| נשלח ב-1/12/2019 13:12 |
|
| |
לימודי אנגלית לילדים חרדים
הבן שלי לומד בתלמוד תורה ואני די מרוצה.
הדבר היחיד שמפריע לי זה שאין שם לימודי אנגלית ואי מעוניין לרשום אותו לחוג או קורס שילמד אותו אנגלית מאפס. מכירים משהו כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2019 13:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2019 14:35 |
|
| |
ehuh
| טיןטין1 כתב: |  | |
|
עדיין קיים? יש פרטי התקשרות? או קישור?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2019 14:51 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2019 14:24 |
|
| |
לפני שאתה ממהר לקורס אנגלית, יש לך עוד כמה דברים על הדרך. אל תשכח שקורס עולה כסף ולפעמים אתה משלם על דבר שאתה לא יודע אם תוכלו לעמוד בו מבחינת הכישרים של הילד או מבחינת הזמן, הרי גם ככה הם הולכים לחיידר מוקדם וחוזרים בלילה.
בדיוק כמו שהם לןמדים ארמיט של הגמרה הם יכולים לקלוט אנגלית. תתחיל להכין שיעורי בית ביחד עם הבנות, זו חוויה מאוד כייפית ומשפחתית, וגם יעורר לך או לזוגתך את האנגלית. כל שלט שאתה רואה ברחוב באנגלית, תתחיל לקרוא איתו, להסביר לו את האותיות, את ההגייה ואת הניקוד, וכמובן לתרגם. יש לך בקבוק על השולחן של ספרינג או גאמפ, תתרגם לו שזה אביב או לקפוץ. וכל זה בחינם זמין ותחת השגחה שלך. כל המדינה מלאה במותגים באנגלית. בנים אוהבים מכוניות אז תסביר לו שזה מזדה וזה וולוו, תקרא איתו ביחד, בשלב ראשון זה יתן לך מענה עד שתמצא קורס או עד שממ"ח יתוקצב ואז תהיה עוד יותר מרוצה ולא רק דיי מרוצה.
בהצלחה רבה. ירבו כמוך בעם ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2019 12:35 |
|
| |
ehuh
| ליידוסית כתב: |  | לפני שאתה ממהר לקורס אנגלית, יש לך עוד כמה דברים על הדרך. אל תשכח שקורס עולה כסף ולפעמים אתה משלם על דבר שאתה לא יודע אם תוכלו לעמוד בו מבחינת הכישרים של הילד או מבחינת הזמן, הרי גם ככה הם הולכים לחיידר מוקדם וחוזרים בלילה.
בדיוק כמו שהם לןמדים ארמיט של הגמרה הם יכולים לקלוט אנגלית. תתחיל להכין שיעורי בית ביחד עם הבנות, זו חוויה מאוד כייפית ומשפחתית, וגם יעורר לך או לזוגתך את האנגלית. כל שלט שאתה רואה ברחוב באנגלית, תתחיל לקרוא איתו, להסביר לו את האותיות, את ההגייה ואת הניקוד, וכמובן לתרגם. יש לך בקבוק על השולחן של ספרינג או גאמפ, תתרגם לו שזה אביב או לקפוץ. וכל זה בחינם זמין ותחת השגחה שלך. כל המדינה מלאה במותגים באנגלית. בנים אוהבים מכוניות אז תסביר לו שזה מזדה וזה וולוו, תקרא איתו ביחד, בשלב ראשון זה יתן לך מענה עד שתמצא קורס או עד שממ"ח יתוקצב ואז תהיה עוד יותר מרוצה ולא רק דיי מרוצה.
בהצלחה רבה. ירבו כמוך בעם ישראל |
|
הרעיון טוב אבל הוא טוב רק בתור התחלה, אבל לא מספיק בשביל דיבור וקריאה
|
|
|
|
|