| נשלח ב-10/2/2020 18:07 |
|
| |
פרסום ראשון: היהודי ששמר על הכשרות וניצל מספינת הקורונה
לה''ו. בזכות שמירת כשרות. ניר גלעד, שהתקרב לאחרונה ליהדות, ביקש ממפעילת ספינת התענוגות ''נסיכת היהלום'', אוכל כשר. החברה נענתה לבקשתו, אך כשהגיע לבורדינג, גילה שלא הצליחו לארגן עבורו ארוחות כשרות, ולכן בצער רב, ותוך כדי אבדן סכום ניכר מהתשלום, וויתר על השייט. בדיעבד כשנודע שהספינה לא מורשית להגיע לנמל ביפן, וכי הנוסעים בעצם שבויים ונצורים, ורבים חלו בקורונה, הבין שיד ה' בדבר. מקור: אני. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 19:20 |
|
| |
כמה בירה קורונה צריך לשתות כדי להיות מקור לסיפור על קורונה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 21:13 |
|
| |
למה סתם לזלזל?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2020 10:19 |
|
| |
פיינשמקערנשלח ב-10/2/2020 19:20 כמה בירה קורונה צריך לשתות כדי להיות מקור לסיפור על קורונה? תשובה: 30 יום קודם החג, דורשים בהלכות החג. אז, צריך לשתות מספיק בירה עדלאידע בין שמוץ-שמעקער לפיינשמקער... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 09:38 |
|
| |
לה''ו. תודה למתרגם האלמוני לאנגלית. . First publication: The Jew who keeps kosher and was saved fr om the Corona ship To him. Thanks to kosher preservation. Nir Gilad, who recently approached Judaism, asked the cruise ship operator '' The Princess of the Diamond '', kosher food. The company complied with his request, but when he arrived at Boarding, he discovered that they had been unable to arrange kosher meals for him, and therefore, with great regret, and lost a considerable amount of the payment, and gave up the cruise. In retrospect, when it became known that the ship was not allowed to enter the port in Japan, and that the passengers were actually prisoners and besiegers, and man y were in Corona, Gilad understood that ה' saved him. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 15:34 |
|
| |
את הפיצוי על י-עמידה בהתחייבויות הוא לא רוצה לדרוש?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 12:05 |
|
| |
פיינרךנשלח ב-12/2/2020 15:34 את הפיצוי על י-עמידה בהתחייבויות הוא לא רוצה לדרוש? לה''ו. למיטב הבנתי, הם לא התחייבו, אלא אמרו שבתור שירות ינסו להשיג. אבל, זה לא מה שחשוב. מה שחשוב, שהוא לא כלוא וחולה על ספינה.וקידוש ה'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2020 08:40 |
|
| |
אני שמעתי שגלעד ניר כן עלה על האוניה, אך כשהבין ביום הראשון להפלגה שלא דאגו לו לאוכל כשר, הוא קפץ לים ושחה לכיוון החוף, וכשאפסו כוחותיו, ספינת דייגים מנורבגיה שחלפה במקום הבחינה בו, אספה אותו, האכילה אותו בדג סלמון מטוגן והורידה אותו בחוף, ומשם שב ארצה בטרמפים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2020 13:15 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | אני שמעתי שגלעד ניר כן עלה על האוניה, אך כשהבין ביום הראשון להפלגה שלא דאגו לו לאוכל כשר, הוא קפץ לים ושחה לכיוון החוף, וכשאפסו כוחותיו, ספינת דייגים מנורבגיה שחלפה במקום הבחינה בו, אספה אותו, האכילה אותו בדג סלמון מטוגן והורידה אותו בחוף, ומשם שב ארצה בטרמפים.
|
|
אם הוא היה מוקף בסלמונים וגם לא היתה לו בעיה לקפוץ למים, מדוע בעיית המזון הכשר הטרידה אותו מלכתחילה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|