בית פורומים בחדרי חרדים

למה שחילוני יצביע נתניהו ? הנה ההסבר ! ! !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/2/2020 20:14 לינק ישיר 
למה שחילוני יצביע נתניהו ? הנה ההסבר ! ! !

ראשית אני חושב שהבחירות הללו הן גורליות לעם ישראל,

לצערי יש רבים שהתרגלו בסייעתא דשמיא במשך עשור שנים לחיים טובים ושלווים,

ללא בעיות כלכליות, ללא אבטלה, עם השקעות עצומות בתשתיות,

ולא מבינים שזה לא בא בקלות,

זה תוצאה של ניהול גאוני של המדינה,

ובאם חס וחלילה האיש שאמר "לפעמים אני לא יודע איפה אני נמצא" 

שמתבלבל בהרבה ראיונות בתקשורת בדברים שאדם רגיל ונרמלי לא מתבלבל,

כגון שמי טוב במקום שלומי טוב, ותאריכים לא נכונים,

חס ושלום יהיה ראש ממשלה,

מצב המדינה יהיה גרוע מאוד תוך חודשים ספורים.

אז אם אתם פוגשים מישהו חילוני שלא החליט מה הוא מצביע,

ואין סיכוי סביר שיצביע למפלגות החרדיות,

תנו לו לקרוא את זה, אולי זה ישכנע אותו.

הנה הסבר של מישהו שפורסם הערב באתר "רוטר"

https://rotter.net/forum/scoops1/607616.shtml

בבחירות הקרובות אצביע לבנימין נתניהו.

מעולם לא הצבעתי למפלגת הליכוד ולבנימין נתניהו. מה שקורה כאן בשלושת השנים האחרונות גובל בעיני בהפיכה.

בבחירות הקרובות אצביע לבנימין נתניהו.
לא בגלל המצב הכלכלי שנמצא בשיא חסר תקדים. לא בגלל תנופת בניית נתיבי תחבורה, לא בגלל מצבנו המדיני הבינלאומי שמעולם לא היה טוב יותר. לא בגלל המערכה המוצלחת המנוהלת נגד אירן במלאכת מחשבת של אמן שח. לא בגלל אחוז האבטלה שנמצא מתחת למה שמוגדר אבטלה מבנית. לא בגלל השמיים הפתוחים ולא בגלל השפע והטוב שעוטפים אותנו מכל עבר.
אצביע לביבי כי אני לא מוכן לאכיפה מפלה.
אני לא מוכן שישקיעו עשרות מיליוני שקלים ומאות אלפי שעות עבודה של חוקרים בחקירות של שמפניות, סיגרים וכתבות בוואלה בשעה שרוצחים משתוללים ברחובות ומקבלים עונשים מופחתים בגלל מחדלי חקירה (ע.ע. תהילה נגר ה.י.ד), אלימות ברחוב ובכבישים גואה (ע.ע. יורי פודובני ז״ל אשר שנורה בשבוע שעבר בשל ריב על חנייה), בתים ומכוניות נפרצים ואנחנו לא פונים אפילו למשטרה. פשיעה משתוללת במגזר הערבי. אינתיפדה של גניבות במגזר החקלאי. כנופיות פשע מאורגן מנהלות עסקים חובקי מגזרים ומטילים את מוראם על אלפי בעלי עסקים קטנים והמשטרה משקיעה את מיטב זמנה ומרצה בחקירות של חמגשיות.
אין אנשים מושלמים וזה לא בסדר שביבי אוהב לעשן סיגרים ולשתות שמפנייה שהוא מקבל מחבר ואני לא ציני בעניין זה. אבל מתי הפכנו לחברה של טהרנים? מהיכן יבוא ראש הממשלה הבא? אולי נחפש בסמטאות בני ברק צדיק שלא הרים את עיניו מהגמרא בחמישים השנים האחרונות? או אולי נזיר בודהיסטי מתבודד מההימלאיה? אולי נער פוסטר, מתאגרף שלא גמר בית ספר תיכון ולא עבד יום בחייו? אולי מועמדים כאלו יהיו כליל השלמות והמעלות. אבל בטוח שלא ידעו להיות ראשי ממשלה.

לבן גוריון אבי האומה הייתה חולשה לספרים ששלחו לו במתנה מניו יורק. פולה אשתו היתה מפורסמת בכך שהייתה ״שוכחת״ לשלם במכולת.
עזר ויצמן וה״מיידלה״, דיין והעתיקות, גולדה והכביש לחבר, רבין והשתייה, פרס והתרומות ועוד ועוד ועוד. כולם ענקים, כולם אבות ואמהות האומה אשר קטונתי מלדבר בהם סרה, אבל כולם בסוף היו בני אדם. בני אדם עם חוזקות וחולשות. עם אהבות ושנאות עם רגעי גדולה ושעות של קטנוניות וכן גם עם הרגלים מגונים ואולי אפילו לא הכי מוסריים.

אל לנו להפוך לחברה של טהרנים ואין לאף צד במפה הפוליטית את הבעלות על עקרונות המוסר, הצדק והאמת. בראשות הממשלה צריך לעמוד האדם הראוי המנוסה והמסוגל למלא את התפקיד בצורה הטובה ביותר. לא מלאך ולא שרף. בן תמותה. המבחן היחיד בעיני למי שמוכן למלא את התפקיד כפוי הטובה הזה הוא מבחן התוצאה. ובמבחן התוצאה אני אצביע לביבי.

סיפא: אמר בשעתו החוקר האגדי ומטיל האימה בנימין זיגל ״כל אדם שננער אותו מספיק חזק יפלו ממנו שתי קרציות״ את ביבי ומשפחתו מנערים כבר שלוש שנים במערבל בטון. אם אלו הקרציות שנפלו ממנו. אני חי טוב מאוד עם זה.

מאת: בעל דעה

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 29/02/2020 20:15:50

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה שחילוני יצביע נתניהו ? הנה ההסבר ! ! !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext