ראש העיר אבוטבול : ליכלכת בענק, העיר מטונפת עד מתייייייייי
פסולת כמעט שבועיים ברח' נחל ערוגות פינת נחל שורק, בושה וחרפה
פינה באחד הרחובות באיזור רפאים , שתן על הריצפה נשירת עלים, בושה וחרפה
נשלח ב-28/1/2013 09:58
זה הדבר היחיד שמצאת ? העיר ובעיקר העיר החדשה מלאה בליכלוך המרכז המסחרי נראה כמו שוק מלוכלך וכמו שאמר הממונה מטעם ראש העיר בלעיש העיר נגמרת מבחינתו בכיכר של רסידו המדרכות שבורות ושקועות כמעט בכל רחוב כל הרוצה מרחיב ומשפץ ועושה זאת על חשבון הציבור ראו מדרכות שנתפסות לשנים ע"י מי מטעם העיריה או האנשים העושים ככל העולה על רוחם
היעדר המנהיגות בולטת
העיקר אולי לא יצליחו לגייס בני ישיבות ויבנו עוד אלפי יחידות דיור שלא יממנו את עצמם....
משה אבוטבול הוא כישלון גורף .... מי שלא מבין את זה פשוט או טיפש או עוצם עיניו מראות....
נשלח ב-28/1/2013 15:45
קולמהרמה כתב:
זה הדבר היחיד שמצאת ? העיר ובעיקר העיר החדשה מלאה בליכלוך המרכז המסחרי נראה כמו שוק מלוכלך וכמו שאמר הממונה מטעם ראש העיר בלעיש העיר נגמרת מבחינתו בכיכר של רסידו המדרכות שבורות ושקועות כמעט בכל רחוב כל הרוצה מרחיב ומשפץ ועושה זאת על חשבון הציבור ראו מדרכות שנתפסות לשנים ע"י מי מטעם העיריה או האנשים העושים ככל העולה על רוחם
היעדר המנהיגות בולטת
העיקר אולי לא יצליחו לגייס בני ישיבות ויבנו עוד אלפי יחידות דיור שלא יממנו את עצמם....
משה אבוטבול הוא כישלון גורף .... מי שלא מבין את זה פשוט או טיפש או עוצם עיניו מראות....
בנוגע לבלעיש - זה אילוץ קואליציוני, בפעם הבאה תצביע למעומד חרדי ולא יהיה אילוצים לתת לחילונים תיקים.
בנוגע להרחבת דירות - זה לא תלוי באבוטבול אלא בציבור, ציבור שהולך וגודל ומונטג לא נותן פיתרון מעשי ומהיר להרחבת הדירות זו התוצאה.
ובנוסף כאילו שבעיר החילונית אין הרחבת דירות בלי חשבון רק לאחרונה פורסם שבעיר הישנה נמצא שהדירות גדלו במאות אחוזים לעמות הרישום בעיריה, אז אל תעשה אותם צדיקים גמורים!
נשלח ב-29/1/2013 13:52
ארוממך זה לא נכון,בלעיש זה לא אילוץ קואליציוני אלא הסכם בחירות סטנדרטי של תמוך בי ובתמורה כך מה שתרצה וזה בסדר כל עוד זה מתפקד. כאשר במשך ארבע שנים לא מסתיר סגן ראש עיר מחזיק תיק שפע ששכונות מסויימות מבחיתו לא במפת הניקיון זה חורג מההסכם. מנהיג אמיתי היה מוצא פתרון מזמן. או אולי אם לרבנים מסויימים בשכונה היה חשוב הענין נראה לי שהיה נמצא פתרון...
נשלח ב-29/1/2013 15:44
לרבנים חשוב שיבנו את את רמה ג ד ה וכו'
ואם בלעיש מבסוט מלדכאות את החרדים ולהשויץ אצל חבריו החילונים שהוא לא פרייער הַצָּר שֹׁוֶה בְּנֵזֶק הַמֶּלֶךְ." ((אסתר ז', ד)) ...
נשלח ב-29/1/2013 16:37
התמונה היא אמנם לא סימפטית אך בגדול יש כן התקדמות רבתית לאחרונה בתחום ושיםור בחזות פני העיר .
ובהחלט בפעם הבאה אם לציבור שלנו יהיו יותר נציגים יהיה מישהו שאיכפת לו מאיתנו .
