"הם (החילונים) נמצאים כאן רק בזכותנו. אנחנו החמצן שבריאותיהם והדם שבעורקיהם. הם כבשו את הארץ שהושאלה לנו ומסכנים את כולנו. זה הנושא האמיתי של מערכת הבחירות". מתוך מאמר מערכת ב'יתד נאמן'
https://twitter.com/sharp_questions/status/1207264022447493120?s=20עכשיו לכו תשכנעו שיש בין 'יהדות התורה' לבין סאטמר הבדל תהומי..
נשלח ב-18/12/2019 15:40
ומי אמר שיש הבדל תהומי, כמו שאתם הסרוגים קרובים ללפיד מלחרדים כך אנו קרובים לסטמאר מלסרוגים.
את מי זה אמור לשכנע? את אלה שעדיין מתלבטים האם להצביע לליברמן?בימינו כשהכול מתפרסם :זה לצערי לתת לליברמן נשק נגד הציבור החרדי! ואני אפילו לא רוצה לעלות על דעתי שזה בעצם שיתוף פעולה עם ליברמן ה' ישמרנו ויצילנו!
נשלח ב-18/12/2019 21:05
לךתדע1 כתב:
את מי זה אמור לשכנע? את אלה שעדיין מתלבטים האם להצביע לליברמן?בימינו כשהכול מתפרסם :זה לצערי לתת לליברמן נשק נגד הציבור החרדי! ואני אפילו לא רוצה לעלות על דעתי שזה בעצם שיתוף פעולה עם ליברמן ה' ישמרנו ויצילנו!
מדויק! הרי כשליברמן טען שיהדות התורה וסאטמר זה אותו דבר. כל הדוברים החרדיים התחילו לצעוק שיש תהום פעורה וכו' ומאמר אחד של 'יתד נאמן' יכול להפיל ימים של הסברה.
נשלח ב-18/12/2019 23:18
hot_tr כתב:
לה''ו. שחור כתום. כבר כתבתי לך באשכול סמוך מה אני מוכן לעשות. לא עשית כלום בעניין.