בית פורומים בחדרי חרדים

ככל שהבחירות מתקרבות אני מתרשמת שנתניהו יותר מתאים לתפקיד ראש ממשלה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2020 12:21 לינק ישיר 
ככל שהבחירות מתקרבות אני מתרשמת שנתניהו יותר מתאים לתפקיד ראש ממשלה!

יקיריי,אין ספק,אם לוקחים את כל הנתונים של המועמדים יחד עם הניסיון הגדול של ביבי בתפקיד,אין לכאורה מנוס מלהגיע למסקנה ,שהבחירה בנתניהו  היא הבחירה הטובה ביותר!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2020 12:32 לינק ישיר 

מה שווה ניסיון בתפקיד, כשכל הניסיון הוא שלילי שמעבר לנואם דגול, ישנו אדם בעל רוח וצלצולים, נפוח מאגו ללא סוף, אדם שהניסיון שלו זה גאווה, נהנתנות, שנאה, דמגוגייה, אדם ללא לב, בטח ללא לב יהודי. איפה רחמיו על החלשים? על הפריפרייה? מצד שני, טחו עיניו של עמי לראות את הדברים האלה ברורים, וזה ממש לא מובן לי איך טחו עינינו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2020 12:46 לינק ישיר 

אדוני טועה וחושב שנתניהו למד ספרי מוסר בהשראת ר' יוזל מנוברדוק?זה היה חמיו שלמד בסניף נוברדוק שבמזריטש ולא הוא?לגופו של דבר הרחמים לחלשים,שהנך מבקש: זה מתפקידן של המפלגות הנוספות,יהדות התורה שס, ועוד שיעניקו לו את הכוח בהמשך, הן אמורות להתנות במשא ומתן,את הדאגה לחלשים,כמובן שאני לא פוטרת את הליכוד:אבל בלי מפלגות הלווין הללו הוא לא יוכל להרכיב את ממשלתו?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 26/02/2020 13:00:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2020 12:53 לינק ישיר 
מצדרביעי

הירוק כתב:
מה שווה ניסיון בתפקיד, כשכל הניסיון הוא שלילי שמעבר לנואם דגול, ישנו אדם בעל רוח וצלצולים, נפוח מאגו ללא סוף, אדם שהניסיון שלו זה גאווה, נהנתנות, שנאה, דמגוגייה, אדם ללא לב, בטח ללא לב יהודי. איפה רחמיו על החלשים? על הפריפרייה? מצד שני, טחו עיניו של עמי לראות את הדברים האלה ברורים, וזה ממש לא מובן לי איך טחו עינינו?

מה האלטרנטיבה? האם זה?

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 26/02/2020 12:53:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2020 12:54 לינק ישיר 

t

See new Tweets

Conversation

ח"כ רב אלוף במיל' בני גנץ מועמד 'כחול לבן' לראשות הממשלה, ל- ואריה אלדד: "אני בעד שהמערכת המשפטית תהיה עליונה על המערכת הפוליטית. אם המערכת הפוליטית תהיה עליונה, זו סכנה למדינה. הנה, אני, כמי שרוצה להיות ראש ממשלה, מוותר על הכוח הזה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 15:38 לינק ישיר 

מצד רביעי מכאן תיווכח שאיני מלקקת שום פצעים! עם זאת איני רואה בביבי את הרויטער משיח,ונאה לבקש ממנו לקיים, מה שהוא דרש מאולמרט לעשות דהיינו שראש ממשלה אינו יכול לכהן במצב שבו הוא נאשם בפלילים!גם הלכת פנחסי לא הייתה כלולה בחוקי היסוד?עם זאת בסופו של יום לאחר שגנץ הראה שהוא לא חד מחשבה וד"ל ולא ממוקד מטרה ?חשבתי לנכון שההצבעה בביבי היא הנכונה והטובה כמובן לגוש ולא ישירות לליכוד!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ככל שהבחירות מתקרבות אני מתרשמת שנתניהו יותר מתאים לתפקיד ראש ממשלה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext