפתוח את העיתון והזהיר אותם לבל יעסיקו אותו !!!
פשוט אהבת חינם לשמה !!
טומבק לך לקרית ספר לחבריה בטלן מסכן !!!!

אני זוכר אותך מהישיבה איך למדת עד השעות הקטנות אמנם אתה מהקבוצה של לייזר ואני מהמחבלים אבל למדת והיום אתה בדיוטא התחתונה של ריקנות אתה מסכן שאין לך עבודה חפש בדרושים של יתד מחר יום ג' !!

בהצלחה לך במציאת עבודה !! וגם לאיש התקשורת ליאור רוט שימצא במהרה עבודה !! ולעיתון השבוע נסיעה טובה אין לכם מקום בבית שמש אף אחד יותר לא יפרסם כי אין שם קול שפוי !! בהצלחה !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2011 00:57 לינק ישיר 

אכן בושה וחרפה לעיר ולרשת קו עיתונות על כניעה ללא היגיון לגחמות של עסקנים, מילא אם בתמורה היו מקבלים הכשר לפחות מאחד הרבנים והיו יכולים לנופף בזה ולחלק את העיתון בתיבות הדואר, אבל בנתיים הם גם מקבלים הוראות וגם לא מאושרים.
והבושה הגדולה שלהם זה שבהקמת העיתון מי שהתייצבו לימינם ונלחמו בנאים היו אותם אנשים שכיום בהוראת העסקנים מוחרמים מעל דפי העיתון כאילו לא שמעו על בור ששתית ממנו מים אל תזרוק בו אבן.
כעת מדברים על חרם עמו שכתב ירוחם השבת בעלון "ודברת בם"
אני אישית מצטרף לחרם ולא אקרא יותר את העיתון הזה.
שמעתי גם שבעלי עסקים כבר הודיעו שאם כך גם הם מפסיקים לפרסם בעיתון ואני הקטן מצדיע להם וקורא לציבור להחרים עיתון שמחרים בטיפשות עדה קדושה ואפילו לא מרויח מזה כלום.
עבורנו זהו זמן מבחן האם באמת יש לנו בעיר הזאת כוח או שאנו סתם חבורת ליצנים.
ולליאור היקר אני מאחל שימצא במהרה עבודה, עם הכשרונות והיכולות שלו הוא צריך משהו טוב יותר מלנהל את המקומון העלוב הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2011 14:55 לינק ישיר 

אז הנה האמת, עיתון השבוע בבית שמש קם לפני שנה והיה לכאורה העיתון של כלל הציבור החרדי והשתדל לתת במה מכובדת לכולם מבלי להכניס ראש לפוליטיקה המקומית.
אולם מיד כאשר נפתח העיתון ע"י מנהל הסניף ליאור רוט שמזוהה עם אנשי "טוב לבית שמש", קמו כמה צדקנים כמו אליהו טומבאק ומשפחתו הקרובה ובחשו בקדירה ופנו למערכת העיתון בדרישה לא לחלק את העיתון בשכונה וכן להיות כפופים לחצרו של רב קהילת משכנות יעקב.
מערכת העיתון לא רצתה מריבות והסכימה לקבל את מרות הרב שגם הודיע שאין בעיה שליאור יהיה המנהל ואפילו עלה לר' חיים קנייבסקי וסיפר שהעיתון מקבל את מרותו אם יש עדיין מניע להויא את העיתון ור' חיים אמר שאדרבה אם מקבלים את מרותו למה לא, כנל היה אצל ר' מרדכי גרוס.
אבל מה שקרה זה שחצרות נוספות התעוררו והריחו משחקי שליטה ומיד דרשו גם מרות משלהם על העיתון.
הנהלת העיתון אמרה שאין בעיה שכל החצרות שרוצות ישימו מבקר רק תנו לעבוד...
בסופו של תהליך המערכת נכפפה לכל מני עסקנים אולם הם בתמורה לא רק שלא הכשירו את העיתון, אלא אף גנבו אותו מהמרכזים, גנבו מתיבות הדואר והציקו למחלקים וכן פנו באיומים למפרסמים שאם ימשיכו לפרסם יסבלו מחרם רבנים.
היחידים שראו את המצוקה וכן נחלצו לעזור לעיתון היה ציבור אנשי טוב שראו בעיתון קרן אור של שפות אוביקטיבית שלא קיימת אצל המתחרה שמצהיר מיום הקמתו שלא מיועד לכלל הציבור החרדי, כאמור הסתובבנו בלילות להגן על המחלקים, עמדנו בשמש ליד ערימות העיתונים במרכז המסחרי כדי למנוע מגזלנים בכובעים וחליפות לעבור על גזל והשתדלנו ליידע את המערכת בכל ידיעה חדשותית שיש בעיר כדי לעזור לעיתון המשעמם הזהז להיות מעט יותר מעניין.
לאחרונה יצא אלי פרידמן בפרויקט מבחן הלכות שבת לילדי ישראל מטעם המחלקה להעצמת נוער שהוא עומד בראשה, המבחן אמור היה להתפרסם בעיתונים ולעודד את לימוד הלכות שבש אצל בני נוער ע"י חידון נושא פרסים, אולם כאשר התפרסמה ההודעה על דבר המבצע, קיבלו מערכות העיתונים פניה מעסקנים במגזר כי עליהם להסיר את המודעות ולא לתת במה לאלי פרימן גם בתשלום.
שבוע אחר כך כאשר ארגון הקשיבה, ארגון המציל בני נוער "נושרים" ומטפל בנערים עוד הרבה לפני הנשירה, אשר שנים היה מחוץ לתקציב העירייה ונכנס בעיקר בזכות עבודה מאומצת של אלי פרידמן, רצה להודות לאלי על קבלת התקציב ממחלקת העצמת נוער של אלי פרידמן, הוא פנה אלי לשאול היכן המקום הטבעי לפרסם, כמובן שהפניתי אותו להשבוע, אולם שם לא הסכימו לפרסם מודעת תודה לאלי פרידמן (בתשלום) כי הרב גולדשטיין לא אישר להם.
בשבוע עבר שוב רצה אלי לפרסם מודעה ובה סיקור פעילותו בשנה החולפת וכמובן שהמערכת לא נתנה לו.

אני לא מדבר על העניין החוקי לפיו מערכת העיתון לא מכניסה מודעה משיקולים פסולים, בזה מטפל כבר עו"ד שנשכר לטפל בעניין, אני גם לא מדבר על שתיקתו והשתפנותו של ידידי ראש העיר שביקש לא לערב אותו בפרשייה וזאת כאשר מחלקה בעירייה שבראשותו מוחרמת והוא ממשיך לשלוח להם פרסומים ולממן אותם, אבל זה לא הנושא כרגע.

פניתי לאחד ממנהלי העיתון בנסיון לשוחח איתו הגיונית, בתחילה הוא דיבר כמו תם שלא יודע מה הסיפור והמליץ לי לדבר עם חברי מערכת שאולי הם יודעים מה מובר, אולם כאשר רמזתי כי אני לא הולך לשוחח עם איש אלא שאשב מהצד כאשר הציבור יארגן חרם הוא החל לפתוח את פיו בלכלוך על אנשינו שאנחנו לא מאוחדים ולא מאיימים על איש, הוא השתמש במילים אתם חבורת מטומטמים שלא התבגרו ולא מאיימים על איש, לכו תחרימו ונראה מי ישמע לכם, עכ"פ אנחנו נמצא את הדין בבית משפט נגד כל מי שיעיז לצאת נגדנו...שאלתי אותו למה התקיפות הזו כלפינו ואילו כאשר הצד השני הסב לו נזק בזמן שאנחנו עזרנו לו הוא לא פנה לבית משפט למרות שהם גרמו לביטולים של עסקאות פרסום שמוטטו את המערכת וגרמו לכך שכל הצוות פוטר מלבד ליאור המנהל שנשאר להיות גם סוכן שטח וגם מזכירה,

הוא לא רצה להשיב והתחמק עם עוד איומים וזלזול,אז הנה אנחנו אכן שוב במבחן ונראה מה יהיה, נכון להיום הציבור מחרים את העיתון שלא בטוח אם בכלל יצא (עדיין אין ממש מחליף לליאור שהתפטר בעקבות הסיפור עם מלחמת השבת) הספקנו גם לשוחח עם כמה בעלי עסקים שמיד הורו על עצירת קמפיין הפרסום שלהם ומדובר בחבילות לטווח ארוך.

זה רק ההתחלה ונראה לאן יתגלגל כדור השלג.

כאן המקום להודיע לציבור כי מי שמפרסם בעיתון השבוע בבית שמש, נכון להיום מפרסם לעצמו בלבד וידע שציבור שלם יחרים אותו כמי שמממן את מי שמחרים את אותו ציבור.

ירוחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2011 15:52 לינק ישיר 

כמו כן אסור לפרסם בעיתון "חדש בבית שמש " שזה בושה למשפחה החרדית להכניס אותו לבית
המבקר המהולל המסכן השפל והנבזה מר טומבק לא יודע מה הוא עושה נכנס לתוך מאמר המערכת לתקן תיקונים הורס את העיתון שלהם לכן בעלי העסקים לא לפרסם אף אחד לא קורא את הרמה הטיפשית והעברית מלאה שגיאות כתיב !! אני גם כותב כך בכוונה כי תושבי בית שמש יש להם שפה עשירה ומיוחדת שונה הנלמד מהעיתון המהולל !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2011 19:06 לינק ישיר 

אני לא מבין דבר אחד.
אם לעיתון השבוע היו כל כך הרבה אוהדים מטוב למה לא היו לו הרבה פרסומים? למה אנשי טוב לא פרסמו שם עד היום? אולי כי החבר'ה האלה יודעים רק לצעוק ש"גנבו" להם עיתון שלא היה שלהם בכלל?
אני חושב שליאור רוט עשה טעות. ממתי מערבבים אידאולוגיה עם כסף ופרנסה?
לו הייתי ר' אלי פרידמן הייתי ממליץ לליאור לא לעזוב את העיתון הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2011 20:52 לינק ישיר 

אני חושב ש'נחל שניר' צודק. מה ליאור מתפטר מהעיתון? בגלל שלא רצו לפרסם את 'חידון השבת' של פרידמן?.

ידוע לי שהוא חכם, אבל כמו ש'יש כבוד' אומר כנראה שלא רק בגלל זה הוא פרש וזה היה הקש ששבר...

אבל הכן הרשת הפנתה גב לציבור הקוראים הטיבעי שלהם ואולי בגלל זה מתחיל החרם הגדול,

וכן היו להם הרבה חבר'ה שפרסמו בגלל ליאור רוט. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > שמועות: ליאור רוט עזב את קו עיתונות בגלל המודעות של ר' אלי פרידמן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext