בית פורומים בחדרי חרדים

אנשי ר"צ פרידמן הפגינו שרירים אמש בחסימות כבישים בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2019 14:06 לינק ישיר 
אנשי ר"צ פרידמן הפגינו שרירים אמש בחסימות כבישים בירושלים

בניסיון להוכיח את כוחם במאבקים פנימיים בפלג, חסמו אנשי ר"צ פרידמן ור"ש מרקוביץ כבישים בירושלים, ובכח הצליחו להציק לחרדים רבים שהיו בדרכים בירושלים,

http://www.kikarhashabat.co.il/342099.html

יש הטוענים כי האירוע דלהלן היא זאת שהוציאה את אנשי ר"צ פרידמן ור"ש מרקוביץ מכליהם.
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3161254&forum_id=771

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 14:46 לינק ישיר 

קיבלתי באישי:

כידוע שני פלגים אחד זה ר' צבי פרידמן והאחר זה ר' אשר דויטש, לכל אחד מהם יש את הרבנים הנלוים אליו.

אבל הבזיון הגדול זה איך ר' אשר דויטש נלחם בכל מחיר שיתנו לו את ההנהגה והוא משתמש לשם כך בכל דרך אפשרית.
במוצאי שבת היה סיכום בין הפלגים  שהמופע הוא מופע אחדות שכל הרבנים משתתפים בו, אך ראובן מילצקי קיבל הוראה מר' אשר  דויטש להמליך ולהכתיר אותו, הבזיון הגדול היה שהיה שם אולם של 1200 מקומות ומחציתו היה ריק, והשאר היו בחורי יש"ק.

מעולם לא שמענו שאדם נדחף בכוח שיכתירו אותו בתור מנהיג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 16:18 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:

אתה מדבר על הפלג ואתה אומר מעולם לא שמענו שאדם נדחף בכוח שיכתירו אותו בתור מנהיג?

בנוסף, במצב הנוכחי בפלג, לא נראה שיש לו צורך להדחף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 16:21 לינק ישיר 

לה''ו. מנחם קולדצקי בטויטר: שנים אחרי שהדבקתי את המותג 'הפלג הירושלמי' לאנשי בני תורה קבלו את הכינוי הבא 'הרצפניקים' (פלג הרב צבי פרידמן). וזכרו היכן קראתם על זה לראשונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 17:55 לינק ישיר 
hhaavv

חיים_התמים כתב:

אתה מדבר על הפלג ואתה אומר מעולם לא שמענו שאדם נדחף בכוח שיכתירו אותו בתור מנהיג?

בנוסף, במצב הנוכחי בפלג, לא נראה שיש לו צורך להדחף.

תמימי תמימים יתמימו בקול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 23:32 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
לה''ו. מנחם קולדצקי בטויטר: שנים אחרי שהדבקתי את המותג 'הפלג הירושלמי' לאנשי בני תורה קבלו את הכינוי הבא 'הרצפניקים' (פלג הרב צבי פרידמן). וזכרו היכן קראתם על זה לראשונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני הייתי הולך על הצ"פרדעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 23:44 לינק ישיר 

אויויוינשלח ב-30/12/2019 23:32

hot_trend כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני הייתי הולך על הצ"פרדעים

לה''ו. צפרדעים=פרענקים. איך אתה לא מתבייש להשוות בין מזרח אירופאי לספרדי?!. זה ממש לא תישא את שם הפלג לשווא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אנשי ר"צ פרידמן הפגינו שרירים אמש בחסימות כבישים בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext