בית פורומים בחדרי חרדים

"הרצח החרדי הראשון"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/4/2015 20:48 לינק ישיר 
"הרצח החרדי הראשון"

כלל לא מפתיע לראות איך כתבלבי המגזר ומושכי העט והמקלדת נזעקו והתגייסו להגן על "שמו הטוב"  של הציבור החרדי "הידוע בהתנהלותו האצילית" אשר נרמס בראש כל חוצות בעת הלוויתו של הרב וואזנר זצ"ל  על לא עוול בכפו בעקבות "רשלנותה הפושעת של משטרת ישראל"  ויש המוסיפים בשפה רפה גם את רשלנותם של מארגני ההלוויה אבל אף אחד (כמעט)  לא מעז לזעוק בקול רם אבל אשמים אנחנו!  
ובמאמר מוסגר: כל מי שראה פעם באיזה שיטות החסידים השוטים עושים "כבוד" לכל אדמו"ר  שמגיע להילולת הרשב"י במירון  (כל האמצעים כשרים ע"מ  שכ"ק האדמו"ר מגודאלאחארה תחתית שליט"א יקבל תמונה יפה מול הפריים של המצלמה) מבין שמכות ודחיפות זה בד.נ.א. של החסיד השוטה מיום לידתו, וזה כלל  לא משנה אם זה יהיה טיש או חתונה או הלוויה או כשהחסידים מלווין בסילודין את כ"ק לעשות ייחודים ולחלק שיריים בבית הכסא... 

אבל האמת המרה והכואבת היא  שמוצאי יו"ט ראשון של פסח תשע"ה יזכר לדראון עולם ולמזכרת עוון כיום בו אירע "הרצח החרדי הראשון" (רוצחים מאנ"ש ולא שבאבניקים  או פרענקאלאך ובעלי תשובה ל"ע)   כן! רצח בכוונה תחילה של אברך צעיר  ע"י אותם תיישי משי שדחפו ורמסו כדרכם בקודש מתוך מחשבה שגם הפעם זה יגמר בטוב כמו בכל עשרות/ מאות/אלפי אירועי הדחיפות שהם זכו להשתתף בהם מיום לידתם.  וכל עוד זקני העדה (מרנים/גדיילים ושאר קדושים) ימשיכו כדרכם בקודש לעצום עיניים  ולצאת י"ח בשחרור קרעכץ  לפרוטוקול ולא יזעקו זעקה גדולה ומרה בראש כל חוצות ידינו שפכו את הדם הזה ועינינו לא ראו! הכתובת של הרצח הבא לצערינו  כבר רשומה על  הפראנצעס...

נ.ב.

לטובת הנבערים הקבועים דכאן מצ"ב לינק ל"עצומה" לחסימתי:

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3057619&forum_id=771

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 07/04/2015 21:04:08

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 20:56 לינק ישיר 

טעות בידך.
הרצח הראשון הוא של חיים ארלוזורוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 22:48 לינק ישיר 

איכסססססס

תשנה את הכותרת, דוחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 22:52 לינק ישיר 

מכאן אתה למד שקין היה מזרחניק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:03 לינק ישיר 

אני זעקתי בקול רם "אבל אשמים אנחנו".
והפרשנות שלך במקרה זה מוטעית לחלוטין, מאחר וההלוויות החרדיות תמיד היו נראות כך והבעיה החינוכית הזו חוצה מגזרים! חד משמעי.
אם כי יש צדק בדברים, שאצל החסידים ישנם יותר סיכונים וההתנהגויות שהנך מתאר אינן תלושות מן המציאות, אך אין לזה כל קשר לנעשה באירועים והלוויות. 
חוץ מזה שמותר לעדן קצת את ההתבטאויות ביחס לאנשים שרוצים לעבוד את בוראם גם אם הם עושים זאת בצורה שאינך רגיל אליה ואף לא מקובלת עליך וגם אם הבקורת שלך קשה מאד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:04 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתבה:

מכאן אתה למד שקין היה מזרחניק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:07 לינק ישיר 

גם מי שלא מסכים עם סגנונו של הבאבא (מוכשר ללא ספק) אינו יכול לטמון את הראש בחול ולהתעלם מתוכן דבריו.
ישנה בעיה אמיתית ומהותית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:14 לינק ישיר 

יש הרבה בעיות, אבל כשמאות בני אדם מתגלגלים במדרגות זה על זה, הבעיה איננה הדחיפות אלא האירגון הלקוי והמדרגות הגרועות.

אם מישהו היה נופל מאתר בניה אליו טיפס כדי לחזות במסע הלוויה, הייתי גם אני מסכים שהבעיה היא ההתנהלות החרדית. במקרה זה, מגוחך לקרוא לזה רצח. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:16 לינק ישיר 

אני לא מסכים עם סגנונו ועם ניסוחיו.
זה לא רצח, ובודאי שלא הרצח החרדי הראשון.

רצח דורש כוונה.
כאן זה היה שילוב של פרטאץ', יהיה בסדר טיפוסי, משולב בגסות רוח של דוחפים ונדחפים, וחוסר מזל.

זה לא רצח, יש מספיק אנשים שאפשר להאשים ולכן לצערי ההלוויות הבאות, ל"ג בעומר וכל אירוע אחר כנראה יראו בדיוק אותו הדבר.  

מי שעולה למירון בל"ג בעומר שיספר לי אם השתנה משהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:22 לינק ישיר 

אני גאה ומאושר להיות חלק מהציבור היחידי בעולם שיש אנשים שעדיין המומים מזה שהתבצע אצלו הריגה בשוגג.

אצל שאר העולם זה כבר נהיה כמעט נורמה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:30 לינק ישיר 

הגזמת.באבא זוטא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:59 לינק ישיר 

עצוב וכואב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 00:59 לינק ישיר 

עומדבפרץ כתב:
אני גאה ומאושר להיות חלק מהציבור היחידי בעולם שיש אנשים שעדיין המומים מזה שהתבצע אצלו הריגה בשוגג.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מבין שלא שמעת על אסון ערד או אסון המכביה.
שני האסונות גרמו לזעזוע גדול מאוד בציבור החילוני.

ויש הבדל גדול בין שוגג לפשיעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:02 לינק ישיר 

אלי_ו כתבה:

עומדבפרץ כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מבין שלא שמעת על אסון ערד או אסון המכביה.
שני האסונות גרמו לזעזוע גדול מאוד בציבור החילוני.

ויש הבדל גדול בין שוגג לפשיעה.

אני מבין שאתה לא מעודכן על כל הרציחות שיש במגזר החילוני כמעט מדי שבוע יש סיפור חדש. הייתה תקופה של רציחות הורים את ילדיהם או בני זוגם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:05 לינק ישיר 

באבא, אל תרקוד על הדם! אם אתה שונא את הרבנים האדמורי"ם ואת הציבור החרדי, (כמו יחידים מהפורום הזה) אל תשמח לאיד, ואל תנצל טרגדיה כה גדולה [ובפרט כשישנם עוד פצועים המפרפרים בין חיים למוות ה"י], להצדיק את הקנאה והשנאה האוכלת אותך ונוגסת ממך ללא רחמים, הירגע והתאפק זמן מה, ואפילו אם זה קשה לך, אנא עשה זאת לרפואת הפצועים, אפילו שהם מהחרדים שנואי נפשך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:05 לינק ישיר 

צריך לזעזע את אמות הסיפין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "הרצח החרדי הראשון"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext