יש לך את הזכות לבחור
חברים ואחים לדרך לפני חמש שנים יצאנו למערכה בה הוקמה התנועה החרדית חברתית "תנועת טוב" שללא ספק נרשמה בדפי ההיסטוריה החרדית ככזו שחוללה מהפך חיובי במגזר החרדי. בשונה ממה שהורגלו במפלגות החרדיות, בימים אלו מקיימים בתנועה פריימריז לבחירת הרשימה המקומית בבית שמש וההתארגנות נכנסת כעת להילוך גבוה במיוחד. כמי שמלווה את תנועת טוב מיום הקמתה בבית שמש וכמי שהפך לסמל מזוהה עם דרכה של תנועת טוב ולא רק בבית, אני יכול רק לברך על הצעד החשוב והחיוני כ"כ לתנועה חברתית שתפקידה לייצג את החברה ולא להפך. כמי שחי את השטח יום יום, רגע רגע, אני עומד בחודשים האחרונים מול לחץ של אנשים רבים הפונים ומבקשים שאתמודד בפריימריז, רבים רואים בי את הדמות המייצגת של ערכי התנועה אשר שמה לה למטרה לדאוג לרווחתו של החרדי העובד, אבל מעל הכל לדאוג לו למסגרת שבה ירגיש חלק ושייכות ודווקא בעשייה הרוחנית.
כמי שלפני עשור הקים קהילת בעלי-בתים חשובה ורתם מאז עשרות רבות של חברים להצטרפות לתפילות ולשיעורי תורה במגוון מסגרות בקהילה ומחוצה לה, כמי שיום יום עומד מול פונים המבקשים סיוע בעניינים שונים החל מעזרה מול מוסדות חינוך ועובר בסיוע מול ראשויות וביורוקרטיה מקומית ואפילו עניינים שבצדקה. כל אלו הביאו אותי לשקול את עניין ההתמודדות לראשות התנועה, השיקולים הם רבים ועל המשקל אחריות כבדה, ההחלטה לא פשוטה ובטח שלא אקבל אותה עד לאחר תשעת הימים.
אולם בין אם בסופו של דבר אחליט להתמודד ובין אם לא, ברור שאמשיך ואהיה חלק חשוב בפעילות התנועה ובקבלת ההחלטות בה. לכן אני קורא לכל תומכי התנועה לא להמתין אלא לבוא ולהתפקד כחברים בתנועת טוב כדי לחזק את התנועה וכדי שבבוא היום נוכל יחד להשפיע ולבחור בעצמנו איך תראה התנועה שלנו.
כי יש לנו את הזכות לבחור.
שלכם ירוחם אסטריכר 0544882116 [email protected]
להורדת טופס התפקדות כנסו http://bit.ly/13IAFQg_________________
תוקן על ידי בלבעת ב- 14/07/2013 15:41:23
____________________________ בלבעת בלבעת אבל אגרויסע תלמיד חוכם
 |
|
|