| נשלח ב-11/12/2019 02:31 |
|
| |
תרשמו: ביבי נותן את השלטון לשמאל על מגש של כסף
אגואיסט חסר תקנה, העיקר שגדעון סער לא יירש אותו
אין שום סיבה להעריך שהימין יגדיל את כוחו בבחירות הללו, ביבי שלף כבר את כל הקלפים מהשרוול, הקסם פג, כעת נותר לו רק הקלף של 'תמות נפשי עם פלישתים'
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 03:54 |
|
| |
סתם סקרנות, מתי אתה ויתרת בפעם האחרונה על תפקיד ונתת אותו למישהו אחר שטוען שהוא מגיע לו? תרשה לי לנחש שזה לא קרה לאחרונה. אז גם אתה אגואיסט חסר תקנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 08:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 08:41 |
|
| |
זה לא גדעון סער.זה החסינות שהוא מקווה לקבל מהגוש החדש?הא בהא תליא!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 09:05 |
|
| |
עזוב לרגע את ביבי אישית, אתה מבין שאם הימין לא ילחם כעת בכל הכח נגד הפרקליטות ומערכת המשפט, כל ראש ז ממשלה אחר שיבוא יהיה מודע לכך שאם הוא לא יבוא טוב בעין לפרקליטות, הוא ישב בכלא? במילים אחרות, מבצעים כאן הפיכה שלטונית ואתה מטעמי נוחות רוצה לשתף איתה פעולה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 09:06 |
|
| |
אם ביבי מרים ידים, לא רק הוא ירגיש חסר אונים מול הממסד הדורסני המשאלני הדיקטטורי, אלא כל ימני במדינה, כולל אנחנו החרדים הנמצאים במקום הזה של המתרס, אין ספק שהממסד המשפטי חיפש אותו, המציא עבירה שלא נחקרה עד היום - סיקוד אוהד כשוחד, אפשר ברגע זה להכניס עשרות פוליטיקאים מכהנים על הסעיף הזה אם ישקיעו בכל אחד כמה שנות חקירה ומליוני שקלים אסור שזה יקרה! אסור להרים ידים מול הממסד המשפטי! ביבי צריך לשרוד את זה ואז לעקר חוקית את כל הממסד מהמסד ועד טפחות.
אגב גם גדעון סער אהובך, אחרי שנה של חסד יתחיל לשלם את מחירו של ראש ממשלה ימני מוצלח (אם יהיה כזה..) יש לו כזכור קופת שרצים ענקית בשושו מאחורי גבו, בגללה הוא פרש מהפוליטיקה לפני כשנתיים מה שהיה עם ביבי קטן על מה שיהיה איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 09:13 |
|
| |
וביבי זה ימין ? הוא ישנה את מערכת המשפט? יבנה התנחלות ? ילחם בטרור ? יפנה את הבדואים ?
צאו מהסרט או שתיקנו פופקורן....
הדבר היחיד שביבי נתן זה אשליה לימין ולפריפריה שהוא שולט ולא האשכנזים מת"א
את אחן אל חמאר הוא לא פינה למרות שיש לו הכשר של בג"ץ אבל עשרות בתים של מתנחלים כן פינו ברור שביבי הבטיח על כל בית שפונה הוא יבנה שכונה ... הבטיח... בכל בית אבלים שנרצחו מטרור ביבי הבטיח עוד בניה וכמובן שלא קיים רק הקים עוד ועוד וועדות למרוח עוד נשאים עד הציבור ישכח מה כואב לו
ביבי חסם כל חוק שניסה לעשות שינוי בביתי מהשפט או בסמכות היועץ !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 09:16 |
|
| |
לה''ו אפיקטויזען. רשמתי בפני ששמולאני נותן לסמולנים את השלטון... איש חשוב. אל דאגה, ביבי ישרוד, ו... ימשיך לחזק את החונטא... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 11:19 |
|
| |
גרשום
צריך להבין ולהפנים שתם עידן נתניהו. הוא כבר פגר פוליטי. השאלה היא אם ירפה את לפיתתו את הליכוד או שיוריד אותו שאולה יחד איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 11:57 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | גרשום
צריך להבין ולהפנים שתם עידן נתניהו. הוא כבר פגר פוליטי. השאלה היא אם ירפה את לפיתתו את הליכוד או שיוריד אותו שאולה יחד איתו. |
|
ממש לא בטוח, רק לפני חצי שנה הימין היה על סף ה-65 מנדטים. יש סיכוי יותר מסביר שבקמפיין חזק ביבי יצליח להביא 61. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 13:15 |
|
| |
אם היה לליכודניקים שכל. הם היו שמים בראשם את בנט. שהוא היחיד שיכול להיכנס לנעליים של ביבי (סיירת מטכל, אנגלית משובחת, כריזמה) הולכים לבחירות. ואם משיגים 61 ממנים את ביבי לנשיא המדינה (לנשיא המדינה יש חסינות דיונית.) ואחרי 7 שנים ממנים נשיא שיתן חנינה מוחלטת לביבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 13:55 |
|
| |
מה בדיוק יקרה שכגדעון סער ייבחר לראשות הליכוד?
גנץ יסכים להיות שני ברוטציה? הימין יהיה 61 בלי ליברמן?
מה חושבים אלו שאומרים שביבי מזיק לשלטון הימין?
רק מה הנושא שביבי לא נותן לגנץ את השלטון אלא גורר את המדינה לעוד בחירות- -מה זה קשור בדיוק לשלטון ימין? בינתיים יש ממשלת מעבר ימנית!
תוקן על ידי אויויוי ב- 11/12/2019 12:11:08
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 20:55 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | סתם סקרנות, מתי אתה ויתרת בפעם האחרונה על תפקיד ונתת אותו למישהו אחר שטוען שהוא מגיע לו? תרשה לי לנחש שזה לא קרה לאחרונה. אז גם אתה אגואיסט חסר תקנה? |
|
מה הקשר בין זה למה שכתבתי ? מעולם לא ציפיתי מפוליטיקאי שיוותר, ודאי לא מביבי, אבל אין כאן ויתור, יש כאן גם לי גם לך לא יהיה ועל הדרך לא יהיה לכל מצביעי הליכוד והבלוק כמובן שביבי מצידו יטען שיהיה גם יהיה והוא ינצח בגדול ויקים ממשלת ימין מהגוש בלבד, הפוסט שלי בא לטעון שגם הוא יודע שהסיכוי לכך קלוש ולכן אני מוכן בקלות להמר על הסיכויים הללו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 20:57 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
עזוב לרגע את ביבי אישית, אתה מבין שאם הימין לא ילחם כעת בכל הכח נגד הפרקליטות ומערכת המשפט, כל ראש ז ממשלה אחר שיבוא יהיה מודע לכך שאם הוא לא יבוא טוב בעין לפרקליטות, הוא ישב בכלא?
במילים אחרות, מבצעים כאן הפיכה שלטונית ואתה מטעמי נוחות רוצה לשתף איתה פעולה?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2019 21:14 |
|
| |
ולמי שתוהה, גדעון סער אינו אהובי, לא הבעתי או חשפתי כאן שום משאלה, יתכן ואני בכלל שמאלני שמעדיף את כחול לבן מגדעון סער ואני שמח מהמהלך, זה לא הנקודה, הנקודה היא האופי המסוכן של ביבי פעם אחת הוא ניצח בעור שיניו בדקה ה90 נגד כל הסקרים בזכות "הערבים נוהרים לקלפיות", בפעם הבאה זה חזר אליו כבומרנג עם אחוזי הצבעה גבוהים במגזר הערבי וצימוק גוש הימין מה שמנע ממנו הקמת ממשלה, בפעם השניה גוש הימין הצטמק שוב וליברמן צמח וזה עוד לפני כתב האישום, אין שום סיבה לחשוב שבפעם הזו גוש הימין יגדל כל חשבון כחול לבן או ליברמן, נאום ברני מאשים של ביבי לר יוסיף קול אחד לגוש, אולי יעלה את אחוז החסימה אצל מצביעי הליכוד הכוח של ביבי היה שהוא תמיד ידע להוביל את המערכת הפוליטית ולא להיגרר, וההצלחה שלו בבחירות היתה לא מעט בזכות המוניטין שבנה של אדם בלתי מנוצח, בחצי שנה האחרונה כל מה שהוא עושה זה להיגרר אחרי האירועים כמו מכונית מקולקלת, הצעדים שלו שקופים וצפויים מראש, מדובר בנתיב ידוע מראש וחסר אפרויות תמרון, אז אולי נהג המירוצים יפתיע בכך שהוא יצליח לסחוב עוד כמה ק"מ, אבל ההגה כבר לא ממש מגיב, הרכב רועד הבלמים שקופים ואוטוטו גם המנוע הולך פייפן וכל נוסעי הרכב יאלצו לעמוד טרמפים בגשם נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2019 00:07 |
|
| |
המלחמה היא למען ביבי המלחמה היא עלינו מי שולט כאן אם נוותר על רוה"מ נמכור את עצמינו לכנופיית שלטון החוק
|
|
|
|
|