בית פורומים בית שמש

מכתב כואב על חינוך ילדים ברמב"ש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/10/2013 20:02 לינק ישיר 
מכתב כואב על חינוך ילדים ברמב"ש

חילול ה' נורא.
ובמיוחד שיש שחושבים שההוראה של מרן הרב שטיינמן לתלמידים שלא לבטל דקה בלימוד התורה בשביל הבחירות אינה שייכת לתשב"ר.
אבל אני כבר יודע שהתשובות לא תהיינה לענין, רק עלבונות  על ידי אנשים בעלי ראש קטן לסופרת של המכתב.
תקוותי שאולי יהיה קורא או שנים שיבינו שזה בעיה וישתדלו לתקנו. 

"את המילים הכואבות הללו כתבה היום רינה הולנדר, חברת בית שמש חוזרת ופעילה חברתית וותיקה. כדאי לקרוא בתשומת לב ובתקווה לימים טובים יותר:

היום במרכז המסחרי נחשפתי לשנאה ולאיבה שלא ראיתי מימיי. אלי כהן הותקף מילולית על ידי עשרות עוברים ושבים אך זה לא עיקר הענין. מה שזעזע אותי קשות הוא התנהגות הילדים.

ילדים קטנים, בדרכם חזרה מהתלמוד תורה, עם שנאה בעיניים ופה מלא שטנה. הילדים- וגם מבוגרים- עטו על מעט השלטים שפעילי אלי כהן הצליחו להדביק ללוח מודעות והשמידו אותם באלימות. לא הסתפקו בהורדת השלט, אלא כולם ביחד השתתפו בחגיגה של קריעת השלטים לגזרים ואחר כך דריכה המונית על הקרעים, תוך השמעת קללות עסיסיות.

בצרחות ובקללות הבהירו הילדים כי הרב שלהם בתלמוד התורה אומר שזו מצווה (!!! לא פחות ולא יותר) להשמיד את השלטים וכי השלטים הם אנטישמיים. לאחר מכן עברו הילדים לקרא לאלי כהן ולכל תומכיו אנטישמיים, טענו כי אנחנו איננו יהודים וכי אילו היינו יהודים אמיתיים לא היינו תומכים באלי כהן. חלקם הגדילו לעשות ואמרו שהרב שטיינמן בכבודו פסק כי מצווה להשמיד שלטים וכן לא לתת לאף אדם שאינו תומך באבוטבול דריסת רגל בשכונה.

לא אלאה אתכם בפרטים, האירוע נמשך דקות ארוכות מאד כאשר עוד ועוד ילדים צורחים לעברי דברי הבל ורעות רוח ובעיקר- שנאה. הגדיל לעשות ילד אשר ניסה לתלוש מידיי דיסק שהחזקתי בו וילד נוסף אשר זרק לי דיסק לראש.

רוב הזמן עמדתי בלי להוציא מילה בכדי לא ללבות את האש, ואולם זה לא עזר. הם המשיכו לצעוק ולקלל. גם כאשר הלכתי משם הם הלכו אחריי והקיפו אותי בצעקות וקללות.

שטיפת המח אשר עברו ילדים אלו ודברי השנאה- הם אלו אשר מדאיגים אותי.
מערכת הבחירות בעיר תחלוף. בעוד שבוע וחצי נדע מי יהיה ראש עיריית בית שמש. אך החיים בעיר שלנו כבר לא יחזרו למסלולם.

אלפי ילדים רכים אשר נחשפו לכמויות שנאה ושטנה כלפי חלק נכבד של עם ישראל- דברים אלו ייחרטו בליבם לנצח. הילדים אינם מבינים כי מדובר במניפולציות זולות אינם וכי כל הדיבורים על הצלת תורת ישראל מפי אויב, קידוש ה' וחילול ה'- כל הניצול הציני הזה של תורתנו – נעשה עבור בצע כסף ושלטון ותו לא. (אגב, אחד ממנהלי הקמפיין של אבוטבול הודה בפניי כי אכן קמפיין השנאה הזה אין מאחוריו אמת ערכית אלא רק טקטיקה לנצחון בבחירות).
הילדים האלו גדלים על ברכי ערכי שנאת החינם (כששאלתי אותם מה עם אהבת חינם הם ענו כי זה תקף רק לגבי חרדים אחרים).

