בעלה ראש כולל שעושה כמה כמה סיבובי שנורר מוצלחים בשנה, אז הוא מרשה לעצמו להרגיש חושבער ייד.
אני עומד בככר ומחכה כבר עשרים דקות לטרעמפ. הוא מגיע מצד השני ומצפצף לי, ומסמן לי שאבוא אליו. חשבתי שהוא רוצה לתת לי טרימפ, או לפחות להודיע לי שתורי הגיע להלוואה אצלו בגמ"ח.
אבל לא מיניה ולא מקצתיה. סך הכל התעניין באיזה לשון הרע עסיסי.
חשבתי שזה שיא החוצפניאק שאפגוש בחיים שלי, אבל חכו חכו עד שתשמעו מה שאשתו עשתה לנו.
החלטתי לעשות מה שהליטאים קוראים ערב רומנטי. הודעתי לנוות ביתי שאני מוותר על שטיסל והדר גאולה, אני לא עושה שום סיבובי שנורר בבר מצוות, אני מגיע הביתה לאכול ארוחת ערב איתה.
היא מיד חשדה שאני רוצה להציע לה איזה פ.פ. לבת השלישית שלנו, אבל הבטחתי לה שאין לי שום כוונות זדוניות, רק ערב נחמד לשנינו.
ארוחת ערב עבר בשלום, במיוחד שקניתי לה גבינה מותכת מהמכולת ליד הכולל והצעתי לה ללכת קצת לטייל.
היא כמעט התעלפה, וחשדה שאני עובר איזה משבר נפשי, אבל בסוף היא הסכימה.
אחרי כמה דקות שלוות ושקטות, אנחנו פוגשים את אשתו של ההוא, אתם יודעים מי, נכון? ומה היא עושה? היא עושה ווקינג, זה הליכה משונה כזו שנדמה שהמהלך רגיל ללכת על ארבע והוא נעמד לו פתאום על שתיים .
אם לא הבנתם את ההמשך, אכתוב לכם אותו.
נשלח ב-19/5/2014 19:07
נו?
נשלח ב-19/5/2014 19:44
רמות יקר, סליחה אל תיעלב, לא הבנתי. בשביל מה פתחת אשכול.
יש לי הרגשה שרמות צ'למער החליד לאחרונה בראש. אולי בגלל שלא עשה סיבובי שנורר.
בלי חס ושלום חלילה וחס להפסיק באמצע הווקינג, שזה ממש ממש ביהרג ולא יעבור ממש, היא מתחילה לדבר עם אשתי על איזה מילוי מקום שהוא נותנת לאשתי. ואיך בדיוק מתנהלת שיחה כשהצדיקה שלנו חייבת, אבל חיייייבת להמשיך בווקינג שלה? היא הולכת מסביבנו ככה שאשתי צריכה לעשות סיבובים של 360 מעלות להמשיך לדבר איתה.
ואם אתם חושבים שאחרי סיבוב אחד זה נגמר, אז טעיתם. זה המשיך ככה שנים שלושה סיבובים עד ש..........
נמאס לי, פשוט נמאס לי מהחוצפניאקית הזאת, והתחלתי לעשות את הסיבוב ביחד עם אשתי. לא ממש ביחד, אני התרחקתי קצת ועשיתי סיבוב גדול יותר.
אשתי כעסה עלי קצת, אז מכל הערב הרומנטי, הלך הרומנטיקה והלך הערב.