בית פורומים בחדרי חרדים

סוער באחיסמך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/11/2019 17:39 לינק ישיר 
סוער באחיסמך

יש לי חברה שהמשפחה שלה תקועה כבר שנים בפרויקט,היא מספרת שבשנה האחרונה שרון ופלוק רצו שקט ולכן הם ניהלו מו"מ עם הרוכשים וכנראה שהכול היה משחק כדי שהם יוכלו להתקדם בינתיים עם המכירות של הדירות שלהם

כרגע יש שם בלגן רציני, החברה עצבניים מאוד

היא הראתה לי תכתובות פנימיות מהקבוצה
מצרפת לכם דוגמא

שותפים יקרים,  זה נכון שאנחנו נעשקנו, וכרגע בחרנו לחרוק שיניים ולנשוך שפתיים ולא לעשות עם זה כלום, (להאמין לכל הלוקשים שמוכרים לנו כל הזמן שאוטוטוטוטו... אחרי החגים שאחרי החגים.. יש התקדמות/בוררות/הסכם - זה עדיין נכלל תחת ההגדרה של לא לעשות כלום)

עדיין יש משהו קטן, שכולנו יכולים לעשות.
כידוע, הקרקע ששייכת לנו (כן! הקרקע ששייכת לנו! גם אם לא כולה אבל בוודאי יש לנו בה חלק באופן יחסי) ושעליה הגבירים שרון ופלוק מרימים פרויקטים (או יותר נכון הם מרימים את הפרויקטים על הקרקע ועל גבינו השחוח) נמכרה ו/או נמכרת לאנשים שיכול להיות שלפחות חלקם יראי חטא ומשתדלים להימנע מגזל.
חשוב מאוד, שכל אחד יבהיר לכל בן אדם (הכרזה שמונעת חזקה) שאינו מרשה לאף אחד לעשות כל שימוש בקרקע שלנו
למרות  שהגבירים שרון ופלוק נוהגים - ככל דאלים גבר - במנהג בעלות על הקרקע ומוכרים אותה (חוגגים בעשרות מיליונים על חשבוננו ועוד מרגישים צדיקים שכאילו הם עשו פה איזה מצווה, כאילו עוזרים לנזקקים... פיכס...  ) עדיין זו קרקע שלנו וע"כ כל מי שמעט יראת אלוקים בו, ימנע מלהשתמש בקרקע שאינה שלו.

בברכת גאולה שלמה ב"ב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 17:42 לינק ישיר 

עוד תכתובת בנושא:

אתה צריך לראות איזה תגובות 'הזויות' אני מקבל,
אנשים שכבר נפלו עמוק עמוק בפח, עדיין ממשיכים להתחפר בזבל, להאמין לכל מיני סיפורי סבתא שמוכרים להם, הם בטוחים שזה עניין של ימים עד שהכול יסתדר ריינר/אדלר/יונגר/שטראוך  הבטיחו להם... במפורש במפורש הבטיחו להם (מה הם שקרנים???)

אתה לא תאמין כמה אנשים מוכנים לחיות באשליות העיקר לא להיכנס לדיכאון בגלל המציאות האיומה שבה אנחנו נמצאים

כל אחד ואמונותיו הוא,
יש שמשוכנעים בכל לבם שיש איזה שפן בכובע לשיבר וינגורט סלומון ו'אתה תראה שננצח בסוף' - כאילו מדובר באיזה קוסמים שמחכים לשלוף את הקסם ברגע השיא
ויש את התמימים/טיפשים (תבחר מה מתאים להם..) שבאמת בטוחים שחבורת ריינר ויונגר עושים הכול כדי לעזור לנו ואם רק אדלר יזוז הצידה כולנו נהיה מיליונרים 
ואם אנשים לא היו עושים בעיות אז כבר ממזמן היינו גרים בדירות פנטהאוז משלנו בחצי מחירו (כולל ג'קוזי בנדיבות לב של התמכין דאורייתא שרון ופלוק) 
וקולדצקי הוא בכלל עסקן ציבורי שמקדיש את עתותיו לסייע לאברכים 

יש כאלה שאפילו יש להם הוכחות לטענותיהם - הם דיברו (בעצמם!!) עם יונגר, ויונגר (במפורש!!) אמר להם שהוא מאוד רוצה שהכול יסתיים ואם זה תלוי בו אתמול כבר היה הסכם פשרה אבל מה לעשות שאדלר ואחרים תוקעים הכול?! נו... אז אם יונגר אמר? ברור שאדלר הוא הבעייתי

יש כאלה שוינגורט אמר להם במפורש ש"לא ידאגו", אז תגיד לי אתה, יש מה לדאוג? אם וינגורט לא דואג ברור שאנחנו לא דואגים

הכי הזוי זה מי שכתב לי,  ציטוט: "אתה לא מתבייש???? משפחת שרון והלב הזהב שלהם עושים הכול בשביל לעזור לכם הם מפסידים מיליונים רבים באחיסימך והכול בשמחה ולשם שמיים אל תשאל איפה בכלל הייתה היום בלעדיהם"
ובהמשך הוא כותב, ציטוט:  "אתה יודע איזה צדיק ריינר אתה יודע לכמה משפחות בבני ברק הוא עוזר ופעילויות חסד שהוא כל היום מארגן בשקט ובענווה, איך אתה לא מתבייש לחשוד בו הוא אחד מאנשי החסד האמיתיים שיש היום וכל צעד שהוא עושה זה רק בהנחיית רבנים וגדולי ישראל שלאורם אנחנו הולכים"
תכלס אין לי מה לענות לו, מי שלא הבין עד היום עם מי יש לנו עסק כנראה גם לא מסוגל להבין, אני מקווה רק שיום אחד כשהוא יתעורר זה לא יהיה מידי כואב

עברו 8 שנים ויעברו עוד 8 שנים ואולי גם עוד.. עד שאנשים לא יקלטו שהם בבוץ הם לא ינסו לצאת ממנו
כל זמן שאנשים חיים באשליות, תמיד יהיה מי שיספק להם את האשליה הבאה, פעם קראו לו ריינר שהבטיח שמיד מיד אחרי החגים (כן.. לפני 5 שנים!!!) והיום זה שטראוך שהבטיח עוד כמה ימים התפתחותיות דרמטיות (הבעיה שכבר חלפו חודשים לא ימים)
נציגים חדשים, בוררויות, אריה דביר, ברכות של רבנים, תפילות של מקובלים, - תמיד יהיה מי שמוכן לספק את האשליה למי שחפץ בכך, להם זה לא עולה, רק אנחנו אלו שמשלמים יום יום את המחיר הקשה והכואב ונמשיך לשלם אותו אם נמשיך לחיות באשליות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 17:53 לינק ישיר 

מישהו מוכן פעם לעשות לי סדר מה קורה בפרוייקט הזה? זה אגב, שייך ללוד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 18:00 לינק ישיר 

זה בלוד
יש הרבה פרויקטים מפורסמים אבל זה פחות
אם שמעת פעם על אביעזר קולדצקי הוא אירגן לפני עשר שנים קבוצת רכישה לקנייה של מאות דירות ועד היום הכל תקוע ולא בונים
בגלל שהיה שם איזה עוקץ, אני לא ממש מבינה בדיוק את העוקץ אבל גנבו שם עשרות דירות ומאות מיליוני שקלים
והחברה עצבניים שם על קולדצקי וגם על הגבירים שרון ופלוק שקשורים לזה בדרך כלשהי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 23:14 לינק ישיר 

ומה קורה עם המיזם של סילמן (שגם כן תקוע שנים) בבית שמש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2019 00:26 לינק ישיר 

מה יהיה עם הסוגריים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2019 07:29 לינק ישיר 

רציתם בזול קיבלתם בזול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2019 15:39 לינק ישיר 

זה לא הסיפור של רוטשילד אלא זה הקבוצה של ריינר וקולדצקי ויש שם נוכלות אדירה

דדווח על תוכן פוגעני