האם עקב חילופי השלטון בבית שמש פרוייקט סילמן יקבל סו"ס היתר בניה?
יש פרויקט בנאמנות הרב סילמן שמנוהל ע"י היזם מאיר כהן ותקוע כבר 9 שנים אם אני מבין נכון אז ישעיהו ארנרייך אמור להתמנות ליו"ר ועדת משנה לתכנון ובנייה האם עכשיו עקב חילופי גברי סוף סוף יקבלו היתרי בניה? או שמא להיפך.. מי יודע להעריך לאן נושבת הרוח?
נשלח ב-2/12/2018 17:21
אל תהיה תמים נח לסילמן לא לקבל היתרים הוא צובר בינתיים לכיסו כבר תשע שנים ריבית על עשרות מליונים.
לפי הקואליציה החדשה, אם אתם מגור או מבעלז תמשיכו לקבל בניין, ואם אתם לא מגור ומבעלז אז תמשיכו לא לקבל בניין. ומי שדאג למוסדות החינוך של גור ובעלז בשנים האחרונות, הוא זה שימשיך לדאוג לחינוך בעיר בשנים הקרובות – דהיינו למוסדות של גור ובעלז.
ואולי כן נראה רק שינוי אחד: יתכן ועוד כמה חסידויות יצליחו להתקבל ל'רשימת המקבלים' במשמרת של עליזה בלוך. אבל אם אתם אמריקאים, מודרניים, ליטאים וספרדים – אז אנא, תשכחו מעליזה בלוך בשנים הקרובות, היא לא פה בשבילכם.
יש פרויקט בנאמנות הרב סילמן שמנוהל ע"י היזם מאיר כהן ותקוע כבר 9 שנים אם אני מבין נכון אז ישעיהו ארנרייך אמור להתמנות ליו"ר ועדת משנה לתכנון ובנייה האם עכשיו עקב חילופי גברי סוף סוף יקבלו היתרי בניה? או שמא להיפך.. מי יודע להעריך לאן נושבת הרוח?
מזה זמן שמציעים לי לרכוש זכויות. הובטח לי שכל ההיתרים התקבלו וכבר מתחילים לעלות על הקרקע. אז מה האמת?
נשלח ב-2/12/2018 22:55
momeir כתב:
momeir
חריף_ומקשה כתב:
מזה זמן שמציעים לי לרכוש זכויות. הובטח לי שכל ההיתרים התקבלו וכבר מתחילים לעלות על הקרקע. אז מה האמת?
עוד תמים שהתפקח ומנסה לצאת מהפרוייקט ומחפשים תמים שיכנס במקומו זאת המשמעות היחידה.
עוד תמים שהתפקח ומנסה לצאת מהפרוייקט ומחפשים תמים שיכנס במקומו זאת המשמעות היחידה.
לכאורה, מבחינה כלכלית זה עסק ממשתלם. התלבטתי ועדיין מתלבט רק כי זו 'קבוצת רכישה' ויש בזה סיכון . מבחינת האישורים נציגי הקבוצה נתנו לי להבין שהעניין סגור ואפשר לצאת לדרך . איך אני יודע האם הם דוברי אמת? איך מקבלים מידע אוביקטיבי שאכן כל האישורים ניתנו ?
נשלח ב-2/12/2018 23:53
momeir כתב:
momeir
נחתום כתב:
momeir כתב:
momeir
חריף_ומקשה כתב:
לכאורה, מבחינה כלכלית זה עסק ממשתלם. התלבטתי ועדיין מתלבט רק כי זו 'קבוצת רכישה' ויש בזה סיכון . מבחינת האישורים נציגי הקבוצה נתנו לי להבין שהעניין סגור ואפשר לצאת לדרך . איך אני יודע האם הם דוברי אמת? איך מקבלים מידע אוביקטיבי שאכן כל האישורים ניתנו ?
לא יודע אם האישורים ניתנו. אני כן יודע שכבר לפני כעשור הם אמרו שכל האישורים בידיים שלהם.