לא רק מצעד. ניסו שחם אורח הכבוד בגור, נר שביעי של חנוכה.
ניסו שחם הגיע להדלקת נרות בגור
|
 |
| סגן מפקד משטרת ירושלים תנ"צ ניסו שחם, הגיע הערב (שני) להדלקת נרות בביהמ"ד גור בירושלים. שחם הגיע בליווי ח"כ יעקב ליצמן, שהביא בימים האחרונים מספר אורחים להדלקת נרות של כ"ק האדמו"ר מגור שליט"א. |
|
| ירוחם שמואלביץ |
א' בטבת התשס"ח 17:46 |
סגן מפקד משטרת ירושלים תנ"צ ניסו שחם, הגיע הערב (שני) להדלקת נרות בביהמ"ד גור בירושלים. שחם הגיע בליווי ח"כ יעקב ליצמן, שהביא בימים האחרונים מספר אורחים להדלקת נרות של כ"ק האדמו"ר מגור שליט"א, כשאתמול הגיע לביהמ"ד, מבקר המדינה מיכה לינדשטראוס.
הגעתו של תנ"צ שחם לביהמ"ד גור, עשוי להוות פרק חדש בינו לבין הציבור החרדי, ש"זכה" לאלימות קשה, והדבר קיבל תיעוד בעת הפגנות הימין נגד תוכנית ההתנתקות, כאשר תדרך את מפקד מג"ב בדרום, ואמר לו: "אני רוצה מעצרים, ואני אומר לך כבר, תשתמש במכת"ז, (מכליות להתזת מים) ללא התניות. אל תקרא לי, תפעיל מכת"ז, שישרפו! אל תעשה חשבון, תפעיל מכת"ז ואלות, תתן להם מכות בפלג גוף תחתון, תעבוד איך שאתה יודע לעבוד. אתה יודע אני מומחה לחרדים האלה.. לכן אני אומר לך מעצרים.תשמע לניסו תפורר את הסיפור הזה".
דברים אלו עוררו זעם רב בקרב הציבור החרדי, ובעת מינויו לסגן מפקד ירושלים, היו רבים שהתנגדו לכך, בעיקר מקרב הציבור הדתי והחרדי.
http://ladaat.net/article.php?do=viewarticle&articleid=1841
|
 |
|
|