בית פורומים בחדרי חרדים

בעלזא וועט זיין א וינקול פאר תורה אין יראת שמים ביז משיח וועט קומען?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2019 06:52 לינק ישיר 
בעלזא וועט זיין א וינקול פאר תורה אין יראת שמים ביז משיח וועט קומען?

יקיריי,נוצר הרושם,שהמשיח הגיע ואנחנו לא יודעים על כך?! כידוע שבעלזא יהיה ווינקול לתורה וליראת שמיםרק עד שהמשיח יבוא? אך,כשרואים תמונות של חסידי בעלזא יושבים ישיבה מעורבת לכאורה וצופים בסרטים,ועוד עם חילוניים למהדרין?מכאן אתה לומד:שאנחנו מן הסתם פיספסנו את המשיח?כי בבעלזא התנערו כבר מן ההבטחה לתורה וליראת שמים ביז משיח וועט קומען רחמנא ליצלן!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/12/2019 04:54:20

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2019 07:51 לינק ישיר 

למי שלא יודע יצא כעת מצגת סרט בשם מלכיות של מטה בשיתוף עם הרבה חצרות חסידויות אחרי שהאדמורים בירכו על כך בשביל שהחילונים יראו את הטוב שבחסידות. בשביל להציג בפני החילונים את אור התורה ואת בעיקר אור החסידות. וכמובן את ניצחון הרוח אחרי השואה הנוראית שהיהודים ממשיכים להאמין באלוקים. על אף כל ההשמדה האיומה שלא הייתה מאז ימות עולם. מדובר בכמה בודדים שאחראים על הקשר בין היוצרים ועוד אנשי מינהלה בודדים בלבד. וביניהם אני אף מזהה איזה חסיד מחסידות ידועה בבני ברק. תרגיעו ....החברה ממכניבקא מביאים פה דברים ממוחזרים, אחרי שהכניסו את זה כבר באתר המטונף של שאולזון וכידוע הוא לא עובד בחינם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2019 08:37 לינק ישיר 

מן התמונות אתה למד שגם חסידי בעלזא אמורים לגלות את "האור" שבחסידות-תורה?!אל תנסה לטהר את "השרץ" בק"ן טעמים!  ולנסות להשמיץ אדמורים שלא נטלו חלק במיזם! או לפחות הבינו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2019 09:45 לינק ישיר 

כמה בעלזערים ישנם שם?

ממה שאני ספרתי הם לא עולים לאצבעות הידיים שיש לי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2019 14:23 לינק ישיר 

ה"וינקל" של בעלזא  שעליה דיבר השר שלום נמצאת ברחוב ברטנורא פינת רחוב רש"י בבני ברק,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2019 14:56 לינק ישיר 

בונדמן
אם תכנס לשם ערב אחד ותראה את ה'יושבים' שם (יושבי קרנות כפשוטו), לעומת עשרות שיעורי התורה המתקיימים באותה שעה בביהמ"ד של בעלזא בירושלים, אזי תתבייש ממה שכתבת כאן.
ואני רחוק מאד מלהיות בעלזער.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2019 21:26 לינק ישיר 

כבר לא מדובר בערוץ הידברות אלא בתכנית טלויזיונית של ממש, וכמו בעבר כשהאדמו"ר עמד בראש המחנה של פורצי גדרי ראשונים, גם פה האדמו"ר מבעלז הוא החלוץ אשר לפני המחנה להכשיר טלויזיה בדלת הראשית וכמה מביך לראות את המחזה של אברכים לבושי שיראין יושבים וצופים בישיבה מעורבת בהקרנת בכורה של סרט שראשי החסידות רקחו שגם החילונים יידעו "בעלז איז איבער אלץ", 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2019 21:49 לינק ישיר 

לא יאומן פורצי הגדר פירחחי מכניבקא ששילמו הון תועפות טבין תקילין לאתר המטונף של שאולזון והחזיקו אותו שנים על הגדר במקום להזרים את הכסף הזה לבניין הגרניוזי האימתני שרובו ריק לחלוטין בבני ברק שאברכים נקרעו מפיהם לתרום עוד ועוד ,אברכים שלא חולמים על לגמור את החודש, והמטרה מקדשת את האמצעים כאשר בשביל הצורך להשמיץ את בעלזא הם דאגו לו לתשלומים ובגלל זה האתר שלו נשאר עם מזומנים וחמצן להשמיץ גם אדמורים אחרים ש הושמצו באתר המטונף כי צריך למלאות את האתר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2019 05:13 לינק ישיר 

האם המחלוקות בעלזא מכנובקא ,סאטמר ועוד גם סוקרה בסרטון,אני יוצאת מתוך הנחה,שבעלזא לא הייתה נלחמת אם לא היו במלחמות האלה לפחות קורטוב של חסידות,אידישקייט,או לכל הפחות כבוד בית בעלזא?שדה 9צילייגער,ספר לנו כי אנחנו לפחות רובנו לא היה לנו הזכות המפוקפקת לצפות בסרטון! לא השגנו פופקורן.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 03/12/2019 03:14:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2019 07:14 לינק ישיר 

