| נשלח ב-31/1/2020 00:33 |
|
| |
הפלאשים הם פיגוע דמוגרפי ובכייה לדורות
https://www.bhol.co.il/news/1074183
30 שנה מתרחש בישראל פיגוע דמוגרפי על סמך פסק של פוסק בדעת יחיד ובעידוד וסיוע של מפלגה אשר מסייעת ליישם את אותו פסק אומלל.
בשנים האחרונות היו הבטחות שלטוניות כי היבוא של אותם גויים יפסק ותמיד טענו שלא יאפשרו יותר את עלייתם אבל הלחץ הפוליטי בסיוע פעיל נוכרי מוצהר מאפשר לפתוח פעם אחר פעם את השערים ושוב ושוב הרבנות הראשית שולחת ליצנים לגייר את אותם גויים.
כל אותם אשר נאמנים וקבלו על עצמם שמירת מצוות אין לי עליהם שום טענה חלילה והם גרים לכל דבר ועניין ומצווה לאוהבם אבל מה עם מאות האלפים אשר ראינו אותם לפני זמן ברחובות "בתפארתם" ?
יש"כ לאתר שבאומץ רב הביא את דעתם ופסיקתם של אותם מנהיגי הדור שעמדו על דעתם כחומה בצורה לשמור על כרם ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 02:48 |
|
| |
תצבע אותם בסיד לבן ובכך יוסר ה"פיגוע"...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 06:30 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | תצבע אותם בסיד לבן ובכך יוסר ה"פיגוע"... |
|
כמו שתצבע את הרוסים/האוקראינים האנטישמים, זה לא ישנה את מצבם, כבר שנים שמעלים מאתיופיה את האנטישמים שרדפו את יהודי אתיופיה, וזאת שמעתי מכמה אתיופים שזעמו על ההתנהגות ההזויה של המדינה ואין מקשיב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-31/1/2020 08:05 |
|
| |
ראשית. פוסקים רבים חשבו שקהילת ביתא ישראל היא יהודית. הרבה מהדעות שדרשו גיור לחומרא עדו זאת בגלל חשש ממזרות וצרפו את אלו שחושבים שהם לא יהודים כסניף להקל לעניין נישואין. שנית. כל העולים מאתיופיה היום שאינם מביתא ישראל עליהם גם הרב עובדיה לא דיבר והם עוברים גיור מלא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 08:34 |
|
| |
ממש לא ...
| קולולו כתב: |  | ראשית. פוסקים רבים חשבו שקהילת ביתא ישראל היא יהודית. הרבה מהדעות שדרשו גיור לחומרא עדו זאת בגלל חשש ממזרות וצרפו את אלו שחושבים שהם לא יהודים כסניף להקל לעניין נישואין. שנית. כל העולים מאתיופיה היום שאינם מביתא ישראל עליהם גם הרב עובדיה לא דיבר והם עוברים גיור מלא נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תעיין שוב בנכתב בכתבה בעיקר לעניין הממזרות והגיור . תעיין בסתירה הגדולה. לפני למעלה מ 30 שנה כאשר התחיל זרם הכניסה שלהם לארץ הם התפרעו ולא רצו לשמוע משום הליך גיור ואפילו טבילה בים הם סרבו. ושוב אציין מי מהם השו"מ וכרת ברית עם אלוהי ישראל הם גר לכל דבר ועניין .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 14:51 |
|
| |
| שידור כתב: |  | ממש לא ...
| קולולו כתב: |  | ראשית. פוסקים רבים חשבו שקהילת ביתא ישראל היא יהודית. הרבה מהדעות שדרשו גיור לחומרא עדו זאת בגלל חשש ממזרות וצרפו את אלו שחושבים שהם לא יהודים כסניף להקל לעניין נישואין. שנית. כל העולים מאתיופיה היום שאינם מביתא ישראל עליהם גם הרב עובדיה לא דיבר והם עוברים גיור מלא נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תעיין שוב בנכתב בכתבה בעיקר לעניין הממזרות והגיור . תעיין בסתירה הגדולה. לפני למעלה מ 30 שנה כאשר התחיל זרם הכניסה שלהם לארץ הם התפרעו ולא רצו לשמוע משום הליך גיור ואפילו טבילה בים הם סרבו. ושוב אציין מי מהם השו"מ וכרת ברית עם אלוהי ישראל הם גר לכל דבר ועניין .
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 14:58 |
|
| |
קלעפער
| יצחקהספרן כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | תצבע אותם בסיד לבן ובכך יוסר ה"פיגוע"... |
|
כמו שתצבע את הרוסים/האוקראינים האנטישמים, זה לא ישנה את מצבם, כבר שנים שמעלים מאתיופיה את האנטישמים שרדפו את יהודי אתיופיה, וזאת שמעתי מכמה אתיופים שזעמו על ההתנהגות ההזויה של המדינה ואין מקשיב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2020 19:21 |
|
| |
מספיק לעמוד כמה דקות בשעות הבוקר של יום ראשון ברח' אתיופיה בירושלים ולראות את ההמונים בבגדי חג לבנים, צועדים לכנסיה האתיופית, בשביל להבין את גודל הטרגדיה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2020 19:28 |
|
| |
והליצינים ממשיכים לגייר ולייבא אותם...
| גשרהמיתרים כתב: |  | מספיק לעמוד כמה דקות בשעות הבוקר של יום ראשון ברח' אתיופיה בירושלים ולראות את ההמונים בבגדי חג לבנים, צועדים לכנסיה האתיופית, בשביל להבין את גודל הטרגדיה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה אפילו רואה נשים עם שתי וערב חקוק על מצחם. האלו עם ה" ומארצו יצאו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2020 19:55 |
|
| |
לומר על גידול טבעי של בני אדם 'פיגוע דמוגרפי', זו גזענות דוחה, ומה לנו כי נלין על התקשורת כשהיא שופטת אותנו במושגים דומים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2020 20:07 |
|
| |
גידול טבעי או יבוא חופשי של גויים?
| ירו_שלמי כתב: |  | | לומר על גידול טבעי של בני אדם 'פיגוע דמוגרפי', זו גזענות דוחה, ומה לנו כי נלין על התקשורת כשהיא שופטת אותנו במושגים דומים. |
|
ממליץ לכבודו לעיין באשכול. אין מדובר על גידול טבעי כי אם כניסה של גויים גמורים לכרם ישראל. התבלבלת קצת.
לעצם הערתך: אז כן תורת ישראל היא גזענית, היא מורה לנו על ברית (בריתות לשם הדיוק ) בין הבורא יתברך לבין עם ישראל. לנו כעם יש מטען רוחני שנבנה מאברהם אבינו עד ימנו אנו ( כִּי יְדַעְתִּיו לְמַעַן אֲשֶׁר יְצַוֶּה אֶת בָּנָיו וְאֶת בֵּיתוֹ אַחֲרָיו וְשָׁמְרוּ דֶּרֶךְ ה" ) ואת אותו מטען רוחני צריך לשמור ולשמר ולא לחבל בו.
לא בכדי נכתב כי עם לבדד ישכון . לנפנף במושגים מבלי להבין את עומק משמעותם ? חבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2020 20:29 |
|
| |
אוקיי, לא ממש דיברת על גידול, אבל הקונוטציה של מטבע הלשון 'פיגוע דמוגרפי' די ברורה, זהו נזק שהאוייב מצליח לעשות בעזרת אנשים ומגורים, אולי כמו בנות מדיין..
ואילו כאן מדובר בעם שמייחס את עצמו לעם היהודי, עברו הרבה שנים, שום דבר לא בטוח, גם הכהנים לא בטוחים, ויש מאשימים את האשכנזים ככוזרים.. אז אולי יש חשש וספק, וכמעט בטוח שגם ערב רב עלה עמהם.. קרובי משפחה וכיו"ב, אבל לקרוא להם אויב? פיגוע? אלו אנשים! ואולי יהודים! יש לך לב?
ולא בכדי העלו פה את עניין הצבע.. ולזה אני קורא 'גזענות דוחה', אכן, מסכים איתך שישנו מושג של גזע בתורה, וודאי שיש עניין במסורת המדוייקת, אבל זה עניין עדין ורגיש, ואסור להשתמש במונחים הלקוחים מעולם הגזענות והשנאה.
מעניין אותי לחשוב מה היה לו היו הפלאשים באים לארץ לפנינו, ואנו אחריהם מתגעגעים לארץ אבותינו, ואז היו מבקשים מאיתנו להתגייר לפי המסורת שלהם, ולו רק באופן הצהרתי. כמה מאיתנו היו מוכנים להשפיל את עצמם כך, כמה אשכנזים לבנים היו מוכנים לכך?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2020 21:15 |
|
| |
אני קטונתי אבל יש זקנים וחכמים...
| ירו_שלמי כתב: |  | אוקיי, לא ממש דיברת על גידול, אבל הקונוטציה של מטבע הלשון 'פיגוע דמוגרפי' די ברורה, זהו נזק שהאוייב מצליח לעשות בעזרת אנשים ומגורים, אולי כמו בנות מדיין..
ואילו כאן מדובר בעם שמייחס את עצמו לעם היהודי, עברו הרבה שנים, שום דבר לא בטוח, גם הכהנים לא בטוחים, ויש מאשימים את האשכנזים ככוזרים.. אז אולי יש חשש וספק, וכמעט בטוח שגם ערב רב עלה עמהם.. קרובי משפחה וכיו"ב, אבל לקרוא להם אויב? פיגוע? אלו אנשים! ואולי יהודים! יש לך לב?
