| נשלח ב-24/11/2004 14:38 |
|
| |
בקשת עזרה: הספר 'כי לא ישוב הצל אחורנית'
את הספר חיבר הסופר משה אפרתי ז"ל, והוא ירד זה מכבר מן המדפים.
אני מחפש להשיג אותו.
אם למישהו יש מושג היכן כדאי לי לחפש, נא יואיל ויפרט כאן. תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2004 21:28 |
|
| |
אני קניתי אותו בשבוע הספר האחרון, תברר בהוצאת "אורה", מסתבר שאני לא קניתי את האחרון ונותרו להם עוד אי אלו במחסנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2004 21:28 |
|
| |
ואני מחפש את הספר "לכבוד שבת" של משה פראגר, אותו קראתי בילדותי מליון פעם, וטעמו לא פג.
אם יש מי שיודע היכן ניתן להשיגו, יודיע נא לי ואברכהו בכל הברכות שבעולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2004 21:42 |
|
| |
כשהייתי ילד הביאו לי במתנה את הספר 'אוצר הפחה התורכי'. קראתי אותו עשרות פעמים, אולי יותר. הוא היה בעיני אז הספר הכי יפה ונפלא שיש.
שנים רבות אחר-כך הזדמנתי לחנות של ספרים עתיקים. בין המדפים מצאתי את הספר. קפצתי על המציאה ורכשתי אותו. באתי הביתה ומיד התיישבתי לקרוא שוב.
אבל, אבוי. שוד ושבר. כל הקסם פג.
הצטערתי שקראתי שוב.
זו הייתה פעם אחת יותר מדי.
תוקן על ידי - דוד10 - 24/11/2004 21:46:15
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2004 21:51 |
|
| |
זעצער,
תודה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2004 21:53 |
|
| |
חצקל, אם מדובר בספר שקראת בילדותך, הרי שהבנת כי אל לך לקוראו שנית...!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2004 01:53 |
|
| |
דוד
הספר הזה לא זכור לי כמוצלח. יותר מדי בעיות הלכתיות והתחברות לדרכי הגויים, אם אתה זוכר למה אני מתכוון.
לעומת זאת, אני ממליץ על ספרים אחרים בסדרה. מלחמות אוטרברי, שלא נס ליחו (וגם המיימונים הקטנים מקבלים לקרוא אותו), או "רסמוס והנודד" של לינדגרן.
נסה לחפש אותם. אפשר למצוא אותם זעיר פעם זעיר שם. מרגשים כמו פעם.
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2004 02:21 |
|
| |
מיימוני,
זהו ספר שחיבר ישראלי. הוא אינו קשור לשום סידרה ואין בו, עד כמה שזכור לי, שום בעיות הלכתיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2004 02:40 |
|
| |
דוד
אולי כבר שכחתי. זה היה מזמן. אבל היו שני ספרים בסדרה. זה על שומרים מארגון השומר, שעוברים הרפתקאות עם חבר דרוזי. אוכלים איתו (בדיוק מה שאתה חושב) ועוד ועוד.
אבל בקשר לבעיות, התבלבלתי קצת. היה איזה סופר אחר, שכתב סיפורי הרפתקאות, והוא כנראה זה שהתכוונתי אליו. אני זוכר רק קטע אחד, ואולי מישהו כאן יזכור את שם הסופר והספר.
הפרש הגיבור מתאר את חברו, שמשתייך לאיזו קבוצה יהודית אי שם במדינות ערב, שנגנב להם ספר תורה, מימי עזרא הסופר או משהו. והרי הספר תורה חשוב להם, כי הם מראים אותו כל ערב שבת לציבור המתפללים...
קיבלתי אז רושם שהמחבר ידע שבבית כנסת אמור להיות ספר תורה, אבל לא ידע בדיוק מה עושים איתו ומתי.
(כאן מגיע איקון עצוב, לא מצחיק).
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2022 12:41 |
|
| |
מעוניין לרכוש את הספר "כי לא ישוב הצל אחורנית" של ר' משה אפרתי ז"ל במחיר טוב.
לפרטים נא לפנות למייל [email protected]
|
|
|
|
|