אני רואה כשבן אדם מתכוון באמת לפעול למען אידישקייט, כמוני,אז הוא לא אמור לחשוב אם פעולתו תצליח,או שחבל על הזמן?אני כבר רואה שפעולתי הצליחה,מתי ראינו את שדה 9מגיב באשכול המלצה ללימוד אור החיים? אבל כשרצונו לדחוק את האשכול שפתחתי,אז הצדיקול שדה 9 מתחיל לגלות עניין באור החיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2019 07:26 לינק ישיר 

מה זה "ישיבה מעורבת לכאורה"?
מה זה הלכאורה? היה מעורב או לא?
ומה זה "צופים בסרטים" הרי מדובר בסרט אחד ספציפי שנעשה על חרדים נטו, סרט דוקומנטרי היסטורי נטו

אילו היית מביא פרטים יבשים, היינו מבינים מה כואב לך
אבל כשהדברים מוצגים בצורה דוחה ומתעתעת, ואתה מציג את עצמך כחרדי (אמנם כאישה אבל לא אתייחס לזה, כבר דנו מספיק אחרים בכך) אני מתחיל להבין שרק השיעמום והרצון לזכות בתהילה של "וואלה אשכול יפה כתבת"
גם במחיר של לכלוך על ציבור גדול ויקר.
כמה חבל

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 03/12/2019 05:33:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2019 07:40 לינק ישיר 

לא הבנתי, זה השיטה כשאין מה לענות לצעוק "קישטא מפה"? זה הדרך? 
הרי אין ספק כי מדובר בפירצה בחומה שהיהדות החרדית נלחמת עליה בחירוף נפש ומזה הרי נובע כל האיסור על הסמארטפונים וההצגות, עליהם גם חתומים רבני בעלז, וגם אם אתה טוען כי היוצרים הם חרדים, והם לא חרדים בעליל, אז לשבת בצוותא חדא גברים ונשים כשבראש השורה יושבת הרבנית מבעלז, וצופים בסרט, זה חמור כפליים. כל תירוץ והתחמקות לא יסירו את החרפה הזאת. ולא יכהו את הבושה שדווקא בעלז הם פורצי הגדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2019 08:03 לינק ישיר 

הפירצה היחדה היא ההשמצות שלכם ושאתם מבזבזים את חייכם 24/7 בשביל לנסות להשמיץ, ושיש לכם לא מעט ניקים בשמות שונים ומשונים מדובר במצגת סרט "מלכיות של מטה" שבהן לראשונה בשיתןף עם כמה חצרות חסידויות באישור האדמורים של אותם חצרות, מובא עולם החסידות בצורה ראוייה ומכובדת ונקייה לציבור החילוני, הרבנית מבעלז מיותר לציין מעולם לא ישבה באירוע מעורב... ובכוונה אתה מערבב בשביל להשמיץ, היא ראתה את הקרנת הסרט עם נשים בצורה פרטית בלבד, כמו שיש מצגות לנשים בכל מקום כל הזמן וזה אף מתפרסם בעיתונות החרדית כל חול המועד וחנוכה ועוד הסרט שהוקרן במקום אחר לציבור החילוני רוואים שמה כמה אנשים שנראים חסידיים אין לזה שום קשר לרבנית ולבעלז דרך אגב אני בכלל מזהה שם מישהו מחסידות ידועה בבני ברק שיושב שם כאשר אלו שיושבים שם הם אנשי מקצוע שליוו את הקמת הסרט והפעלתו

תוקן על ידי שדה9 ב- 03/12/2019 06:04:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2019 08:51 לינק ישיר 

דבר אחד אני לא מבין
אם הרעבעס ממחנובקא ובעלזא השלימו, וכבר כיבדו את המחנובקער בברכה אחריתא בחתונת בעלזא
למה החסידים שלו ממשיכים במחלוקת?
יש כאן משהו שלא קשור למחנובקא, וזה השמצה בשביל פתיחת אשכול, ויודע מה? גם אם הכל נכון, עדיין דוחה ללכלך ככה רק בשביל תשומת לב בשביל הניק, אפילו לא לבן אדם עצמו אלא לניק שלו, משהו פסיכי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2019 13:02 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
ה"וינקל" של בעלזא  שעליה דיבר השר שלום נמצאת ברחוב ברטנורא פינת רחוב רש"י בבני ברק,

גם שם מקרבים את הבנש"קלעך של אדמו"ריכם שמשרתים בצה"ל לתפארת מדינת ישראל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2019 22:44 לינק ישיר 

ניק פארק.דברים כדורבנות!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בעלזא וועט זיין א וינקול פאר תורה אין יראת שמים ביז משיח וועט קומען?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext