| נשלח ב-3/11/2019 10:04 |
|
| |
השאלה הכי מעניינת אותי,
התפקוד של גנץ בכל הסיפור ואכמ"ל
מה יכולת התפקוד שלו........
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 10:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 10:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 10:45 |
|
| |
מה איכס, האיכס הקול דלא פסיק
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 10:50 |
|
| |
לה''ו. והגדויילים אמרו שמי שגולש בנט עובר על ג''ע. עכשיו שזה נוגע לך, תמציא ק''ן תירוצים, כי מה שכתבת זה לא לצורך עבודה. בושה וחרפה . נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 03/11/2019 08:53:49
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 11:00 |
|
| |
למה פתחת עוד אשכול??
אשכול אחד בנושא כבר מחקו הבוקר. ארור מכה רעהו. מציצנות מגעילה. עלאק "לא אוהב להיות צהוב" נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי הבן_החמישי ב- 03/11/2019 08:58:44
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 12:10 |
|
| |
| פרקש כתב: |  | | מה איכס, האיכס הקול דלא פסיק |
|
בעידן האינטרנט אין שום משמעות לקלא דלא פסיק כל צרוע וזב חוטם יכול באנונימיות גמורה להשמיץ מישהו ולגרום לקלא דלא פסיק בלי להעמיד את אמינותו במבחן, אחרי זה יבואו כל 'טובי הלב' ויאמרו שהם רק אומרים שיש קלא דלא פסיק (בדרך כלל גם באנונימיות)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 13:17 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  |
|
בעידן האינטרנט אין שום משמעות לקלא דלא פסיק כל צרוע וזב חוטם יכול באנונימיות גמורה להשמיץ מישהו ולגרום לקלא דלא פסיק בלי להעמיד את אמינותו במבחן, אחרי זה יבואו כל 'טובי הלב' ויאמרו שהם רק אומרים שיש קלא דלא פסיק (בדרך כלל גם באנונימיות) |
|
וזאת מנין לך? גם קלא דלא פסיק מתחיל מאחד צרוע וזב שמטנף פיו על הכיעור והדומה לו על מישהו/י, ומכיון דלא פסיק - אומרים שיש דברים בגו. היום, בעוונות, רשות הרבים היא גם ברשת החברתית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 13:29 |
|
| |
אני לא יודע אם זה הסוף שלה או לא. גם גירושים הם עדיין לא הסוף.
אבל לחשוב על אשה אחת, שהיה בכוחה למנוע את כל הכאוס המשתולל כעת במדינה. למנוע את עגמת הנפש העצומה שיש כיום לגדולי ישראל, לרבים מגדולי ישראל. למנוע את חילול ה' הנורא של התבטאויות ליברמן. למנוע את כל ההתקפות נגד הציבור החרדי, את ההסתה הפראית, ולהביא לשקט של כמה שנים מכל הבלאגן הזה. כל הכח הזה ניתן לה משמים לתקופה מוגבלת, והיא היתה יכולה להשתמש בו ובחרה שלא לעשות כן.
אני לא הייתי ישן טוב בלילה אחרי פספוס שכזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 13:53 |
|
| |
למה נראה לך שהחילול ה' וההתקפות של ה0מול והתשקורת על זה שהחרדים בוגדים ושקרנים ולא שומרים אמונים למפלגה שהריצה אותם זה עדיף?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 15:51 |
|
| |
אם היה מצב הפוך, והנטישה היתה מהימין למאל כמובן שלא היית שומע ציוץ כמו במקרה רבין, אלכס גוטפרב והמיצובישי, אבל במקרה הזה העליהום והשנאה לחרדית שגנבה להם את השילטון היו עולים על פסטיבל רצח רבין עשרת מונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 16:03 |
|
| |
האם אתם מתכוונים שהסוף לחרדיות שלה או מה? כי גירושין ממש לא מביא לסוף דרך פוליטית.
האם היום אם ינקלביץ תבוא לביקור בבית הספר שרנסקי גם יעשו לה כבוד מלכים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 16:10 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  |
|
בעידן האינטרנט אין שום משמעות לקלא דלא פסיק כל צרוע וזב חוטם יכול באנונימיות גמורה להשמיץ מישהו ולגרום לקלא דלא פסיק בלי להעמיד את אמינותו במבחן, אחרי זה יבואו כל 'טובי הלב' ויאמרו שהם רק אומרים שיש קלא דלא פסיק (בדרך כלל גם באנונימיות) |
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 16:17 |
|
| |
קלא דלא פסיק מבוסס על ההנחה "שאם כולם אומרים כנראה שיש בזה משהו" כי הרבה אנשים לא יאמרו דבר שלא יכולים לעמוד מאחוריו, כאשר כל אחד יכול להשמיץ אחרים באנונימיות ללא כל מחיר אין לזה כל ערך
|
|
|
|
|