לפניכם נתונים מעניינים מהבחירות האחרונות לעירייה. בהם ניצח משה אבוטבול בפער של כמעט 1000 קולות לקול צעקותיהם ויללותיהם של המפסידים על זיופים.
ובכן מיד במוצאי הבחירות שמתי לב לנתון מאוד מעניין, בקלפי מס' 5 בעיר הותיקה בבית שמש אחוז ההצבעה עמד על 90% הלכתי ובדקתי כמה אחוזי הצבעה היו באותו קלפי בבחירות לכנסת מספר חודשים קודם לכן והתוצאה לא מפתיעה 53% בלבד.
תודו שזה מוזר עליה כ"כ חדה בקלפי מסויים
אלא מה יבואו ויאמרו תומכי אלי כהן שזה בכלל לא מוזר - היתה התלהבות המונית בעיר הותיקה ובבחירות לעירייה הצלחנו להעלות בצורה דרסטית את מספר המצביעים.
הדברים אינם מתקבלים על הדעת כלל וכלל כי בקלפיות רבות שבדקתי והשוויתי את אחוז ההצבעה בכנסת לעומת הבחירות לעירייה בקלפיות בעיר הותיקה גיליתי שברוב המקומות אחוז ההצבעה ירד ואם לא ירד אז עלה בצורה ממש מינורית אחוזים בודדים.
לשיפוטכם.
נשלח ב-6/11/2013 23:50
ברור שזה היה כך הפשע הגדול שבהרבה קלפיות חילוניות לא היו משקיפים חרדיים ואנשיו של אלי כהן עשו מה שרצו הצביעו במקום אחרים ושהאנשים התלוננו אמרו להם שזה הזיופים של אבוטבול
סיירת מאיפה הברור הזה ? בשכונות רגילות היו אנשים רשומים על בתים שלא קיימים ? בשכונות רגילות ביו 17 מצביעים רשומים בדירה אחת ? רכב של עיתון חילוני הסיע פעילים עם תעודות זהות לא להם ?
נשלח ב-11/11/2013 14:49
כשיושבים בקלפי רק אנשים של צד אחד אז בינהם הם מחליטים לשלשל מעטפות כי אין מי שיוכיח מה שעשו בנוסף אני לא מבין את הטענה שבא אדם חרדי והצביע במקום חילוני כשמשתמשים בת.ז אחרת צריך שהאדם יהיה דומה קצת לתמונה איזה חרדי פתאום יראה כמו חילוני זה נורא קשה לעשות שהרי כל מה שמצאו זה תעודות של אנשים אחרים ולא תעודות מזוייפות כך שחייבים להתחשב בתמונה וכל התעודות היו של חרדים ויותר קל למצוא חרדי אחר שיהיה קצת דומה וגם סביר להניח שחלק זה סימון בטעות בגלל השורות הצפופות בספר הבוחרים
נשלח ב-11/11/2013 22:48
סיירת צר לי אבל הטיעונים שהעתקת מנחום לא מחזיקים מים .
לא חסרים ליטאים חסרי זקן שיכולים להזדהות או קנוניה בועדת קלפי שמורכבת מסיעות חרדיות + בלעיש+ מזכירהאוהדת ש״ס פשוט לסמן . יש שני פנקסים בהם מסמנים באחד עי מחיקה ובשני עי הקפה בעיגול למנוע טעויות .
אין מצב של טעות בתום לב בשני הפנקסים בדיוק לכן יש שניים
נשלח ב-12/11/2013 16:26
דל רמבש.
אני בפתיחת האשכול כתבתי במפורש על קלפי מסויים שכמעט כל המעטפות שם היו לאלי כהן. שעשה קפיצה של כמעט 40% באחוז ההשתתפות בבחירות, מה שלא ראינו בשום קלפי אחר בבית שמש. זה פשוט זועק שזה זיוף מצד אלי כהן ואנשיו.
נשלח ב-12/11/2013 23:28
תושב באיזה קלפי זה היה ?