אבוטבול- מה הבאת לעיר הזו? מה עשית? האם השלטון כל כך חשוב לך שאתה מוכן להרוס נפשות רכות של ילדי תלמוד תורה, ולשטוף את ראשם בשנאה ולצרוב ליבותיהם באיבה כלפי בני עמם? האם אין גבולות כלל?
האם זו תורת ישראל? אתה כותב בחומרי התעמולה שלך שהינך התשובה היהודית לאלי כהן. האם זו יהדות? האם זו תורה? זו לא התורה שאני מכירה ולא היהדות האהובה שלי. תעשה לי טובה, אל תנכס לעצמך נכסים כל כך יקרים וחשובים. תפסיק לחלל את קדשי ישראל ולטמא את נפשות הילדים הרכים. וכן, פנייתי מכוונת אליך ישירות- אתה עומד בראש. אתה מנווט את דרכי הפעילים שלך.

אבוטבול- אם בית שמש יקרה לליבך ואם חינוך ילדי ישראל חשוב לך- צא מיד לרחובות ודרוש כי מסע השטנה הזה ייפסק. הוכח לנו כי התושבים חשובים לך ולא השלטון. הוכח לנו כי הנך יהודי אמיתי, האוהב כל יהודי. היה מנהיג אמיתי וקרא לאחדות השורות ולא לשנאה. מה שראינו היום ברחובות חורג הרבה מעבר לתעמולת בחירות. זו שטיפת מח לשנאה ואיבה והיא חייבת להיפסק ומיד. לא דאגה לגורל הבחירות עומדת נגד עיניי- אלא דאגה לשלמות עם ישראל ולאחדות השורות.

הפסק את חילול השם האיום והנורא אשר נגרם על ידי קמפיין השנאה והשטנה. אנא ממך, בית שמש יקרה לנו מדי, נפשות ילדי ישראל חשובים מדי בשביל שתקריב אותם עבור מנעמי שלטון.
אנא, יש דברים חשובים יותר מזכיה במערכת בחירות.

והאמת והשלום אהבו
מתוך צער גדול מאד
רינה הולנדר"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2013 01:10 לינק ישיר 

שים  לב אין תגובות  כשהאמת כואבת זהו החינוך שלנו  עצוב מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2013 01:56 לינק ישיר 

גב' הולנדר נכבדה, 
בבקשה, תפסיקי לפלג לנו את העיר.
בעוד מעט יותר משבוע תקומי לבוקר חדש, ולפי ההלך רוח ברחוב, תצטרכי להשלים עם מצב לא נעים מבחינתך.
האם את חושבת שבהתלהמות על צבור שלם תשיגי את מטרותך?
לא נראה לי.
אולי עדיף בהדברות מאשר בכח במכתבי תביעה ובכוחנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2013 10:16 לינק ישיר 

פיוס,
למה לא להציב בפני הגב' אופצי'ה הישר לעבור למקום אחר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2013 12:15 לינק ישיר 

פיוס, פיינרך,
אתם לא אכזבתם אותי. תשובות שאינן קשורות, ורק עלבונות

אבל לצערי אתם מאמתים שהחינוך כבר לא כ"כ חשוב לכם. וראה באשכול השכן איך זה הגיע לחילול שבת.
http://www.bhol.co.il/forums//topic.asp?cat_id=4&topic_id=3026260&forum_id=3845

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2013 01:09 לינק ישיר 

צדיק,
צר לי דווקא לאכזב אותך - אם תופיע כאן יותר ולא רק לפני הבחירות, תכיר אותי טוב יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2013 11:31 לינק ישיר 

פיינרך,
עשכיו אני קצת זוכר. מתנצל על אי הבנת כוונתך.

ומסכים שכדאי לבדוק כאן מפעם לפעם שלא רק לפני בחירות, אבל זאת התקופה שמרגישים יותר 'היתר' או תכלית לביטול הזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מכתב כואב על חינוך ילדים ברמב"ש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext