| נשלח ב-20/7/2011 12:44 |
|
| |
הרב קורנפלד: ה' יטפל במי שמעודד התערבות המשטרה נגד פדופילים
בדרשה שניתנה לפני שבועיים, תקף הרב קורנפלד את אלה שמטפלים בעברייני מין ע"י פנייה ישירות למשטרה, וטען שרק הרבנים יכולים לטפל בזה. ולכן, מי שמעודד דיווח למשטרה: לאלוקים יש את הדרכים שלו לטפל בו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 13:17 |
|
| |
מן הסתם הפדופילים הללו טיפלו בילדים כשליחים של אלוקים על שהלשינו חבר לאמא ולא לרבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 13:53 |
|
| |
זה כתוב איפשהו באתר? לינק? אודיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 16:09 |
|
| |
נכון מאוד , הרב צודק, הפדופילים צריכים לפנות לרב שיעשה להם ברית מילה מיוחדת לפדופילים. ועד אז, הם יכולים לעבור גמילה באיזה חיידר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 21:55 |
|
| |
על כל הכותבים מעליי נאמר: תנו לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור. חבורת שונאי דת, שונאי רבנים, שונאי תורה. וכן, הרב הזה צודק בהחלט. תנו לרבנים להחליט את מי ומתי למסור לטיפול המשטרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 00:39 |
|
| |
אני מניח שאם וכאשר בנו הקטן של רב מסוג זה יטופל ע"י פדופיל סוטה, הוא יפסוק לעצמו שעליו למסור אותו למשטרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 00:46 |
|
| |
איך בדיוק רב יטפל בפדופיל? ירביץ לו שיחת מוסר ?
אחר כך מתפלאים איך קרה המקרה של הילד מבורו הפארק שנאנס ונרצח ...
אני לא מקנא ברב הנ"ל אם בגלל ההוראה שלו יצוץ פדופיל ולא יפחד לבצע את זממו
תוקן על ידי באמונתו ב- 21/07/2011 00:53:42
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 10:34 |
|
| |
אני לא חושב שיש מחלוקת שרבנים צריכים להיות מעורבים בנושאים אלו. אבל -- וזה נקודת המחלוקת -- השאלה היא: איזה רב הוא זה שצריך להכריע? הרב נשוא אשכול זה חושב שהוא צריך להחליט.
במחילת כבוד תורתו של הרב קורנפלד,הוא לא יכול לקבוע לאיזה רב יפנו הורים שרוצים לדווח על פדופילים. אם הם ירצו ללכת להרב יודלביץ, להרב סולובייציק, להרב זכריאש, להאדמו"ר מפיאסצנה, להרב מלינוביץ, או לשאר הרבנים ברמה, הרי זו זכותם.
|
|
|
|
|