אבקש חוות דעת מהחברים לגבי בר מים שברצוני לרכוש יש את התמי 4 המוכר .יש את הבר שאפשר להשתמש בשבת כמו נגה שבת .. ונועם 1.. אם למישהוא יש נסיון בנושא אשמח כי יש הרבה. טענות בענין והרבה דעות.....תודה....
אני אחרי ששמעתי על הרבה בעיות החל מגו'קים ונמלים ועד תקלות תפעול בנוסף לעלויות הגבוהות של המנורה והמסננים החלטתי להמתין עד שאתקל במכשיר אמין וטוב גם מבחינת הוצאה תפעולית. בכל מקרה בוודאי שהכיוון שיהיה מתאים לשימוש בשבת ואם אפשר גם תוספת לסודה זה יתרון.
סודה: יש לתמי 4 עם סודה - אבל זה יקר מאד - 40 ש"ח בערך ל-40 כוסות ברמה הגבוהה של ההגזה. אבל יש גם יתרונות: זה תמיד מוגז בדיוק כמו שאתה רוצה (מי לא סגר את הבקבוק עד הסוף???), זה תמיד קר ממש (מי לא החזיר/שם מלכתחילה במקרר???). אז תלוי מה השיקול העיקרי ומה הצורך והכמות... לשבת כבר הרבה יותר זול ויעיל לקנות בקבוקים סגורים במקום למלא מראש אל תוך בקבוק משומש (וכל בלון זה רק 4 בקבוקים בערך - 40 ש"ח!!!)...
מנסיון אישי. תמי 4 מוצלח ומושלם לא עושה בעיות בנוגע לנועם 1 לא להתקרב לזה בכלל. לא בשבת ולא בחול רק בעיות כל הזמן אמנם הטכנאי מגיע אבל רק משחק במכשיר ולא מתקן כלום ולרוב גם מקלקל עוד. במשך שנתים המכשיר שכב אצלי עד שזרקתי אותו. ומיד חזרתי לתמי 4
נשלח ב-18/11/2020 12:10
השיטה של נועם 1 זה לשלוח טכנאי כמה פעמים עד שעובר הזמן עפ"י חוק שאפשר להחזיר ואז לך תדבר אל הקיר. את המכשירים האחרים אני לא מכיר חוץ מתמי 4 המצוין
נשלח ב-18/11/2020 12:59
חחחח נעם1 זה גלגול של אפיקים והמים צלולים... רק המאה הראשונים שיתקשרו יקבלו בחינם .. בחינם !!!
נשלח ב-18/11/2020 13:32
מצטרף לקודמים מיניבר טוב - רק תמי-4 חסרונות, יקר ולא לשבת.
נועם וכל השאר לא שווים כלום
נשלח ב-18/11/2020 14:13
אוסמוזה הפוכה תת-כיורי של תמי 4 (בלי שום חלק חשמלי), רק צריך למצוא חנות טובה לסננים. רק מים קרים. מתאים לשימוש בשבת.
נשלח ב-18/11/2020 14:32
ארנונה
לי יש תמי 4 ואני מרוצה מאוד .
אכן הסננים והנורה שצריך להחליף פעם בשנה יוצא כ720 שח (משהו כמו 60 שח לחודש)
הנל כולל גם שירות ואחריות מלאים.
אגב, בזמנו שאלתי כמה עולה רק הסננים בלי השירות וזה יצא יותר יקר.
בקיצור מכריחים אותך לקחת את השירות והסננים ביחד.
שאלת אגב: אמר לי פעם מישהו שניתן לקנות את הסננים בכל טמבור, וזה יוצא יותר זול. אני לא בדקתי את העניין. אולי מישהו פה יודע על זה משהו?
נשלח ב-18/11/2020 21:20
תמי 4 יקר וטוב. כל השאר בליגה נמוכה. אין ממש פתרון טוב לשבת .חבל להשקיע כסף בדברים נחותים.
אכן הסננים והנורה שצריך להחליף פעם בשנה יוצא כ720 שח (משהו כמו 60 שח לחודש)
הנל כולל גם שירות ואחריות מלאים.
אגב, בזמנו שאלתי כמה עולה רק הסננים בלי השירות וזה יצא יותר יקר.
בקיצור מכריחים אותך לקחת את השירות והסננים ביחד.
שאלת אגב: אמר לי פעם מישהו שניתן לקנות את הסננים בכל טמבור, וזה יוצא יותר זול. אני לא בדקתי את העניין. אולי מישהו פה יודע על זה משהו?
יש מעקף לסננים ואז מתקינים סנן קוקוס מאחורי הבר על הצינור עלות של כ50 שקלים למעקף ו30 שקלים כל סנן בנורה אין שום טעם היא מיועדת להרוג חיידקים שין במים בגלל הכלור וכאשר יש תקלה ומשרד הבריאות מודיע להרתיח את המים אז הם אומרים שאי אפשר לסמוך על הנורה לי יש ככה כבר 10 שנים תמי 4 בלי לדלם סכומים הזויים