| נשלח ב-13/12/2019 14:57 |
|
| |
יוזמת איילת שקד להפלת נתניהו "הפריימריז בציונות הדתית"
כל המטרה של "הפריימריז הפתוחים בציונות הדתית" אינה אלא לאפשר לאיילת שקד לחזור לראשות הנהגת הציונות הדתית, ובכך למנוע מבנט לרוץ באופן עצמאי בבחירות. ריצה שהיא הסיכוי היחיד להצלת גוש הימין. שקד שולחת את כל נאמניה בכדי להפיל את שנואי נפשה ביבי ושרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2019 15:16 |
|
| |
לא יודע מה הם המניעים שלה. אבל אין ספק שבפועל היא סוס טרויאני בקרב הימין. ("מנדלבליט איש ישר", "הפרקליטות אינה מוטה פוליטית", ועוד פנינים..) הרי בגלל שהיא הטילה ווטו על האיחוד עם פייגלין, ורצה עם הבית היהודי. פייגלין ובן גביר נשארו בחוץ. בפועל היא זרקה קולות ימין לפח והבריחה קולות ימין ליברלי למחנה האנטי ביבי.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 13/12/2019 13:16:13
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2019 15:23 |
|
| |
נראה,אולי ששקד רחוקה מלהיות" אמא תרזה" ולכן הגיע הזמן להחניף לפרקליטות?.אל תשכח כשדנו את ענייניו של אולמרט בפרקליטות,גם נתניהו סבר לכל הפחות כלפי-חוץ,שהיא עושה את עבודתה נאמנה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/12/2019 13:26:10
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2019 20:16 |
|
| |
השר בנט בטויטר: תנועת הימין החדש מתמודדת באופן עצמאי כמפלגה לאומית ממלכתית, של כל העם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2019 20:46 |
|
| |
בקיצור בנט מבקש "תחזיקו אותי" תשריינו לי מקום? אחרת נחשוב שהוא לוקח שוב הימור על עתיד הימין?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2019 20:52 |
|
| |
לה''ו. לאחר מספר חודשים חשבון הטויטר של מפלגת נועם חזר לפעילות וצייצו 'שבוע טוב'. *לכל העדכונים* https://chat.whatsapp.com/Dd8Sa5uiV2y0GXTISIQmt8 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2019 20:55 |
|
| |
לה''ו. מעניין אם פייגלין אולי לא יתמודד רשמית, אבל לכאורה יעשה דיל של ''מצביעים תמורת שרים''. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2019 21:30 |
|
| |
מצדרביעי
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. מעניין אם פייגלין אולי לא יתמודד רשמית, אבל לכאורה יעשה דיל של ''מצביעים תמורת שרים''. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עכשיו כבר מותר להודות, ההסכם עם הליכוד לא באמת הביא הרבה זהותניקים,
היות ומראש הם יותר אנטי-מימסדיים, וגם אלו ששקלו לבוא- נרתעו, כשביבי למרות חכמתו "פספס" כאן, וחשב שעם סרטונים מגוחכים שיעשה יחד עם פייגלין וכחלון (!) יחד- עם מסריו הקבועים נגד ה"סמול"- יצליח למשוך זהותניקים.
כשכחלון משמש סדין אדון לזהותניק ממוצע, וכן הדבר האחרון שישכנע זהותניק לערוק לליכוד, זה כדי "לנצח את הסמול"... (אם זה מה שהיה מעניין אותו, הוא היה בליכוד מלכתחילה)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 14:16 |
|
| |
צריך לאחד את פייגלין עם בנט, ואת סמוטריץ עם בן גביר, זה הדבר היחיד שיציל את הימין. (וכלל לא איכפת לי שהימין הטיפש יאבד את השלטון).
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 14:35 |
|
| |
מצדרביעי
| תם_יושב כתב: |  | צריך לאחד את פייגלין עם בנט, ואת סמוטריץ עם בן גביר, זה הדבר היחיד שיציל את הימין. (וכלל לא איכפת לי שהימין הטיפש יאבד את השלטון).
|
|
נכון, חבל שפייגלין התייאש דווקא כשיש לו סיכוי להצליח...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 17:09 |
|
| |
לימין הטיפש באמת מגיע לאבד את השלטון, בפרט לכחלון, שהוא אחת הסיבות הראשיות לכוח של כנופיות החוק - אבל מה לעשות שאת העונש נשלם אנחנו, ואין אלטרנטיבה אחרת...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 17:29 |
|
| |
אם הסרוגים האהבלים לא מתאחדים למפלגה אחת,
כל ארבעת המפלגות, זהות, הימין החדש, הבית היהודי, ועוצמה לישראל,
דומני שאין להם תקנה,
אין גבול לטיפשות שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2019 18:05 |
|
| |
מצדרביעי
| רעיונוביץ כתב: |  | אם הסרוגים האהבלים לא מתאחדים למפלגה אחת,
כל ארבעת המפלגות, זהות, הימין החדש, הבית היהודי, ועוצמה לישראל,
דומני שאין להם תקנה,
אין גבול לטיפשות שלהם.
|
|
דווקא בזה אתה טועה-כי זה מבריח משני הצדדים, הכי הגיוני 2 בלוקים: ליברלי מול חרדל"י.
|
|
|
|
|