| נשלח ב-9/3/2010 22:19 |
|
| |
הפעם זה סופי - הבחור יוסי באנדא נוחת בליל שישי השבוע לא"י מיפן
ממידע שקיבלתי מבני המשפחה המטוס ינחת כאן בשעה 10 בלילה ביום חמישי,
הוא מלווה עם שני שוטרים ישראלים,
בדרכו לאבו כביר,
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 22:21 |
|
| |
הלכטכל"ח.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 00:12 |
|
| |
ראיון מרתק עם אברהם שווארץ עכשיו בהקול החרדי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 00:14 |
|
| |
ברוך ה' בקרוב לשאר
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 00:18 |
|
| |
ברוך ה'
מתי מעמד האלפים - בראשות מורונון ורבונון גדולי הדור שליט"א - לקבלת פני צדיקים ברחובה של עיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 00:18 |
|
| |
אכן כואב הלב ששני העצורים האחרים היו יכולים לאחוז גם פה,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 00:27 |
|
| |
| הטמבל כתב: |  | ברוך ה'
מתי מעמד האלפים - בראשות מורונון ורבונון גדולי הדור שליט"א - לקבלת פני צדיקים ברחובה של עיר? |
|
במעמד הר סיני כתוב שאפילו חולים נתרפאו,
מסתבר שלא זכית להיות שמה,
תתבייש לך יא טמבל ,
אביסעלע אהבת ישראל.......
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 00:34 |
|
| |
אני לא מבין, אני היחיד שאומר דעה שפויה ונורמטיבית???
סוחר הסמים שסחר בסמים קשים בניגוד לחוק ובידיעה גמורה - ולצערנו מדובר באחד מאחינו בנ"י, שצריך לדאוג לו לבוא לכלא ישראל - מגיע לארה"ק.
אכן טוב עשו שהביאו אותו לרצות את עונשו כאן, כי יש אומרים שמחמירים שם את הדין יתר על המידה, ובכלל שיהא קרוב למשפחתו וליידישקייט.
אבל - - סוחר סמים! בל נשכח.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 00:35 |
|
| |
יהיה מישהו שלא יבוא לנתב''ג לצפות בו חוזר לארה''ק באיחור של 3 שנים??
ולא לשכוח לברך ברוך מתיר אסורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 00:56 |
|
| |
יש לו עוד כמה שנים עוד שיברך הגומל בצאתו הסופי מבית הסוהר הישראלי. חזוב לזכור שמדובר לא באסיר נפדה אלא בפושע. אבל למרות שסרח אחינו הוא וטוב שישלם על פשעיו אלתלינו ולא בארץ רחוקה. מה שכן גם השיקומו יהיה יעיל יותר בכלא הישראלי שיש להם נסיון עם המגזר של הבחור מאשר במוסד יפני עם מנטליות שונה מאד (ואני מאמין שלצעיר הזה למרות חומרת העבירה שלו יש סיכוי טוב לשיקום). הלוואי שבעוד כמה שנים ישתחרר לאחר שיקום מלא ואז יברך הגומל בלב שלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 01:06 |
|
| |
| בןשלקדושים כתב: |  | |
סוחר הסמים שסחר בסמים קשים בניגוד לחוק ובידיעה גמורה - ולצערנו מדובר באחד מאחינו בנ"י, שצריך לדאוג לו לבוא לכלא ישראל - מגיע לארה"ק.
אכן טוב עשו שהביאו אותו לרצות את עונשו כאן, כי יש אומרים שמחמירים שם את הדין יתר על המידה, ובכלל שיהא קרוב למשפחתו וליידישקייט.
|
|
מאיפה אתה יודע?
להוי ידוע לך ולכל האנטישמיים כאן שהשופט בפסק דינו כותב שהוא משוכנע שהבחור "לא" ידע שזה סמים
אבל מכיון שידע שזה משהו נגד החוק היה עליו לוודא שזה לא סמים!!!
ואתה "בטוח" שידע!
סתם כך, האם אתה רוצה שבעולם הבא גם ישפטו אותך כפי החוק שם שהרי עברת על הרבה חוקים???
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 01:07 |
|
| |
נשאר לו לשבת כולה בישראל שנה וחצי, לאחר כל הקיזוזים,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 01:49 |
|
| |
אלו רבנים ואדמורי"ם יקבלו פניו בשדה התעופה?
בכל שבת בבית הכנסת שלי אני עושה מי שברך לשבויים כולל מי שיושבים בבתי הסוהר של הגויים ואין זה משנה על אלו עבירות, אני רוצה לראותם בין ישראל ולא חלילה בין העכו"ם. ובכל זאת, אני לא חושב שצריך לעסוק בנושא יותר מדי. הוא חטא ובודאי עשה תשובה, ולכן אני נגד מי שלא סולח, אתה רוצה שהקב"ה יסלח לך אז בבקשה קבל את תשובתו
רק אם הוא יכריז כי אינו חוזר בתשובה הסיפור אחר, אני מבין שבבית המשפט הוא הביע חרטה על מה שעשה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 01:58 |
|
| |
| לא_משהו כתב: |  | יהיה מישהו שלא יבוא לנתב''ג לצפות בו חוזר לארה''ק באיחור של 3 שנים??
|
|
ברצינות?
הם כבר 3 שנים ביפן?
זו לא טעות?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 02:49 |
|
| |
| בחדותא כתב: |  | |
מאיפה אתה יודע?
להוי ידוע לך ולכל האנטישמיים כאן שהשופט בפסק דינו כותב שהוא משוכנע שהבחור "לא" ידע שזה סמים
אבל מכיון שידע שזה משהו נגד החוק היה עליו לוודא שזה לא סמים!!!
ואתה "בטוח" שידע!
סתם כך, האם אתה רוצה שבעולם הבא גם ישפטו אותך כפי החוק שם שהרי עברת על הרבה חוקים??? |
|
אה באמת. זה הרי ממש לא סמים, הוא לא חשב בכלל, סתם משלמים לו אלפי דולרים לשקיות וחבילות שהוא מעביר לאיזו ארץ, לא משהו רציני. ורק אמרו שזה לא חוקי - לא ביג דיל. הרי יש מלא מלא דברים לא חוקיים ששולחים בין מדינות, כל כך הרבה סוגים של סחורות ומוצרים שונים לא חוקיים, שהרי לא עלה בדעתו כלל וכלל שיתכן וזה אולי - ס מ י ם !!!
הגע בעצמך
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 03:26 |
|
| |
| לא_משהו כתב: |  | יהיה מישהו שלא יבוא לנתב''ג לצפות בו חוזר לארה''ק באיחור של 3 שנים??
ולא לשכוח לברך ברוך מתיר אסורים. |
| אני לא יהיה שם
|
|
|
|
|