יין מוסקטו של "יקבי רמת הגולן" עולה בטעמו בהרבה על יין "ברטנורא" מאיטליה,
כך אנשים קונים יין מיובא יקר בהרבה והרבה פחות טעים.
(אולי הבקבוק הכחול מושך אותם)
נשלח ב-24/3/2018 23:28
רעיונוביץ כתב:
בנוסף יש חובה לשתות יין ביום טוב וגם בחול המועד
אני ממליץ על יין מוסקטו של "יקבי רמת הגולן, הוא מאוד מאוד טעים !
ושוב יש בו רק 6% אלכוהול, כך שאפשר לתת אותו לנערים ללא לפגוע בבריאותם כלל.
וגם לנהוג זמן קצר (יחסית ליין רגיל ! ) לאחר שתיית היין.
ההכשר הרב אברהם אוירבך שליט"א רב העיר טבריה
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 22/03/2018 21:42:41
במה שאינו משנת שמיטה יש ביקבי רמת הגולן גם את ההכשר OK שנחשב ע"פ המומחים כמוסמך יותר.
נשלח ב-24/3/2018 23:59
אני החלטתי ללכת השנה אל היין של אור הגנוז כוס ראשון חצי מתוק "עמוקה" כוס שני קברנה אדום יבש "מרום" כוס שלישי קברנה אדום יבש "הורקונוס" 2011 כוס רביעי אדום מתוק של "פסגה" בסגנון קהור כוס אליהו נכבד בקברנה של "הר סיני" גםצאדום מתוק בסגנון קהור למי שיש רעיון יותר טוב שיכתוב כמה שיותר מהר כי מחר אני אמור לקנות את היין
אני החלטתי ללכת השנה אל היין של אור הגנוז כוס ראשון חצי מתוק "עמוקה" כוס שני קברנה אדום יבש "מרום" כוס שלישי קברנה אדום יבש "הורקונוס" 2011 כוס רביעי אדום מתוק של "פסגה" בסגנון קהור כוס אליהו נכבד בקברנה של "הר סיני" גםצאדום מתוק בסגנון קהור למי שיש רעיון יותר טוב שיכתוב כמה שיותר מהר כי מחר אני אמור לקנות את היין
לא מכיר את כל היינות שלהם, אבל אור הגנוז מייצרים יינות איכותיים לא מבושלים בהכשר מהודר
לא מכיר את כל היינות שלהם, אבל אור הגנוז מייצרים יינות איכותיים לא מבושלים בהכשר מהודר