נשלח ב-13/11/2013 19:27
בקלפי מספר 5 רחוב הנורית בית ספר ממ"ד אליקים
נשלח ב-13/11/2013 20:25
תושב זה אזור שלו . אנשים הרגישו שבאו מים עד נפש ועבדים משלו בנו ואין פורק מידם ובאו להצביע מה פסול ומה דופי מצאת בזה ?
נשלח ב-13/11/2013 22:21
כבר העליתי את האפשרות לטענה הזאת בהודעתי הראשונה בפתיחת האשכול. וכתבתי שבכל אופן זה לא הגיוני הקפיצה ל90%
בנוסף אם באמת הגיעו מים עד נפש כיצד ב2 הקלפיות הנוספות ברחוב הנורית היו רק 40% הצבעה? בבניינים שליד לא הגיעו מים עד נפש? או שלא השפריצו שם מים?
כל בר דעת, וכל מי שקצת מבין בסטטיסטיקה מבין שזה לא הגיוני.
היו זיופים בקלפי זה. אבל מה זה משנה בכלל? היועץ המשפטי כבר הודיע חגיגית שלא יהיו בחירות חוזרות בבית שמש.
מבחינתי זיופים זה דבר פסול לכל הדעות. אבל הכי גרוע זה גם לזייף וגם להאשים את הצד השני כאילו רק אצלו היו זיופים.
נשלח ב-14/11/2013 19:59
תושב אתה כנראה לא קראת את הודעת היועץ המשפטי לממשלה . אחד מעוזריו השיב לאלי כהן ואנשיו שבקשתם הוגשה מוקדם מדי ראשית מפרסמים את התוצאות ואז מערערים תוך 14 יום . היועץ המשפטי אינו יכול טרם חקירת המשטרה לחוות דעה .
נשלח ב-14/11/2013 20:07
לעצם העניין, אם אתה עדיין מאמין שיהיו בחירות חוזרות בבית שמש אתה פשוט נאיבי.
אני יכול לחתום לך בוודאות "שלא" יהיו בחירות חוזרות בבית שמש, הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
נשלח ב-16/11/2013 20:46
תושב הרבה דרך ארץ למדת מרבותיך שאתה מכנה כלבים ולו על דרך המשל יהודים אשר נאנקים וסובלים תחת עולו של אבוטבול .
נשלח ב-17/11/2013 17:39
לא היתה כוונתי כלל לאנשים (שלטענתך נאנקים תחת שלטון אכזרי)
אלא לפוליטיקאים שלא יודעים לקבל את דין הבוחר ומתסיסים אנשים תמימים לאחר הבחירות, תוך כדי הצגת מצג שווא שאם כולם יצעקו אז בית המשפט יכריז על בחירות חוזרות. ולהם המשל אכן מתאים כי הם רק נובחים ולא עושים (וגם לא יעשו) כלום למען רווחת תושבי העיר חוץ מלצעוק.
אני באופן אישי מיודד עם הרבה ממצביעי אלי כהן דתיים לאומים ובוודאי של ידידי תומכי אלי כהן לא אתן כינויי גנאי אפילו לא במשל, אבל הפוליטיקאים שמוליכים שולל ציבור שלם ומנסים להכניס להם דמיונות בראש כאילו אוטוטו משה אבוטבול הולך, הם יתנו את הדין על כך שכאשר יתברר שבסוף אין בחירות חוזרות אזי התושבים הללו יעזבו את העיר.
ואני באופן אישי לא חושב שחייו של מישהו דתי או חילוני בסכנה משלטונו של אבוטבול, כמו שגם בירושלים לאחר שכבר אין ראש עיר חרדי אלא את ברקת, החרדים שם לא כאלה מסכנים.
נשלח ב-18/11/2013 13:15
אבוטבול הוא לא סתם ראש עיר חרדי הוא יהודי שלא מתאים למישרה הזו . והרבה מגדולי ישראל או שתמכו בו בדלית ברירה בשל פתרונות הדיור או שנמנעו מלומר במפורש אבוטבול .
רבנים וגדולי ישראל היו ויהיו הראשונים להפגע מצורת ההנהגה שלו .