בית פורומים בחדרי חרדים

מרוץ ההחתמות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2019 10:32 לינק ישיר 
מרוץ ההחתמות

אינני מבין למה רצים אחרי הקוקו בידיעה מוכחת שזה בדיחה ורק פרסומת בשבילו להשאר רלוונטי איכשהו.
לדעתי לא צריך לבזות אותו כעת בפומבי אלא להתעלם ולומר ש2 הצדדים ניסו ולא הצליחו ואין טעם להארכה מלאכותית. אסור לתת לליברפוץ להשאר רלוונטי .מצד שני אסור לבזות ולהשפיל אותו כי אז בוחריו (הטיפשים) בדווקא יתאחדו מאחוריו .
העובדה שהמטורלל הזה לא נופל סופית בסקרים מה שכן היה אמור לקרות במצב נורמלי מעידה לדעתי שלבוחרים שלו אין לאן ללכת אם לא הוא ולכן הם ממשיכים איתו .חלק גדול מהם אני מניח שהם רוסים ומעדיפים מפלגה רוסית ולא כאילו רוסית וגם אוהבים את סגנון דיבורו ההחלטי והברוטלי. עדיין איני מבין מי הם שאר בוחריו שהולכים אחרי השטות הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2019 11:41 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
מרוץ ההחתמות

אינני מבין למה רצים אחרי הקוקו בידיעה מוכחת שזה בדיחה ורק פרסומת בשבילו להשאר רלוונטי איכשהו.
לדעתי לא צריך לבזות אותו כעת בפומבי אלא להתעלם ולומר ש2 הצדדים ניסו ולא הצליחו ואין טעם להארכה מלאכותית. אסור לתת לליברפוץ להשאר רלוונטי .מצד שני אסור לבזות ולהשפיל אותו כי אז בוחריו (הטיפשים) בדווקא יתאחדו מאחוריו .
העובדה שהמטורלל הזה לא נופל סופית בסקרים מה שכן היה אמור לקרות במצב נורמלי מעידה לדעתי שלבוחרים שלו אין לאן ללכת אם לא הוא ולכן הם ממשיכים איתו .חלק גדול מהם אני מניח שהם רוסים ומעדיפים מפלגה רוסית ולא כאילו רוסית וגם אוהבים את סגנון דיבורו ההחלטי והברוטלי. עדיין איני מבין מי הם שאר בוחריו שהולכים אחרי השטות הזו.

הוא לא נופל בסקרים כי הוא מסתמן כמושיע החילונים, ויש 10 אחוז מהעם לפחות (גם מצביעי לפיד) שמוכנים לשים על הטיקט הזה את הקול שלהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2019 21:53 לינק ישיר 

הולכים לבחירות ההצגה הולכת להיגמר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מרוץ ההחתמות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext