| נשלח ב-16/6/2018 22:53 |
|
| |
כך נראית "שמירת שבת" בפיקוח סרסורי הדת
טיסת אל על שהמריאה מניו יורק לתל אביב ביום שישי, נחתה נחיתת חירום בקנדה, לאחר שנוסעת לא חשה בטוב, לאחר מכן המטוס טס ליוון, ונחת בשדה התעופה באתונה, כשהנוסעים הדתיים נשארים שם למשך השבת.
חברת אל על שכרה שני מטוסים מחברת סאן דור שהחזירו את הנוסעים שאינם שומרים שבת לארץ, והמטוס של אל על חזר לארץ ריק רק עם אנשי הצוות עליו, כשהמזוודות של הנוסעים נמצאים בתא המטען. כך דווח בחדשות 2.
מדיווח שהגיע ל'בחדרי חרדים' עולה כי המטוס נחת בשדה התעופה באתונה 20 דקות לפני השקיעה ולפיכך כ-25 שומרי שבת נשארו לשבות במהלך השבת בשדה התעופה באתונה, כשבית חב"ד המקומי דאג להם לאוכל ולשאר צרכי השבת.
מאל על נמסר כי נוסעים שביקשו לחזור ארצה במהלך השבת הופנו לטיסות של מפעיל אחר. מטוס אל על שב בטיסה לא מסחרית כטיסת מטען ארצה ועליו אנשי צוות בלבד. הנוסעים, שומרי השבת ישובו ארצה היום בערב. אל על אינה מטיסה נוסעים בשבת וכך היה גם הפעם.
אוי להם לסרסורי הדת מיום הדין!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2018 17:32 |
|
| |
כשבית חב"ד המקומי דאג להם לאוכל ולשאר צרכי השבת....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2018 20:02 |
|
| |
כמובן שאין הכוונה לנוסעים ששבתו באתונה אלא לישראבלוף של חברת אל על "השומרת שבת" בהשגחתו של "סרסור השבת" הנוכל גולדקנוף ושות' שהטיסה את שאר הנוסעים תחת הקוד של סאן-דור.
תזכורת: המטוס המריא "אל-על" ונחת בשבת כ"סאן-דור"
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2018 22:03 |
|
| |
גולדקנוף איכה?...
לאחר הנחיתה באתונה החליטו באל על לא לפרוק את המטוס. כלומר, הנוסעים נשארו ללא מזוודות והמתינו לטיסות שיקחו אותם לישראל, והנוסעים החרדים נשארו באתונה. לאחר שכל הנוסעים ירדו מהמטוס, הוא שב והמריא עם אנשי הצוות ועם המזוודות של הנוסעים ונחת בנתב"ג סמוך לשעה 20:00 בערב, יום ששי.
הנוסעים שהמתינו לטיסות של ישראייר הגיעו לתל אביב בשעת לילה מאוחרת וסיפרו כי שתי דיילות של אל על המתינו להן וחילקו סוכריות.
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 17/11/2018 20:07:21
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2018 23:18 |
|
| |
אל על היא חברה פרטית. אגב, ללא קשר לנ"ל. מזמן מזמן הפסקתי לטוס אל על. הם גם שקרנים ויקרנים. והלקוח כלל לא רלוונטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2018 00:22 |
|
| |
אל על היא חברה ציבורית ונמצאת כעת תחת חקירה של הבורסה על דליפת מידע פנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2019 23:23 |
|
| |
לה''ו. סיעת השאבעס גוי, במפלגת יהדות התורה המקדמת..ע''מ להתקדם, צריך כסף, הרבה כסף. באבל'ה. במקום לבכות, תעשה את מה שהח''ח אמר לאלמנה שהשייגעץ הפך לה את דוכן התפוחים. תתכופף ותרים גם אתה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2019 19:13 |
|
| |
וכמובן שהמושחת גולדקנוף מייצג נאמנה את שיטת מורו ורבו רבאיי ליצמן אשר כידוע לוחם "מלחמת חרמה" נגד חילולי השבת...

|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 22:57 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | סרסור השבת הראשי פונה לציבור ב"קריאת קודש"...

|
|
לה''ו. מי יודע היכן גר הגולדנוף הלז? זה יהיה משעשע להסריט את מד החשמל שלו מחר, ולהראות בפעם המי יודע כמה את ערוותו ברבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2020 01:03 |
|
| |
אל על אינה חברה שומרת שבת,
אל על היא חברה לאומית - וכחברה לאומית היא לא טסה בשבת
לידיעתכם : המוסך של אל על (שבו מתקנים את המטוסים ומטפלים בהם) פועל כל השנה כולל שבתות,
אגב: כך פעם אמרו לי באל על,
המטוסים של אל על שטסים במוצאי שבת,
עוברים הכנות ותדלוקים בשבת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2020 01:08 |
|
| |
כאחד שגר בעיר שהנתיב מסלול ההמראה מעלינו...
| רעיונוביץ כתב: |  |
אל על אינה חברה שומרת שבת,
אל על היא חברה לאומית - וכחברה לאומית היא לא טסה בשבת
לידיעתכם : המוסך של אל על (שבו מתקנים את המטוסים ומטפלים בהם) פועל כל השנה כולל שבתות,
אגב: כך פעם אמרו לי באל על,
המטוסים של אל על שטסים במוצאי שבת,
עוברים הכנות ותדלוקים בשבת.
|
|
תמיד תמיד מטוסי אל על עברו עלינו בשבת.... מוחכרים, מושכרים, או איך שתקרא לזה. טסים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2020 01:43 |
|
| |
מדובר על גולדקנוף חסיד גור נדלן שגר בירושלים. עושק הגננות !! ואף אחד לא שכח את החרם המדומה נגד שפע שוק בגלל אינטרס כלכלי !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2020 01:51 |
|
| |
האם יש לגולדקנופף גנרטור בשבת, או שהוא חושש לחילול שבת של העובדים רק אחר תשעת הימים?
|
|
|
|
|