נשלח ב-30/1/2013 02:48
נכון אין ספק שנושא שפ"ע והתנהלות בלעיש היא בעייתית חמורה ומקוממת, ואף היה ניתן למצוא לה פתרון ע"י חלוקת אגף שפ"ע ותקציביו לשני אגפים (בדומה לאגף החינוך)
אולם מי שחושב שעדיף רחבות נקיים על פני בניית אלפי יחי"ד לציבור החרדי (בין הרוכשים הפונטציאליים נמנים: הוא וילדיו קרוביו שכניו ידידיו וחבריו) פשוט אין לו ראייה מעבר למה שרואות עיניו. וכיום לאור כל מה שמתחולל בפוליטיקה הארצית, והמאבק על תיק השיכון. אין ספק כי הצילו פה אלפי יחי"ד מכלל הציבור לטובת הציבור החרדי שכמעט לא נשארו עבורו כיום עתודות קרקע זמינות בהקפים גבוהים (מלבד הר יונה) כיום ברור שרמת בית שמש עברה את נקודת האל-חזור שלה מבחינת אופי האוכלוסייה העתידי.
כל אחד מבין שבין 2 הברירות נקיון הרחוב או יותר דירות עדיפה הברירה של יותר דירות
נשלח ב-31/1/2013 02:44
רואים שהניקים החדשים כאן בפורום שייכים לאנשי העיריה
שחפצים להגדיל את שבחם בפוליטיקה הארצית על חשבון התרכזות בצרכים הבוערים של התושבים
שהרי כל בר בי רב דחד יומא יודע שלתושבים הגרים כאן בעיר הצורך בבניה עבור האחרים הוא בעל חשיבות מועטה לעומת הצורך האישי של כל אחד ואחד בניקיון בגינון באיכות חיים בכיתות תיקניות ולא קראוונים בספריות שהבטחו בהסעות המחוייבות על פי חוק בהנחה 5% שהובטחה במוסדות החינוך במינהלת שהובטחה וכו' וכו'
כאשר בצרכים האמיתיים של התושב יש כישלון כואב מוחלט וקשה אין אנו חפצים להתנחם בבניה של שכונות חדשות שגם בהם ככל הנראה יהיה קראוונים ליכלוך ושאר מרעין בישין
בושו והכלמו לכם קברניטי העיר
נשלח ב-31/1/2013 09:12
ליש כבוד
דבר ראשון אתה אוגיסט גדול יש לך חוסר הכרת הטוב להוריך שקשה להם לחתן את הילדים והעיקר שאני מסודר וזהו
אך בא נתעלם מזה חוסר בניה יפגע גם בילדים שלך חוסר בניה גורם לעליית מחירים שגם בעוד עשור או שניים כשתרצה לחתן את הילדים שלך מחירי הדירות יהיו עדיין יקרים כל התחלת בניה גורמת לעצירת המחיר גם אם אנחנו לא רואים את זה, בפועל בלי זה המצב היה יותר גרוע.
אטיאס שיחרר מאות אלפי יחידות דיור בכל הארץ ולא הצליח להוריד בצורה משמעותית את המחיר אבל אם הוא לא היה עושה את זה קשה מאד לדמיין כמה היתה עולה היום דירה צנועה (באיזה שהיא עיירת פיתוח) של שלוש חדרים (אולי בסביבות מליון ושש מאות אלף ש"ח)
אם בשכונות החדשות יהיה לכלוך או לא אני לא יודע אך אני חושב שהתושבים שיגורו שם מעדיפים דירה נורמלית עם קצת לכלוך וקראוונים מאשר לגור באיזה מחסנון עלוב ללא חלונות אפילו עם באיזור שלהם ישטפו את המדרכות פעמיים ביום ומי אתה שתקבע להם את סדרי העדיפויות שלהם
טוב אני מבקש סליחה יכול להיות שגם לא איכפת לך מהילדים שלך אלא רק מעצמך
נשלח ב-31/1/2013 11:08
כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא
1. אינני בז או מקל ראש בחשיבות בניה לזוגות צעירים אבל כל זה שייך למחלקה אחת בעיר מחלקת תכנון ובניה שאכן מתפקדת יפה בתחום זה ואכן יש איש אחד בעיר הזו שמזיז ענינים ושמו מונטג כל מה שאני מבקש להדגיש הוא כי שאר המחלקות בעיר כושלות אז אל תתהדר להראות את היותך כשר כאשר רוב מוחץ של מחלקות העיריה נכשלו בתפקידם ובפרט נושא הכיתות כאשר ראש העיר ומחזיק תיק חינוך חרדי קיבלו הרשאות לבניית 250 כיתות דבר השווה למאות מיליוני שקלים והם אינם מצליחים להוציא את הדבר מן הכוח אל הפועל וכנראה שגם אין להם את הכישורים המתאימים לכך שמוליק ידע להוציא התראה בעיתונות כי המצב הוא פצצה מתקתקת אז בוא נאמר את האמת אצל דני וקנין קיבלנו הרבה יותר בתחום הזה על אף היותו אדם בעיתי ביותר .
2. מחירי הדיור לא ירדו מלבד למספר מצוצם של זכאים ואני מברך על כך
מחד אני אשמח שהעיר הזו תנוהל ע"י אדם חרדי אבל לא אבוטבול כיוון שהוא איש נחמד ויקר אבל כושל ומאידך אין לי גם בעיה שהחרדים במקום לומר יקוב הדין את ההר ובמידה ויראו שחילוני הולך לקחת ישכילו ללכת איתו ולוותר על הכבוד
נשלח ב-31/1/2013 14:13
ליש כבוד
זה לא סוד שעדיין אנחנו עוד לא הרוב במועצת העיר ולכן אי אפשר לקבל את הכל תמיד צריך להתפשר על משהו
ישנם רבים וטובים שחושבים שהפצצה המתקתקת ביותר הינו נושא הדיור ולכן היה ויתור מסוים בכל מיני נושאים העיקר למקסם את נושא הדיור.
זה ששווקו מאות אלפי יחידות דיור בארץ גרם לירידת המחיר ואם בפועל המחירים לא ירדו זה אומר שאם השיווק לא היה המחירים היו עולים בצורה מאד משמעותית
כעת שלפיד דורש את תיק השיכון ואת ועדת הכספים וליפמן האנטי חרדי נכנס לכנסת ניתן לראות שאכן היתה זאת הזדמנות חד פעמית.
כעת שמתקרב מועד הבחירות בלעייש מרגיש שאם הוא רוצה תפקיד כלשהוא לאחר הבחירות הוא חייב לתת גם לחרדים את חלקם ולכן תוכל לראות שיפור גם בנושא הנקיון גינון פארקים ועוד שעד כה הוא נתן רק לעיר הישנה.
לאחר הבחירות אנו נדרוש אפליה מתקנת ונטפח בעיקר את רמת בית שמש.
גם בתקופת וקנין החרדים כמעט ולא קיבלו כיתות אז ממש אני לא מבין על מה אתה מדבר אני על כל פנים רק סבלתי בתקופת וקנין הוא התנכל לציבור החרדי בצורה מוגזמת אני ממש לא מתגעגע לוקנין
תוקן על ידי פלפל2004 ב- 31/01/2013 14:16:25
נשלח ב-31/1/2013 16:30
הרעיון ההיפתוטי לשייך אותי לגורמים בעירייה הוא מגוחך ביותר.
לגבי הניקיון ופני העיר אני סבור לא פחות ממך שיש בעייה אקוטית בנושא, אבל כולם יודעים למה זה קורה (בגלל שבלעיש אחראי על התחום הזה, והוא בכוונה מפלה את החרדים תוך כדי שהוא מנצל את זה שראש העיר צריך אותו כיד להבטיח את העברת התקציב כל שנה החלטות שונות במועצת העיר וכדו'..) אני דווקא סבור שניתן למצוא פתרון לבעייה הזו בין באמצעות הקמת אגף ייחודי לרמב"ש בין בדרכים אחרות..
בכל זאת אני סבור שהתועלת של הבנייה מול החסרון של רמת הניקיון הוא שיקול מכריע מי שסבור שמחלקת בנייה לבדה הייתה כ"כ מצליחה ללא גיבוי ותאום עם ראש העיר ולשכתו פשוט לא מבין מה מתרחש פה .
דווקא בגלל שמ.א. בנ"א כ"כ רך וכך עדין אציל נפש, והתנהלותו היא שהביאה לבית שמש את השגיה הנוכחיים
אני סבור כי מותר וראוי לשבח אותו ולתת לו קרדיט על מה שכן נעשה (ונעשה הרבה..) למרות הביקורת שישנה על חלק מהדברים..
אף אחד ממבקריו כנראה לא זוכר מה היה פה בעשור שקדם בימי שלטונו של ועקנין..
נשלח ב-31/1/2013 17:58
אם זה היה בניה מול ניקיון ניחא אבל זה
בניה מול
לכלוך
יש קראוונים ואין יכולת לבנות 250 כיתות על אף שיש הרשאות דבר שלא קרה בשום מקום בארץ
מחלקת רווחה שמופעלת ע"י רוטר הקנאי
אין גינון
אין ספריות
יש אפליות במוסדות החינוך
יש קומבינות
דופקים דוחות רק בעיר החדשה
עבירות בניה חמורות הגוזלות שטחי ציבור באין מפריע ואיש הישר בעיניו יעשה
אין כסף לא להסעות ולא לסיוע להמון נושאי רווחה אבל יש כסף להביא הופעות ולתת לאנשי הצלה סבסוד לשבת בים המלח
יש בעיות הן בתחבורה הציבורית והן בכביש 38
בעיות חניה
ואם תסתכל על ערים רגילות מה יש בהם תבין מיד כיצד אנחנו מפגרים
למה בדיוק מכל הבעיות הנ"ל יש תוכנית מסודרת לפתרון
מכל הערים בארץ בהם התקציב גדל אנו נדרשים לקצץ בשנה הבאה מהתקציב
למרות הגידול הניכר בעיר בארבע שנים אחרונות התקציב השנתי גדל באחוז או שניים שזו בדיחה למי שמבין
חברים שוב הבניה אינו דורש כמעט כלום מהעיריה הכל נעשה ע"י משרד השיכוןם הן הפיתוח והן שיווק הקרקעות
הבניה איננה הישג של העיריה זהו הישג של משרד השיכון כך שאין כל אפשרות אמיתית להתהדר בדברים לא לך
נשלח ב-31/1/2013 21:05
ליש כבוד
הדשא של השני תמיד ירוק יותר
אם הבניה היא רק הישג של משרד השיכון וכלל לא הישג של העירייה אז הבעיות של הקראוונים והספריות והאפליות במוסדות החינוך הם הבעיות של משרד החינוך בלבד והבעיות של מחלקת הרווחה שייכים רק למשרד הרווחה והבעיות של הגינון והניקיון שייכות רק למשרד לאיכות הסביבה והבעיות של התחבורה הציבורית וכביש 38 שייכות רק למשרד התחבורה והבעיות של החנייה וחוסר בשטחים למוסדות שייכות רק למשרד השיכון שתכנן את השכונה והבעיות של של הדוחות שייכות רק למשרד לביטחון הפנים והבעיות של יש כבוד שייכות רק למשרד ראש הממשלה וכן הלאה וכן הלאה
אתה צריך להבין אתה לא יכול לתלות את כל הכשלונות בעירייה ואת כל ההצלחות בגורמים אחרים אם החלטת לתלות את כל ההצלחות בגורמים אחרים אז בבקשה תתלה בהם גם את הכשלונות.
(במאמר מוסגר אני עצמי לא רואה בעיות כל כך חזקות ואני חושב שאתה מאד מגזים אך עניתי לך לפי שיטתך)
תוקן על ידי פלפל2004 ב- 31/01/2013 21:07:23
נשלח ב-1/2/2013 10:20
פלפל2004 כתב:
ליש כבוד
...
כעת שמתקרב מועד הבחירות בלעייש מרגיש שאם הוא רוצה תפקיד כלשהוא לאחר הבחירות הוא חייב לתת גם לחרדים את חלקם ולכן תוכל לראות שיפור גם בנושא הנקיון גינון פארקים ועוד שעד כה הוא נתן רק לעיר הישנה.
לאחר הבחירות אנו נדרוש אפליה מתקנת ונטפח בעיקר את רמת בית שמש.
תוקן על ידי פלפל2004 ב- 31/01/2013 14:16:25
כבר שבועיים, שלוש, אני מרגיש ושמתי לב לשיפור ניכר בנקיון וסדר. יש עדיין המון בעיות אבל שמתי לב שכמה דברים שישבו כבר חודשים ואפילו שנים רבות פתאום טופלו....
נשלח ב-1/2/2013 10:48
פלפל
איזה עיוור אתה
אבל כנראה אינך מעונין להתבשם בעובדות אלא להחזיק בענף המקרטע
העיריה קיבלה ממשרד החינוך ים של הרשאות לבניית כיתות בשווי מאות מיליונים
ולא עשתה עם זה כלום ובעוד שנה ההרשאות האלו יחזרו למשרד החינוך ושוב ראש העיר יתחנן שוב שיחזירו לו את ההרשאות שיבוטלו בדיוק כמו שהתחנן לפני שנה כשלקחו לו חזה הרשאות שהוא לא עשה איתם דבר וחצי דבר לך תראה אייך צוחקים במשרד החינוך מראש העיר הכושל הזה פשוט בושה לאינטליגנציה לכתוב כל כך הרבה שטיויות