ולא בכדי העלו פה את עניין הצבע.. ולזה אני קורא 'גזענות דוחה', אכן, מסכים איתך שישנו מושג של גזע בתורה, וודאי שיש עניין במסורת המדוייקת, אבל זה עניין עדין ורגיש, ואסור להשתמש במונחים הלקוחים מעולם הגזענות והשנאה.
מעניין אותי לחשוב מה היה לו היו הפלאשים באים לארץ לפנינו, ואנו אחריהם מתגעגעים לארץ אבותינו, ואז היו מבקשים מאיתנו להתגייר לפי המסורת שלהם, ולו רק באופן הצהרתי. כמה מאיתנו היו מוכנים להשפיל את עצמם כך, כמה אשכנזים לבנים היו מוכנים לכך? |
|
המלצתי לכבודו לעיין באשכול כולל דעתם של גדולים וחכמים ובכל הזדמנות אני אוחז בשולי גלימתם ומזכיר את שמותם על אשר עמדו וצעקו על המעשה הזה . שים לב שציינתי כי אלו אשר הגיעו (וכבר נכנסו לארץ) וכרתו ברית עם הבורא יתברך ושומרים את דרכו וודאי שהם גרים ומצווה לאהבם כפי שהבורא יתברך מציין לנו זאת במקומות רבים בתורה .
הבעיה אינם לא רק עם סממני הגיור כי עם שמירת המצוות . לעת עתה אין לנו נביא בדור מוכר ומוחזק ולכן לא נדע על אחרים אשר הם בספק. אני מסכים איתך שנשארנו מתי מעט מזרע ישראל אבל לפחות ראוי לדרוש מאלו הרוצים להכנס לכרם ישראל לשמור על מצוות הבורא . אגב יש עדות כמו בפרס שאנשים החליטו שילדיהם עד גיל 13 כהנים .... :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2020 21:36 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| יצחקהספרן כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | תצבע אותם בסיד לבן ובכך יוסר ה"פיגוע"... |
|
כמו שתצבע את הרוסים/האוקראינים האנטישמים, זה לא ישנה את מצבם, כבר שנים שמעלים מאתיופיה את האנטישמים שרדפו את יהודי אתיופיה, וזאת שמעתי מכמה אתיופים שזעמו על ההתנהגות ההזויה של המדינה ואין מקשיב. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ |
|
שידור לא כתב על הפאלשמורה אלא על האתיופים בכלל. |
|
כי המציאות שמיעוטם ספק יהודים ורובם לא יהודים וכשמביאים מהם המונים תוך עצימת עיניים זה בדיוק הדברים החמורים שנכתבו (בכאב רב). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/2/2020 23:27 |
|
| |
ירו_שלמי
| שידור כתב: |  | אוקיי, לא ממש דיברת על גידול, אבל הקונוטציה של מטבע הלשון 'פיגוע דמוגרפי' די ברורה, זהו נזק שהאוייב מצליח לעשות בעזרת אנשים ומגורים, אולי כמו בנות מדיין..
מעניין אותי לחשוב מה היה לו היו הפלאשים באים לארץ לפנינו, ואנו אחריהם מתגעגעים לארץ אבותינו, ואז היו מבקשים מאיתנו להתגייר לפי המסורת שלהם, ולו רק באופן הצהרתי. כמה מאיתנו היו מוכנים להשפיל את עצמם כך, כמה אשכנזים לבנים היו מוכנים לכך?
המלצתי לכבודו לעיין באשכול כולל דעתם של גדולים וחכמים ובכל הזדמנות אני אוחז בשולי גלימתם ומזכיר את שמותם על אשר עמדו וצעקו על המעשה הזה . שים לב שציינתי כי אלו אשר הגיעו (וכבר נכנסו לארץ) וכרתו ברית עם הבורא יתברך ושומרים את דרכו וודאי שהם גרים ומצווה לאהבם כפי שהבורא יתברך מציין לנו זאת במקומות רבים בתורה .
הבעיה אינם לא רק עם סממני הגיור כי עם שמירת המצוות . לעת עתה אין לנו נביא בדור מוכר ומוחזק ולכן לא נדע על אחרים אשר הם בספק. אני מסכים איתך שנשארנו מתי מעט מזרע ישראל אבל לפחות ראוי לדרוש מאלו הרוצים להכנס לכרם ישראל לשמור על מצוות הבורא . אגב יש עדות כמו בפרס שאנשים החליטו שילדיהם עד גיל 13 כהנים .... :-) |
|
אין לי שום דבר רע לומר על דבריו של הגר"מ שטרנבוך שליט"א, אם כי אני לא בטוח שאין לצד השני מה לענות. הבעיה שלי היתה עם הניסוח שהוספת, ואני שמח שהגענו אל עמק השוה, פחות או יותר..
 |
|
|
|
|
|