חרדי לא מחרים חרדי
נכתב ע"י ידידי אריה גולדהבר שביקש להעביר את זה לפורום הזה :
"במהלך ישיבת ההשבעה של הממשלה כשראיתי את הח"כים החרדים קמים כשנשמע השם המפורש של נפתלי בנט {שאף אני ראיתי באופן פוגע ולא ראוי את כריתת הברית שלו עם מחרים החרדים האלו והאחרים ובהם גם אותי } וצועקים "יהודי לא מגרש (מחרים) יהודי" קפצה במוחי אותה החרמה שעשו על אויב הציבור החרדי בבית שמש הרב אלי פרידמן אך לא מזמן (בשנה הראשונה לקדנציה הנוכחית של ראש העיר הנוכחי משה אבוטבול .ואז חשבתי שאולי היגיע הזמן שאותם חכים ועוזריהם ונעריהם ואנשי שלוחם לעשות חשבון נפש ולומר "'אֲבָל אֲשֵׁמִים אֲנַחְנוּ עַל אָחִינוּ, אֲשֶׁר רָאִינוּ צָרַת נַפְשׁוֹ בְּהִתְחַנְנוֹ אֵלֵינוּ וְלֹא שָׁמָעְנוּ, עַל כֵּן בָּאָה אֵלֵינוּ הַצָּרָה הַזֹּאת'" על אשר מכרנו את נישמותינו ושלחנו את תנועת טוב ומצביעיה בחרמות וגידופים ולא איפשרנו לו להוות חלק מהקואליציה בעירית בית שמש וכשנזקקנו לו הוא התייצב ובזכותו באה עלינו הרווחה של רמה ג' וד' וכו' . כן כן אבל אשמים אתם אנשי דגל התורה על נידוי חלק נכבד ועשיית דהלגיטמציה לציבור שלם .אבל מי אני שאוכל לומר דברים כאלו אני ממילא מוחרם על ידיכם .אז הנה אומר את דבריכם :"חרדי לא מחרים חרדי" , ואם בכל זאת מחרים אז שלא יתפלא אם ימצא עצמו מוחרם.
ועל מנת שהעיר שלנו לא תמשיך להיות חצויה ומלאת חרמות כאשר אלו מנדים את אלו ואלו מנדים את אלו חשבתי לעצמי שאולי באמת היגיע הזמן לצאת מהאפרוריות ולהצהיר שראש העיר שלנו יכול להיות רק מי שמאחד את העיר ולא כזה שיפלג אותה שוב לא מהצד הזה ולא מהצד האחר . ויפה שעה אחת קודם ."
ולי לא נותר אלא לומר מסכים עם כל מילה
 |
|
|